- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivatti10
aktív tag
Én ma néztem rá a Rendszerfrissítés menüben, lekérdeztem, és megjelenítette. 5 perc alatt fenn volt. Egyébként létezik a playből letölthető Oxygen Updater, az már vagy 4 napja jelezte. Mivel nem ismerem a működését, nem mertem megkockáztatni a rajta keresztüli frissítést. (Régi OnePlusosok biztos bővebb infókkal rendelkeznek, jöhet is, ha olvassa valamelyikőtök.
)Hasonló lehet ez a progi, mint a Huaweinél a HiCare.
-
ivatti10
aktív tag
Ha zavar, hogy megjelenik a Képnézegetőkbe, keresd meg a könyvtárat, ahol találhatóak a fájlok, hozz létre, vagy inkább másolj a könyvtárba egy üres.nomedia nevű fájlt, indítsd újra a mobilt, és onnantól már nem láthatóak a Galériában. Nomedia fájlt találsz többek között a gyökérkönyvtárban az Opbackup alatti könyvtárak mindegyikében.
-
ivatti10
aktív tag
válasz
Blizzardking #641 üzenetére
Igen, most, hogy írtad nézegettem. Nemcsak apkt ment, vannak benne tar fájlok, talán ezek tartalmazhatják a programadatokat. De nem mindegyik programhoz tartozik tar. Ki fogom próbálni, ha visszaállítom, vajon a beállításokkal együtt teszi-e meg. A rendszerben meg csak csengőhang van, amit visszaállít, és rendszerindító, ami talán a kezdőképernyő elrendezés. Bluetooth, wifi hálózatokra nem utal. Mivel nem találtam más progit erre, kénytelen vagyok ezt használni. Egy gyári visszaállítás után derül ki igazán, hogy mit ment, mit nem.
-
ivatti10
aktív tag
Amit szeretnétek, az lehetetlen, hardver hiányában. Tehát kompromisszumot kell kötni. 😃 Vagy ez, vagy valami más, de még mindig jobb, hogy sok pixelből álló komplett ikonokat, alakzatokat villogtasson. Egyébként nekem is hiányzott, de egy hét alatt megszoktam, koppintok, vagy megdöntöm a kijelzőt, ha érdekel.
-
ivatti10
aktív tag
Az értesítő led kiváltására állítólag a Pixel Pulse app megoldást jelent, a Play áruházból letölthető.
Leírás hozzá :
https://www.xda-developers.com/miss-the-notification-led-on-the-pixel-3-and-oneplus-6t-try-pixel-pulse/ -
ivatti10
aktív tag
Ami zavaróan hiányzik, az a Huawei féle backup program. A telepített programok adatait is lementette a rendszerbeállítások, wifi, bluetooth hálozatoktól az sms, hívásnapló, névjegyekig mindent, amire szükség lehet egy újrarakáshoz.
Nem tud valaki hasonlót, amelyik root nélkül működik?
Tucatnyit kipróbáltam, olyat is, amely a leírásuk szerint minden fent felsoroltakkal megbírkózik, de ez nem volt igaz egyikre sem.
A Google félével az a gondom, hogy a legelején ha nem kérem a visszaállítást, később már nem tehetem, csak egy teljes gyalu után. -
ivatti10
aktív tag
Tudomásom szerint az akksik élettartamát töltési ciklusokban határozzák meg. Ha 5%-nál teszed fel, és 100-nál veszed le, az egy töltési ciklus. Ha 40-nél teszed fel, és 60-nál veszed le, az is egy töltési ciklus, minthogy az is, ha fél percre teszed töltőre. Ebből kiindulva minél jobban engedjük merülni, és a maxra feltöltjük, annál kevesebb töltési ciklust használunk el egységnyi idő - mondjuk 1 hónap - alatt. Az elektronika meg rendezi, hogy soha ne kerüljön teljesen lemerült, és teljesen feltöltött állapotba, amit a lítiumos aksik nem szeretnek.
-
ivatti10
aktív tag
Szerintem ez nem matek alapon dől el. ha egy oprendszer jobban optimalizált, jóval kevesebb energia szükséges a futtatásához. Egyébként én sem gondoltam volna, hogy ennyire bírja. valószínűleg az én használati szokásaimhoz állították be.
Sok böngészés, film, zene, kevés telefon, navigáció.
-
ivatti10
aktív tag
A fogyasztás szuper! Én a Mate 8, 9, 10 szériát végigpróbáltam, remek üzemidővel. A 9-es volt a legjobb, átlag 8-10 órás képernyőidőkkel. Ez, az OnePlus 6T, a legutóbbi 3 töltési ciklusban 10, 10, és 11 órás képernyőidőket produkált. Le vagyok nyűgözve, mit hoztak ki a kisebb aksikból!
-
ivatti10
aktív tag
Szerintem van. Filmnézés, böngészés közben számtalanszor leugrik az értesítési sávból a téglalap, hogy üzenetem érkezett. Messenger, Aquamail. Már ha ez a popup. 🙂
Más: a 6-os töltője ugyanaz mint amit a 6T-hez kaptunk? Nincs a készüléknek olyan beépített backup programja, mely a készülékre ment, és onnan bármikor, bármelyik eleme visszaállítható? Huaweinél van ilyen, nagyon kényelmes, a programokat az adatokkal, beállításokkal együtt visszateszi. A Drive-ra megcsináltam, de a Drive-on sehol sem találom az eredményesen elkészült mentést. Lehet, hogy csak gyári visszaállítás után adja a lehetőséget a mentett elemek helyreállítására? Akkor ez ugyanaz, mint a sima google playes mentés? -
ivatti10
aktív tag
OnePlus Switch appal a wifielőzmények és bluetoothpárosítások is átvihetők? Az appokat adatokkal együtt átmásolja?
-
ivatti10
aktív tag
Tegnap volt a 2. töltés. 24 órás használattal 10 óra képernyőidőt produkált! Ebben volt sok net és film. Kíváncsi leszek a folytatásra. 😃
-
ivatti10
aktív tag
Ha van voucherem, és rendelek tokot, azt ingyen kiszállítják?
-
ivatti10
aktív tag
Adnak hozzá valamilyen védőtokot? Érdemes usb-C fülest venni, vagy a bevált jackdugósat lehet használni az átalakítóval? Minőség miatt kérdezem, nincs tapasztalatom ezen a téren, eddig mindig jackes telóim voltak.
-
ivatti10
aktív tag
Én 8/256-ost rendelte. Kártyával 202 ezer volt, ha Paypallal fizetek, az 212 ezer lett volna.
Ha gond van vele, felkeresed a honlapot, leírod, lefényképezed, és ha visszajeleznek, hogy küldheted, akkor feltételezem megkapod az instrukciókat, hogy hogyan. Gondolom a futárt ők intézik, küldik, és néhány napon belül náluk van, mint ahogy 3-5 napon belül kiküldik a megrendelés esetén is.
Jól gondolom ezt a visszaküldési folyamatot? Volt már valaki, aki végigjátszotta? -
ivatti10
aktív tag
A honlapjukról való vásárlás esetén mennyi idő alatt szállítják ki?
Hogyan érvényesíthető a garancia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest