- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Rendelt mar esetleg valaki uveg foliat? Ha igen, milyen? Ha nem, lehet erdemes lenne csoportosan rendelni, amivel sporolhato lenne a szallitasi dij. Benne lenne valaki?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ghiottone #781 üzenetére
Ez hova van leírva? Csak mert az accounton erről szó sincs. Akkor kenjék a hajukra... Egyáltalán elfogadott volna két kupont ez a szutyok? Csak mert a telefon vásárláskor a prority shippingre is volt voucher, amit felhasználtam. Mondjuk azt sem értem miért dollárt ír, de ez legyen a legkisebb gondom. Na de most chatelek egyet a supportjukkal, remélem lesz értelme.
Promo Code: XXXXXXXX
Status: Unused
Offers: Referral Program
Description: $20 (and equivalent) off Accessories and Gear
Applicable Stores: Magyarország
Validity Date: 2018.11.10 ~ 2018.12.11 -
ForRedGlory
félisten
Mi a tök van a 20 euros kuponnal?
Gondoltam felhasználom így, hogy kijött az üveg fólia, ott is van a felhasználatlan voucher az accountomon, de amikor beírom, akkor ezt írja:
"The Code has been claimed, Please select the coupon to use directly."
Marha vicces... mintha felhasználtam volna, pedig nem... tapasztalt már valaki hasonlót?
-
ForRedGlory
félisten
Akinek nincs kedve várni OTA a 9.0.6-ra, az letöltheti innen. (Ez a nem rootolt telefonra vonatkozik, rootolt telefonnál a leírás a fenti linken van, de mivel nekem sem rootolt, nem foglalkozom vele)
Ezt követően a szoftverfrissítés menüpontban jobb felső sarokban lévő fogaskerék és utána a "helyi frissítés". A lényeg, hogy gyökér könyvtárban legyen a letöltött zip, akkor találja meg. Szépen lefrissül, ami után már csak egy wipe cache kell recoveryből (hangerő le és power gomb).
Most tettem fel én is.
-
ForRedGlory
félisten
Nektek nem bugol kicsit a lockscreen? Amikor aktív az onscreen display és mondjuk dupla koppal vagy bekapcsoló gombbal felélesztem, akkor néha olyan furán villan a kijelző: mintha a tartalom megjelenne, majd eltűnik és megjelenik, ahogy kell. Mindezt vihar gyorsan, de látható.
-
ForRedGlory
félisten
Smart lock nektek mukodik?
Hiaba van beallitva a cimem (location is be van kapcsolva), nem old fel ujjlenyomat nelkul.
Mondjuk az is jo lenne, ha a zarolt kepernyon az ujjlenyomat minta halvanyabb lenne, mert tul eros a fenye...
-
ForRedGlory
félisten
Nem tudok betelni a telefonnal, annyira rohadt jó. A legdurvább az üzemidő, mert 3700-as akkumulátortól nem vártam el, hogy hozza a Note 9 üzemidejét, de ezzel röhögve lehet hozni azt. Nem is értem, teljes mértékben hihetetlen.
Két dolog fáj benne nagyon. A mono hangszóró és az, hogy nem olyan jó benne a mikrofon. Legalábbis a felső tuti nem.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
zolomon17 #495 üzenetére
Szerintem sincs jobb a OnePlus sajat verziojanal. Az, hogy egy erintesre tudsz valtoztatni vagy lapozni a megnyitott alkalmazasok kozott, egyszeruen zsenialis.
Mondjuk nem tudom, hogy mennyire egyertelmu, mert a beallitasokban levo kis animacio csak arra ter ki, hogy ha felhuzod, akkor bejon a multitasking felulet.... Na de ha csak ranyomsz a kis gombra es lenyomva tartva elkezded huzni balra es jobbra, ott jon a magic.
-
ForRedGlory
félisten
Elso (teljes) feltoltes utan 50% akksival 4ora 28perc kijelzo. Eleg jo
Leginkabb netezes, altalanos nyomkodas, minimalis youtube.
-
ForRedGlory
félisten
Tegye fel a kezét, akit még zavar az, hogy a hangszóró a telefon bal alsó sarkában van.
Engem őrületbe kerget, mert pluszban még balkezes is vagyok, és állandóan ott pihentetem az ujjam.
Amúgy nekem is járt Kölnben a telefon, legalábbis a nyomkövetés szerint láttam... miután kézbesítették, akkor eltűnt a kölni kitérő és azt mutatta, mintha Varsóból egyből Budapestre érkezett volna. Mondjuk a végeredményt tekintve pont letojom, mert szerencsére ide kiért tegnap.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Blizzardking #404 üzenetére
Haha.
Ott meg nem jarok. Tegnap ota van csak meg
-
ForRedGlory
félisten
El lehet valahogy tüntetni a screenlock-ról az akkumulátor kijelzést? Kifejezetten idegesít, utálom látni a százalékot minden egyes alkalommal. Még nem igazán találtam meg a beállításokban, de a screenlock beállításnál nem látok ilyet... esetleg vak vagyok.
-
ForRedGlory
félisten
A telefon...egesz...jo...
-
ForRedGlory
félisten
Hívott a futár.... 13:00-ig itt lesz.
-
ForRedGlory
félisten
Na most ugrott át az átvétel időpontja11.08-ra, szóval a mai átvétel álom maradt, de legalább szép álom volt.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Divinity #303 üzenetére
Sajna nem, felhívtam az UPS-t, hogy én örülnék a legjobban, de hihetetlennek tűnik... megerősítettek benne, holnap kapom csak meg. Ez a státusz automata státusz. Mivel tegnap állították ki a szállító levelet, ezért ma kapnám meg, ha tegnap át is vették volna a csomagot OnePlus raktárról. Viszont az csak ma délelőtt történt, ezért ezt holnap kapom meg.
Pedig milyen jól hangzott volna... sebaj, ezen már semmi nem múlik.
Ettől még furcsa, mert tegnap 11.08-at írt kiszállításra, nem értem miért ugrott előre 1 napot, hiszen a 11.08 is már akkor volt kiírva, amikor megvolt a fuvarlevél, hogy mehet érte az UPS.
kuni1123: priority
(#301) ghiottone: Jól érezted... mondjuk mekkorát röhögnék, ha csengetne a futár estig.
-
ForRedGlory
félisten
Létezhet, hogy ezt ma kihozzák?
UPS csomagkövetés szerint:
Csomag: Felvéve
Ütemezett kiszállítás: szerda 2018/11/07
Becsült idő: a nap végéigMondjuk kétlem, túl gyors lenne...
-
ForRedGlory
félisten
En is megkaptam a UPS szallito levelet.
Lehet tenyleg ideer csutortokre.
-
ForRedGlory
félisten
Rendelve itt is, várjuk szeretettel a "kicsikét".
8/128 Gb-os verzió és nekem is 11.09-et ír kiszállításra. Még jó, hogy pont tegnap kaptam OnePlustól egy e-mailt, melyben voucher volt ingyenes priority kiszállításra.
Bár gondolom ilyet más is kapott. Minden esetre örültem neki, mert az is 10 euro lett volna. Tokot nem rendeltem, azt majd később.
-
ForRedGlory
félisten
Na ki rendeli meg holnap?
Premier napján sosem vettem még OnePlust... mennyire kell sietni kapunyitáskor? Gyorsan elfogynak a készletek? Csak hogy mennyire figyeljek a holnap délelőtt 10-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hegesztés topic
- Magisk
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest