- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kkromer
aktív tag
válasz
ForRedGlory #792 üzenetére
Nem bántad meg, h váltottál a Samsung Note 9-ről?
Miben jobb, rosszabb a One Plusz 6T? -
eddhunter
tag
válasz
ForRedGlory #789 üzenetére
Nem túl szerencsés, hogy két topic van...
-
hajbel
addikt
válasz
ForRedGlory #786 üzenetére
Megmutathatták volna, hogy mégis hogy fog kinézni, mert ebből arra következtetek, hogy narancssárga/kék színű lesz, ami azért elég idétlenül mutat egy felnőtt férfiember kezében.
-
YAS-dude
őstag
válasz
ForRedGlory #786 üzenetére
"kolbászzsírmetál"
-
csenor
senior tag
válasz
ForRedGlory #783 üzenetére
Engem az a 7 Euros posta zavar egy kis borítékra.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
ForRedGlory #780 üzenetére
Telót is vettél hozzá? Csak akkor engedi a 20 eurót tartozékra felhasználni, ha az telefonvasárlás mellett történik. Magában sajnos a voucher csak tartozék vásárlásra nem használható fel.
-
Bilux
veterán
válasz
ForRedGlory #756 üzenetére
Volt htc? Mi nem volt jó?
-
patoga
tag
válasz
ForRedGlory #650 üzenetére
Ilyen nálam is előfordult már egyszer, illetve a már letöltött anyagok kiírása is. Bug lesz.
-
Kkromer
aktív tag
válasz
ForRedGlory #586 üzenetére
Azt írod, h rohadt jó telefon.
A monó hangszóró gyenge? A mikrofon is?
A Samsung Note 9 miben jobb még? ( írtad, h arról váltottál)
-
válasz
ForRedGlory #586 üzenetére
Én pont ez miatt tartok tőle és gondolkodom a mate 20x én. Akku teszteken nekem kicsit gyengén szerepel.
-
hajbel
addikt
válasz
ForRedGlory #498 üzenetére
Ez a pie sajátja. Viszont pie alatt van vissza gomb is, nem kell swipeolni.
-
csipuka
senior tag
válasz
ForRedGlory #459 üzenetére
-
hajbel
addikt
válasz
ForRedGlory #454 üzenetére
-
hajbel
addikt
válasz
ForRedGlory #439 üzenetére
Naplementénél kijön a jobb dinamikatartomány OP6T javára, a teraszos képnél viszont a Note 9 jobban szerepel.
-
csipuka
senior tag
válasz
ForRedGlory #432 üzenetére
Bal kezes vagyok, de engem nem zavar. Valszeg mashogy tartom a telot.
-
moordavid
aktív tag
válasz
ForRedGlory #432 üzenetére
Megjött
Tehát GyMS megyébe kőröz a UPS kocsi
-
Blizzardking
őstag
válasz
ForRedGlory #405 üzenetére
Engem az idegelt ki (nem 6T hanem sima 5) hogy lezárt képernyőn fel lehet húzni alulról a kamerát és a telefont. Ezeket is ki lehetett gyakni belőle, és emlékszem hogy a status bart is totál testre lehet szabni. Térerő ikon, óra stb mint kikapcsolható. Gondolom az akksi is, ugyanezen elv mentén.
-
Blizzardking
őstag
válasz
ForRedGlory #395 üzenetére
Root + substratum?
-
hajbel
addikt
válasz
ForRedGlory #383 üzenetére
Engem már zavar az a sárga fény, nem biztos, hogy így szeretném visszanézni a képeimet x idő után. Az autós képen viszont sokkal részletesebb a macskakő OP6T-n. Egyébként tényleg nagyon hasonlóak a képek, ami jó a OP-ra nézve, mivel feleannyiba kerül.
-
hajbel
addikt
válasz
ForRedGlory #380 üzenetére
Wow, nekem a OP6T képei jobban tetszenek. Majd én is tesztelek ha megjön gyári és google kamerával is. Utóbbiban már benne van a night sight, bár még kicsit fapados. Remélem, hogy fejlődik majd a OP6 éjszakai kamerája.
(#381) 2Bálint: Priority vagy standard shipping? Nekem is azt írta, hogy Amsterdam, de a DHL trackingen már Eindhoven szerepel. Mindenesetre ma délután már az országban volt. Remélem, hogy holnap kihozzák.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
ForRedGlory #320 üzenetére
Bal és jobb alsó sarokban van a bibi. Szerintem ez app kompatibilitási probléma lesz. A bemutatókban nem ilyen lecsapás van, hanem rendes lekerekítés a kijelző alján.
-
Gergőke88
addikt
válasz
ForRedGlory #320 üzenetére
Valszeg az, hogy alul a sav nincs megírva normálisan.
-
spm
tag
válasz
ForRedGlory #316 üzenetére
Ok, azért kérdeztem csak mert nálam még nincs időpont megadva pedig én is tegnap rendeltem 11 körül.
-
spm
tag
válasz
ForRedGlory #314 üzenetére
Szia!
Ups.hu-n nézed a kiszállítás várható időpontját az Oneplus.com oldalon az order-nél látható tracking kóddal?
-
promagus00
tag
válasz
ForRedGlory #304 üzenetére
Nekem standard shippinggel is nov 8.-at ir az ups, ma adtak fel...
-
moordavid
aktív tag
válasz
ForRedGlory #304 üzenetére
"Nov 7, 2018 09:50 am Shipment has been sent out."
OhhYeaaahhh Nekem még mindig stabilan 9-ét ír, de az a jelek szerint be is lesz tartva
Addig meg nézegetem Detroitborg review videóját a telefonról -
Divinity
őstag
válasz
ForRedGlory #300 üzenetére
Pedig innen valószínű.
-
kuni1123
csendes tag
válasz
Priority vagy Standard?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Anno expansys-os rendelésekkor voltak ilyen 1 napos szállítások Angliából. Itt azt hittem 2-3 nap a priority.
-
moordavid
aktív tag
válasz
ForRedGlory #289 üzenetére
Ejjj az ilyen hozzászólások miatt frissítgetem a postafiókomat másodpercenként
-
patoga
tag
válasz
ForRedGlory #272 üzenetére
Igen normál kiszállítást kértem, mert vettem mellé tokot, arra meg elment a voucher.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
ForRedGlory #272 üzenetére
Ugyanez volt öcsémmel amikor az OP6-ot rendelte, nem kért priority szállítást, kiírt valami 1 héttel későbbi dátumot várható érkezésnek, de 2 nap múlva nála volt.
-
csenor
senior tag
válasz
ForRedGlory #262 üzenetére
A lecserélt Iphone 7-m is matt fekete volt.
Olyan gyönyörű foltos lett a tok alatt lévő porszemektől. Apple boltba azt mondták menjek vele a pics@ba, legközelebb vegyem meg a velúros tokokat 17 ezerért és akkor csak az oldalát fogja szétb@szni.
Remélem ez jobban fogja bírni. -
csenor
senior tag
válasz
ForRedGlory #252 üzenetére
Nekem is 11.09-t ír.
Azért én is eltoltam volna még egy fülesre a 20Euros kupont a szállítás kuponja mellé.
Gondolkoztam, hogy 6Gb vagy 8Gb legyen, de végül nem is a memória döntött, hanem hogy a matt fekete sokkal jobban tetszik. A tok úgyis lesz még akciós, addig meg jó ami a dobozba lesz. -
Oberthur
tag
válasz
ForRedGlory #252 üzenetére
Megrendeltem én is! Nov. 09 re írják a szállítást! Remélem meg is érkezik!
-
csenor
senior tag
válasz
ForRedGlory #230 üzenetére
Én is holnap tervezem, de ha a füles nem lesz még akkor lehet várok, hogy a 20Euro kupon ne vesszen el.
Én iphone 7-ről jövök, de őszintén csak egy gondom volt vele, hogy egy 60 ezres P smart is jobban néz ki nála. -
hardline
senior tag
válasz
ForRedGlory #230 üzenetére
Ha sikerül meló közben megrendelni telóról, akkor én biztosan.
Az iPhone gyötrelmes helyproblémái után azon gondolkodom, hogy a 256GB verziót rendelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest