- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezen gyártó esetében, amíg nincs hivatalos hazai képviselet és/vagy szerviz, addig nem rendelnék senki mástól.
Pl Amazon rendelés esetén úgy tudom az Amazon vállalja a garanciát. Hadd ne részletezzem mennyire meg tud ez bonyolítani egy olyan egyszerű folyamatot, ami alapból te és a gyártó/szerviz között kellene folyjon.
Ha bevállalod azt a rizikót, hogy bármi baj esetén az 1 hét helyett akár 1+ hónapot is igénybe vehet a javítás, akkor megéri az ára.
Én éppen ezért nem rendelek drága cuccokat kínai webshopokból, csak olyat aminek nem fájna a pótlása vagy nem megy tönkre könnyen/egyáltalán.
De ez már nem ennek a topiknak a témája... -
coolmpi
aktív tag
Szia!
Nekem fiamnak poco van, páromnak sima 6. (én most fogom rendelni a 6T-t) Teljesítményben nagyon közel van a kettő egymáshoz, mindkettő teljesen folyamatos használati élményt nyújt.
Van azonban pár nagy különbség:
- képernyő. Ha a kettőt egymás mellett nézed hatalmas a különbség. Viszont pár perc használat után, már észre sem veszed, hogy nem amoled az F1
- felhasználói felületben is sokkal letisztultabb a oneplus
- feloldás: F1-ben simán telefonos fényképpel sikerült átverni az arcfeloldást (ráadásul régióval kell trükközni, hogy egyáltalán menjen. Viszont az újlenyomat nagyon gyors, és ugyanolyan pontos
- fényképezésben és videóban is sok a különbség
- és ugye F1-ből hiányzik az NFC
- és még sok egyéb dolog... (ezt nyilván tesztekből ki lehet "olvasni")
Sok-sok kisebb nagyon eltérés, ha ezeket tudod forintosítani, hogy 1-1 funkció mennyit ér neked, és a végén megnézed, hogy megéri-e.
-
moordavid
aktív tag
Nem tudnám nyugodt szívvel mondani, hogy a 6t-d válaszd mert nem tudhatom, kinek mennyire éri meg a plusz összeg. Én voltam xiaomi-s, nekem megérte a váltást. Jobb anyaghasználat, szebb külső, hibátlan összeszereltség... okés, ez lehet úri huncutság. De nekem még pluszban ott volt a felhasználói felület, a rendszer frissessége. Ez meg ugye szubjektív, de nekem sokat jelentett, pláne úgy, hogy volt már miui-s telefonom, és nem is szeretnék többet.
-
ivatti10
aktív tag
Szerintem ez nem matek alapon dől el. ha egy oprendszer jobban optimalizált, jóval kevesebb energia szükséges a futtatásához. Egyébként én sem gondoltam volna, hogy ennyire bírja. valószínűleg az én használati szokásaimhoz állították be.
Sok böngészés, film, zene, kevés telefon, navigáció.
-
ivatti10
aktív tag
A fogyasztás szuper! Én a Mate 8, 9, 10 szériát végigpróbáltam, remek üzemidővel. A 9-es volt a legjobb, átlag 8-10 órás képernyőidőkkel. Ez, az OnePlus 6T, a legutóbbi 3 töltési ciklusban 10, 10, és 11 órás képernyőidőket produkált. Le vagyok nyűgözve, mit hoztak ki a kisebb aksikból!
-
csobi1
tag
A Pocot pont azért csinálták,hogy egy viszonylag jó és bivalyerős telefont tudjanak venni a kevésbé tehetősek. Nyilván vannak ettől jobbak,de vajon annyival,hogy 2-3-szor annyiba kerülnek? Ezt kell mérlegelni. Nyilván akinek van rá pénze,azt veszi,amelyiket akarja. Én nem adok mobilra 100 ezernél többet, inkább kevesebbet. A drága is hamar elavul, meg értékét is veszíti. Kutyafuttában fotókra pont elég az 50 ezres redmi note 4-em kamerája is. Kiránduláskor ,meg fontosabb alkalmakkor úgyis normális fényképezőt használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest