- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spm
tag
A teljesen szubjektív véleményem röviden: brutál bejön a telefon.
Kicsit hosszabban: Tudni kell hogy egy már két éves elmúlt HTC 10-et cseréltem ma le 6T-re és a különbség nem kicsi bár ez annyira persze nem meglepő, fejlődés van rendesen. Kicsit több mint 1 órán át használtam eddig a OnePlus-t max fényerőn mindent bekapcsolva és kb. 15% akkut evett, nálam ez önmagában elég ütős érv. A faltól falig kijelző szuper a színek főleg úgy gyönyörűek hogy a két telefont egymás mellé tettem max fényerővel, a kisebb PPI majd egy óra használat után a Flashscore alkalmazásban tűnt fel először szóval ez nem lesz probléma. A sebességbeli különbség is szinte hihetetlen, a HTC sem volt lomhának mondható, de ez...Fotózásról majd később de ez a terület eddig sem volt meghatározó számomra.
A OnePlus Switch alkalmazás tökéletesen átpakolta a fontos cuccaimat, piros pont. Ami pedig természetesen leginkább érdekelt az a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó. Hát kérem gyorsabb mint a HTC-n található, persze nem ez a mérce, de nekem ez is meglepetés és öröm.
Így elsőre ennyi. -
spm
tag
Megbuggyan az agyam ha ma nem ér ide.
Reggel 7:10 Vecsés a tracking utolsó állapota, Fejér megyébe várom a cuccost, de még mindig mai kiszállítást ír nap végéig. Hátha.
-
spm
tag
válasz
ForRedGlory #316 üzenetére
Ok, azért kérdeztem csak mert nálam még nincs időpont megadva pedig én is tegnap rendeltem 11 körül.
-
spm
tag
válasz
ForRedGlory #314 üzenetére
Szia!
Ups.hu-n nézed a kiszállítás várható időpontját az Oneplus.com oldalon az order-nél látható tracking kóddal?
-
spm
tag
Sziasztok!
Holnap tervezek venni egy OnePlus 6T-t. Kiegészítőkre használható voucher-je van valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 2020 SE 2 gen, kishibas
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest