- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Face unlock csak dupla koppal, vagy a bekapcsoló gombbal aktiválódik, az ujjelnyomatolvasó pedig szimpla koppal (szimpla és dupla koppot nem lehet egyszerre beállítani, tehát vagy egyik vagy másik), vagy emeléssel, illetve a bekapcsoló gombbal is. [link] Ahogy az a videón is látszik, eléggé egykezes a oxygen os, én 5 colos S7-ről váltottam és ugyanúgy érzek, mint a kolléga néhány hsz-el feljebb, illetve azt a telefont már így is kicsinek éreztem netezés, navigálás és youtubeozás közben.
-
Boborján
tag
Iphone 5-ről váltottam, az szerintem elég kicsi (4"). Annyira sikerült megszokni, hogy ha a kezembe akad valami miatt az iphone, akkor azon töprengek, hogy tudtam rajta videókat nézni meg böngészni eddig.
Nekem nagyon nagy kezeim vannak így majdnem ez is egykezes. Azért séta közben nem használom annyira bátran
Nekem a Sandstone tok nem jön be, nagyon vékony a pereme. Így a Bumper Case Nylon tokot használom, sokkal vastagabb. -
farena
tag
Én 4 éve a ONEPLUS ONE telefonomat egy csomag továbbító cégen keresztül tudtam megrendelni. (akkor még nem lehetett Magyarországra rendelni)
Ez a cég a www.mailboxde.com volt.
Keress egy hasonló céget angliában, és azon keresztül menni fog. Természetesen ez plusz költség. Lehet viszont biztosítást kötni a szállításra. -
-
marcarc
senior tag
Lesz szerintem az a fajta aod, csak kivettek a 6 os második updatejeben mert sokat fogyasztott. Nem tudok megoldásról, tweekről. Nem hallatszik ki jobban mint a többi. Akciózni max olyat szoktak, hogy bundle tokkal vonóval kicsit olcsóbban, arra ne szamíts hogy a hivatalos oldalon hatalmas akció lesz.
-
hajbel
addikt
Nagyjából megválaszoltak mindent az előttem szólók. S7-ről váltottam és eddig sokkal megbízhatóbb az ujjlenyomatolvasó. Bár kicsit lassabb, de annyira szórakoztató az animáció, hogy percekig csak zártam és nyitottam a telefont. Egyébként face unlockot használok, kivétel ha nem akarom felemelni a telefont, vagy sötét van.
-
beeep146
tag
Üdv!
- volt OP 6-om is kb. 2 hónapig. Mire gondolsz hangszóró gyengeségre? Hangerő vagy hangminőség?
- az ujjlenyomat olvasó szerintem nem lassú egyáltalán. Elképzelhető, hogy egy évek óta elő és hátlapokon már 100%-osan jól működő szenzorhoz képest 0,3-0,4 másodperccel később enged be, de ez a "lassúság" a napi használatban semmi gondot nem okoz. 2 napja van meg a telefon eddig egyszer sem tévesztett, hüvelykujj és jobb kéz mutatóujj van felvéve. Ahogy írtam is korábban a FaceID-val együtt használva nálam abszolút OK!
- emelésre vagy koppintásra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest