- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
farena
tag
válasz
ivatti10 #736 üzenetére
"Az LDAC egy olyan, a Sony által kifejlesztett technológia, amely lehetővé teszi a nagyfelbontású (Hi-Res) audiotartalmak átvitelét akár BLUETOOTH-kapcsolaton keresztül is."
"Minden korábbinál jobb a hangminőség vezeték nélküli hangsugárzón vagy fejhallgatón keresztül – az LDAC funkciónak köszönhetően. Ez a továbbfejlesztett Bluetooth technológia közel High-Resolution hangzást eredményez."
-
farena
tag
Én 4 éve a ONEPLUS ONE telefonomat egy csomag továbbító cégen keresztül tudtam megrendelni. (akkor még nem lehetett Magyarországra rendelni)
Ez a cég a www.mailboxde.com volt.
Keress egy hasonló céget angliában, és azon keresztül menni fog. Természetesen ez plusz költség. Lehet viszont biztosítást kötni a szállításra. -
farena
tag
1:58-tól, email érkezik és utána kezd el villogni. Én ezt értesítési lednek gondolom. Más videót még nem láttam, így előfordulhat, hogy nem jól látom.
"Marques Brownlee
nePlus 6T Review: New Design, Same Price!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest