- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardline
senior tag
Mivel megjelent a Mobilarénás teszt, szerintem célszerű lenne ott folytatni minden további beszélgetést.
-
hardline
senior tag
Hihetetlenül jól bírja az akku.
Ma Waze-val navigáltam több, mint 5 órát. 40% körül volt a töltöttség, amikor kikapcsoltam a navit. -
hardline
senior tag
Az android sajátosság, hogy időnként kiír a telefon értesítésként olyan dolgokat, amik napokkal azelőtt történtek? Konkrétan: 3-4 napja letöltöttem böngészőn keresztül egy pdf-et, meg egy docot. Azóta néha látom, hogy felvillan a kijelző, és az üzenet: Letöltés kezelő - a fájl letöltése befejeződött (és írja a pdf nevét).
Vagy éppen ki van kapcsolva az automata frissítés Playen, mert jobb szeretem én elindítani ha otthon vagyok normális wifin, mégis megjelenik a képernyőn, hogy X darab alkalmazás frissítve. Egyébként nem frissít, csak kiírja, mert első nap még nem volt kikapcsolva az auto update.
Rég nem volt dolgom droiddal, de ezeket elég hülye dolognak tartom. -
hardline
senior tag
Úgy rémlik, hogy más is váltott iphone-ról, szóval érdeklődök, hogy IOS-re hol találom meg a oneplus switch appot a költözéshez? Mert app store-ban nem találtam.
-
hardline
senior tag
Érdekes ez a tracking. A Oneplus oldalán az írja, hogy nov 9. a tervezett kézbesítés. A UPS oldalán meg nov 12. szerepel.
-
hardline
senior tag
válasz
Stauffenberg #285 üzenetére
Ezt jó tudni, hogy erre is kiterjed a garancia.
-
hardline
senior tag
Én is megrendeltem 10 után 2-3 perccel és nov. 15. a kézbesítés dátuma.
Kíváncsian várom, hogy milyen lesz. Ez lesz az első Oneplus telefonom. Meg androiddal sem volt már dolgom jó ideje. Remélem nem csalódok. -
hardline
senior tag
válasz
ForRedGlory #230 üzenetére
Ha sikerül meló közben megrendelni telóról, akkor én biztosan.
Az iPhone gyötrelmes helyproblémái után azon gondolkodom, hogy a 256GB verziót rendelem. -
hardline
senior tag
válasz
promagus00 #205 üzenetére
Nem tartom kizártnak, hogy nem lesz rá gyári az ujjlenyomat olvasó miatt. Kicsit aggaszt a dolog, mert jobb szeretem az üveget, de ha más nem lesz, akkor veszek rá fóliát. A nem gyári TG-k általában nem igazán jók...
-
hardline
senior tag
Nekem tetszik. Sajnálatos, hogy most sincs IP tanúsítvány. A nagyobb akku mindig jó hír. A jack hiánya nem izgat fel, nem használom. Egy telefotó lencsének örültem volna a hátlapon, de kell valami új a 1+7 -be is.
A fos szilikon tok helyett jó lett volna, ha belefér a csomagba egy normális kemény tok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest