- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Még mindig tudnak adni 20 eurós vouchert itt a topikban is, abból kijön a vörös szilikontok, ami szerintem és a youtube világ szerint is nagyon jól néz ki.
(#704) DamianB: Szvsz annyit nem ér meg a garancia hiánya. Mondjuk azt sem tudom, hogy milyen a kínai OP. Nekem geekbuyinggal csak rossz tapasztalatom van. Kiírták, hogy Amazfit Cor van készleten, erre másfél hónap múlva küldték.
-
törölt tag
Eddig nekem is hibátlan volt, de most egész éjszaka nem engedett fel. IP konfigurációs hibát dobott folyton. Hiába a többszöri ujraindítás, WiFi hálózat elfelejtese... Stb.
Más telefonnal meg simán jó. OP3 al is. A céges routert meg nem akarom csesztetni, ha mással jó, akkor OP6T nel van valami hiba. Gyári visszaallitast sem szeretnék pár nap után emiatt.. -
hajbel
addikt
Íme a gyárival készült kép.A kettőből ez a jobb. Majd normális körülmények között is kipróbálom, nem csak szakadó esőben, hidegben. Mindenesetre a teória, hogy nappal a gcam, èjjel a gyári jobb, nem teljesen igaz. Solmindentől függ. Remèlem, hogy fejlődnek mèg, főleg a gyári kamera app, mivel èvtizedekig rakja össze a kèpet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest