- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivatti10
aktív tag
Tudomásom szerint az akksik élettartamát töltési ciklusokban határozzák meg. Ha 5%-nál teszed fel, és 100-nál veszed le, az egy töltési ciklus. Ha 40-nél teszed fel, és 60-nál veszed le, az is egy töltési ciklus, minthogy az is, ha fél percre teszed töltőre. Ebből kiindulva minél jobban engedjük merülni, és a maxra feltöltjük, annál kevesebb töltési ciklust használunk el egységnyi idő - mondjuk 1 hónap - alatt. Az elektronika meg rendezi, hogy soha ne kerüljön teljesen lemerült, és teljesen feltöltött állapotba, amit a lítiumos aksik nem szeretnek.
-
beeep146
tag
Sajnálom, hogy így alakul, nekem eddig csak bajom/kellemetlenségem volt a UPS-el. Tudom, hogy nemzetközi cég, meg összelogisztikázott fuvarok...stb. De tegnap is 4 előtt 15 perccel hívtam a központot, hogy indulnom kell a gyerekeimért az irodából, mire számíthatok:
1. nem látja, nem tudja megmondani hol jár a kocsi
2. nem adhat ki futár telefonszámot, biztonsági okokból.. ???
3. az én számom megvan a futárnak, felhív ha nem talál az irodában, de nem köteles, illetve nem fog velem egyeztetni, hogy esetleg hol, milyen módon tudom átvenniMondtam neki, hogy ez egy közel 200 ezer forintos, előre kifizetett cuccnál nem annyira vicces, és a drága kellemes hangú ÜFSZ hölgy képes volt azt mondani, hogy legyek szíves a kiszállítás megadott napján reggel 8-tól este 6-ig ülni a fenekemen a bejelölt helyen......
Vicc, vicc... -
törölt tag
Az más kérdés, de úgy lehetséges legalább a dolog
staker: Ott az ambient display, ami nagyjából ki tudja váltani a LED-et. Ha előveszed zsebből, vagy táskából, akkor a megemelésre mutatja amúgy is a lényeges infókat (értesítések, óra, ébresztők, időjárás), ami bőven több információ egy villogó LED-nél. Ha meg ott hagyod asztalon, és érdekel, hogy valami történt-e, amíg nem voltál jelen, akkor megbököd kétszer a képernyőt, felébred és mutat mindent, amire szükséged lehet.
Illetve ha leteszed képernyővel felfelé az asztalra, és történik valami, akkor 1-2 másodpercig ugyanúgy felvillan az ambient display, és mutatja, hogy milyen app milyen értesítést küldött (én így használom irodában, néma módban, mert nem szeretem ha csipog).Tudom, hogy nem tökéletesen pont ugyanaz, mint a villogó LED, de összességében több információt nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest