- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
ForRedGlory #786 üzenetére
Megmutathatták volna, hogy mégis hogy fog kinézni, mert ebből arra következtetek, hogy narancssárga/kék színű lesz, ami azért elég idétlenül mutat egy felnőtt férfiember kezében.
-
hajbel
addikt
Az a telefon még plecsnit sem kapott itt a mobilarénán. De ha már így kérdezed, idétlen nyomásérzékeny gombjai vannak (amik amúgy késnek és nem reszponzívak), csapnivaló az akkuidő és esztétikailag 3 évvel el van maradva.
(#761) DamianB: Nekem is kedvencem a HTC, de ne ajánlgassunk már olyan telefont, ami a mobilaréna szerint használhatatlan. Ráadásul először a sense-t is sikerült elrontaniuk, akadozik. A kamerája amúgy brutálisan jó.
-
hajbel
addikt
Face unlock csak dupla koppal, vagy a bekapcsoló gombbal aktiválódik, az ujjelnyomatolvasó pedig szimpla koppal (szimpla és dupla koppot nem lehet egyszerre beállítani, tehát vagy egyik vagy másik), vagy emeléssel, illetve a bekapcsoló gombbal is. [link] Ahogy az a videón is látszik, eléggé egykezes a oxygen os, én 5 colos S7-ről váltottam és ugyanúgy érzek, mint a kolléga néhány hsz-el feljebb, illetve azt a telefont már így is kicsinek éreztem netezés, navigálás és youtubeozás közben.
-
hajbel
addikt
Még mindig tudnak adni 20 eurós vouchert itt a topikban is, abból kijön a vörös szilikontok, ami szerintem és a youtube világ szerint is nagyon jól néz ki.
(#704) DamianB: Szvsz annyit nem ér meg a garancia hiánya. Mondjuk azt sem tudom, hogy milyen a kínai OP. Nekem geekbuyinggal csak rossz tapasztalatom van. Kiírták, hogy Amazfit Cor van készleten, erre másfél hónap múlva küldték.
-
hajbel
addikt
válasz
ivatti10 #605 üzenetére
Nagyon nem mindegy, hogy mettől meddig töltöd. [link] Kb. olyan, mintha ugrálnál. Ha sok kicsit ugrasz, 100 méter után is marad még állóképességed, ha 2 nagyot, akkor elkészülsz az erőddel. Azzal nem értek egyet, hogy éjszakára töltőn lehet hagyni a telefont. Ok, hogy kikapcsol a töltés 100%-on, de pl. 7-8 óra alatt, biztos esik 1-2 óránként 1%-ot az akksi, ez rögtön vissza is töltődik, ami bár nem jelentős mértékben, de mégiscsak használja az akkut. Sok kicsi sokra megy. Ráadásul konstans magar feszültségen tartja az akksit, ami úgyszintén káros.
-
hajbel
addikt
válasz
zolomon17 #583 üzenetére
Érdekes, mert annyival jobb itt gcam, hogy kontrasztosabb a kép, viszont a részletekben a gyári app jobb, mármint a távolabbi objektumok jobban látszanak. Írta Bone, hogy valami nem stimmel a jpg tömörítéssel szerinte a jelenlegi gcam appban, amiben lehet valami, mert tényleg 1-2 megásra sűríti egy képet. Régebbi oneplus mondelleken ez 10-12 megás is volt akár elmondása szerint. A night sight viszont határozottan jobb gcam-en, mint OP6(T)-n, csak előtte izzóra kell állítani a színhőmérsékletet, különben sárgás tonusú lesz a kép. Majd kiforrja még magát a Gcam, van benne potenciál. Mondjuk a legutóbbi updattel a gyári night mode is gyorsabb lett (és talán hangyányit hatékonyabb is, bár még csak 1 témával próbáltam), pedig nem is említették a leírásban.
-
hajbel
addikt
Előreláthatólag, tippre szerdán lesz teszt, a gcam is meg lesz csekkolva benne.
-
hajbel
addikt
válasz
zolomon17 #557 üzenetére
Valszeg újra felveszem majd az ujjamat. Sajnos nem lehet 1 ujjat többször felvenni, mint a régi samsung s7-nél, bár sokkal megbízhatóbbnak tűnik az olvasó annál, és be sem kell nyomni a gombot. Úgy vettem észre, pont a kör animációnál, hogy hogyha az ujjpercem közepét rakom rá (valószínűleg ez a legsimább, így a legnagyobb felületen érintkezik az olvasóval), akkor gyorsabban felold. Viszont az ultragyors feloldás csak a jobb hüvelykujjamon működik. Majd még kísárletezek. Felveszem az ujjaimat újra, megnézem, hogy hogy érdemes rátapicskolni.
-
hajbel
addikt
A képernyő vibrálásból arra következtetek, hogy dupla koppnak érzékelte az ujjlenyomatolvasó érintését (nekem is be szokta adni érintésnek, mikor hozzá sem érek a kijelzőhöz), majd felold arccal. Próbáld ki úgy, hogy a fejed egy vonalba van a telefonnal. Van egy tippem, hogy nem fog feloldani, ugyanígy.
Az update OTA jött, a többit nem tudom, nem romolok egyelőre.
-
hajbel
addikt
Érezhetően gyorsabb lett az ujjelnyomatolvasó.
-
hajbel
addikt
Jött egy 94 megás update, elvileg a feloldást javítja, valamint néhány bug fix.
(#548) Kocsó: +1 az az arcfelismerő lesz. Közben lejött a video, 100% hogy az arcfelismerő oldja fel a telefont.
-
hajbel
addikt
Angol amazonon early black friady saleben Soundmagic E10 BT £30 [link]
-
hajbel
addikt
Most az auto fényerőre gondolsz? Szerintem sem tolja fel eléggé a fényerőt a telefon, de szerintem majd updatekkel megoldják.
(#534) Répafőzelek: Használd a google camera appot, a legtöbb esetben sokkal jobb képeket lő, mint a gyári kamera.
-
hajbel
addikt
válasz
ForRedGlory #498 üzenetére
Ez a pie sajátja. Viszont pie alatt van vissza gomb is, nem kell swipeolni.
-
hajbel
addikt
válasz
xenom0rph #493 üzenetére
Bár nem nekem szólt a kérdés, de már kifejtettem a véleményem. Nekem ez a műanyagos szövet kicsit túl csúszós, és gyári szilikon tok jobban néz ki, az is elképesztően minőségi. Egyébként ultra pontosan illeszkedik a nejlon, csak a notification slidernél kicsit túl vastag számomra a tok, valamint az nem tetszik, hogy a hangerőszabályozó gombok nincsenek elválasztva (pedig a szilikon toknál el vannak), már megszoktam, hogy az alapján tájolom be, melyik melyik, amikor belenyúlok a zsebembe, hogy szabályozzam a hangerőt. Bár ezek szubjektív álláspontok.
-
hajbel
addikt
válasz
zolomon17 #490 üzenetére
Nekem személy szerint baromira bejön az android p vagy pixel navigáció. Egy kézzel kényelmetlen elérni az alkalmazásváltót fix gomboknál, itt meg csak felswipeolok a képernyő sarkán és megnyílik, valamint előre/hátra lehet váltani alkalmazások között a homegomb húzásával alkalmazásváltó nélkül. Szerintem nagyon hasznos újítás.
-
hajbel
addikt
Haverom pocophoneján volt hasonló a nyaralás alatt. Beírtam az ip-ket mauálisan a telefonon és attól kezdve működött. Nem találom amit googleben találtam rá, mindenesetre rákerestem a hibaüzenetre és rögtön meg is volt a megoldás.
-
hajbel
addikt
Íme a gyárival készült kép.A kettőből ez a jobb. Majd normális körülmények között is kipróbálom, nem csak szakadó esőben, hidegben. Mindenesetre a teória, hogy nappal a gcam, èjjel a gyári jobb, nem teljesen igaz. Solmindentől függ. Remèlem, hogy fejlődnek mèg, főleg a gyári kamera app, mivel èvtizedekig rakja össze a kèpet.
-
hajbel
addikt
válasz
ForRedGlory #454 üzenetére
-
hajbel
addikt
Gcam night sight, szinte vaksötétben. Sokkal gyorsabb és hatékonyabb, mint a gyári night mode. Azzal elmosódott, viszont sötétebb is volt.[kép]
u.i.: nincs időm normálisan feltölteni, de következtetni lehet belőle a teljes méretű kép minőségére -
hajbel
addikt
Nagyjából megválaszoltak mindent az előttem szólók. S7-ről váltottam és eddig sokkal megbízhatóbb az ujjlenyomatolvasó. Bár kicsit lassabb, de annyira szórakoztató az animáció, hogy percekig csak zártam és nyitottam a telefont. Egyébként face unlockot használok, kivétel ha nem akarom felemelni a telefont, vagy sötét van.
-
hajbel
addikt
Első tapasztalat: Tényleg olyan gyors, mint ahogy a hype szól. OP switchel gyorsan átraktam minden adatomat az S7-ről. A tartozékokról: 16 fontot fizettem a voucherrel egy nejlon tokért és a fülesért. A dobozban lévő szilikon tok annyira jól néz ki, hogy az valami durva. A nejlon tok élőben nem valami nagy szám, valószínűleg ezért is olcsóbb a carbonnál és az ebonynál. A fülest reggelire megeszi átalakítóval az aliexpressről 10 fontért rendelt memt x5 márkájú fülhallgató, szóval egyiket sem ajánlom megvételre.
-
hajbel
addikt
válasz
ForRedGlory #439 üzenetére
Naplementénél kijön a jobb dinamikatartomány OP6T javára, a teraszos képnél viszont a Note 9 jobban szerepel.
-
hajbel
addikt
válasz
ForRedGlory #383 üzenetére
Engem már zavar az a sárga fény, nem biztos, hogy így szeretném visszanézni a képeimet x idő után. Az autós képen viszont sokkal részletesebb a macskakő OP6T-n. Egyébként tényleg nagyon hasonlóak a képek, ami jó a OP-ra nézve, mivel feleannyiba kerül.
-
hajbel
addikt
válasz
ForRedGlory #380 üzenetére
Wow, nekem a OP6T képei jobban tetszenek. Majd én is tesztelek ha megjön gyári és google kamerával is. Utóbbiban már benne van a night sight, bár még kicsit fapados. Remélem, hogy fejlődik majd a OP6 éjszakai kamerája.
(#381) 2Bálint: Priority vagy standard shipping? Nekem is azt írta, hogy Amsterdam, de a DHL trackingen már Eindhoven szerepel. Mindenesetre ma délután már az országban volt. Remélem, hogy holnap kihozzák.
-
hajbel
addikt
Ha már ilyen sok az új tulaj... Van valakinek tapasztalata a OnePlus switchel? Milyen gyors és hatékony? Főként nem Oneplus telefonról való váltásnál érdekelne.
-
hajbel
addikt
Köszönöm!
Remélem, hogy az enyém azért szombatra ideér.
-
hajbel
addikt
Akinek már Mo.-n van, mind priorityvel rendelte a telefont? Bár én angliába rendeltem 6-án kb. d.u. 1 órakor, csak tegnap éjjel adták fel, ráadásul Eindhovenben
Rendelés előtt azt hittem, hogy belföldről küldik.
-
hajbel
addikt
válasz
Stauffenberg #297 üzenetére
A másik fő ok az, hogy az oppo és a vivo fejlesztési költségeit a fent említett két cégre terhelik rá, nem pedig a OP-ra. Az LG és a Samsung inkább kukázza a szoftver részleget és a képviseleteket, de adja olcsóbban a telefont stock androiddal, mert a UI és az update siralmas
-
hajbel
addikt
Basszus, ahogy írkáltátok, hogy előrendeltétek, elragadott az erő sötét oldala. £545-ért 128-as midnight black nylon bunper tok + bullet füles. Elvileg még ma kiküldik, lehet, hogy még a héten megkapom.
Nylon tokkal van valakinek tapasztalat? Nem amortizálódik túl gyorsan?
-
hajbel
addikt
válasz
Stauffenberg #196 üzenetére
10 soros témához semmilyen formában nem kapcsolódó arcoskodás nélkül is értem, hogy nem akarod érteni az érveimet valamint a konteódat is. Ne vegyek Xiaomit, mert indiában reklámok vannak a menüben. [link] Máshol nincsenek. Attól még, hogy a Xiaomi bevallja, hogy adatot gyűjt, nem azt jelenti, hogy más nem gyűjt adatot.
-
hajbel
addikt
válasz
#16820480 #193 üzenetére
Ha olvastad a könyvet, akkor tudod, hogy pont az jelenti a legnagyobb veszélyt egy ilyen diktatúrában, ami a legkevésbé gyanús. Megállíthatatlan a folyamat. Szerintem a Xiaomi és Apple, valamint más multik között annyi választási lehetőség, mint amikor a börtönben a cella bikája megkérdezi, hogy apuci akarsz lenni vagy anyuci. -Apuci! - Akkor most apuci szépen l****pja anyucit. Nekem telefonválasztásban nem téma a Xiaomi. A poco van elképesztően jó árban, de NFC-vel ki is zárta magát. Mondjuk szerintem poco mögött nagy közösség van xda-n, mivel eléggé elterjedt telefon. A Mix 3, MI 8 hasonló árban vannak, mint a OP, ami a romolás lehetséges nehézségei, és főleg vízvédelem hiánya miatt nem téma nálam.
(#194) Stauffenberg Magyarul írom, hogy nem érdekel amit írsz. 170 fontért azért már ráteszek egy custom romot a telefonra. Csak nehogy az általad istenített LG-ről is lehozzon valaki egy cikket, hogy lopja a felhasználó adatait és összetörjön benned egy világ. Legalább addig is drága és a legrosszabb UI ami létezik.
-
hajbel
addikt
válasz
#16820480 #190 üzenetére
Ahoz, hogy ezen idegeskedjek meg kéne róla bizonyosodnom, hogy a probléma még fennál, utána pedig arról kéne megbizonyosodnom, hogy máshol ez 100%-ig nem történik meg velem (a OP is egy kínai cég, ami nagyon alacsony haszonkulccsal dolgozik, just sayin'). Egyébként még ha lenne is xiaomim felraknék egy custom romot, de mivel sem pedofil, sem nekrofil nem vagyok és eléggé felhasználóbarát bankrendszerben bankolok, nincs több félnivalóm, mint bármely állampolgárnak.
(#191) Stauffenberg: Nem a felhasználói gyakorlatról beszéltem, hanem arról, hogy személy szerint nekem mi a jó. De ha már itt tartunk. A felhasználói gyakorlat szerint a storeból letöltött idióta alkalmazásokon keresztül úgyis hozzáférnek az általad említett felhasználók (99%) összes adatához random appok, amikor ránézés nélkül elfogadják a tanusítványokat.
-
hajbel
addikt
válasz
Stauffenberg #187 üzenetére
Érdekes én ilyenekkel nem találkoztam a haverom telefonján, de ha találkoznék, akkor felraknék rá egy android onet. Ha nem értenék hozzá, akkor megkérnék valakit, hogy rakja fel, mert már elérte egy 10 éves értelmi szintjét és fel tud rakni egy ROM-ot youtube videó alapján. Problem solved. Haverom nfc-t nem használ, 4K kijelzővel nem rendelkezik (ugye ott videónál csak 4K 30 fps van és nincs stabilizáció). Számára tökéletes választás £300-ért ugyanaz a hardware, mint amit a OP árul(t) 470-ért és még a memóriát is bővítheti kártyával.
-
hajbel
addikt
válasz
Divinity #185 üzenetére
Merthogy az Oxygen OS nem látott soha bugot
Szerintem arra sokkal többen panaszkodnak,
#184) Stauffenberg: Szerintem LG UI után felüdülés a MIUI. Az meg, hogy hol és milyen adatokat gyűjtenek rólad úgysem tudod meg. Ezzel az erővel ülhetnél alufólia sisakban a szobádban egész nap.
-
hajbel
addikt
válasz
Stauffenberg #176 üzenetére
Lehet nyitni rajta a bootloadert garanciavesztés nélkül. Szerintem ár/érték arányban mindent ver. A kamerája is elképesztően jó, még éjjel is. Ha nem használnám naponta többször az nfc-t, akkor nem is gondolkodnék a onepluson, ár/értékben agyonveri a pocok.
-
hajbel
addikt
válasz
#16820480 #127 üzenetére
Szerintem most vissza fog kerülni, mert akik megszokták az értesítési ledet, azok rinyálni fognak. Az más kérdés, hogy úgy meg a 400 mAh-val nagyobb akku nem fog sokkal többet érni.
(#126) G4bi89: Nyilván nem a béna éjszakai módra gondoltam, hanem erre. Kb. utólag hanonló módon dolgoznám fel a képeket, ahogy a 6T. Megspórolnék egy csomó időt.
-
hajbel
addikt
Én meg konkrétan azon vacillálok, hogy melyiket vegyem. Ugyanezek az érvek... Hivatalos IP rating, minek? Esőben, zuhany alatt megnézni valamit biztonságos ezzel is (mondjuk értesítési led hiányában nem tudod meg a zuhany alól, ha jött valami). Úszni pedig az IP védettséggel rendelkezőt sem vinném. Az éjszakai mód sz*rt sem ér, közelében nincs huaweii megoldásának, ahogy a kijelző alatti ujjlenyomatolvasó sem.
-
hajbel
addikt
GSMArenan már teszt is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest