- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
Jon a 9.0.6. Nekem meg nem talalta meg, de elvileg kanadai vpn-el megy.
-
csipuka
senior tag
Asszonynak tradicionalisan ugyanazt a telot veszem amit magamnak, igy a support eccerubb.
A 6-osnal teccett a piros, de a mostani szinvalasztek azert karcsubb. A purple teccen neki, de nekem vannak fenntartasaim vele kapcsolatban, mert konnyu osszekeverni az en midnight black-emmel, mert en hasznalom a fustos case-t, es az overe is az menne, es attol tartok, hogy konnyu lenne osszekeverni.
Nem lattam infot, de varhato esetleg mas szin? Jelenleg feher 3T-t hasznal. -
csipuka
senior tag
válasz
ivatti10 #655 üzenetére
En QuickPic-et hasznaltam regebben, de mostanaban attertem a Simple Gallery-re. Ott eleg egyszeruen el lehet rejteni a felesleges foldereket. Csak hosszan ranyomsz, majd hide, de ha kell valami, akkor vissza lehet hozni az elrejtetteket konnyeden.
-
csipuka
senior tag
válasz
#04441088 #622 üzenetére
Nekem eddig csak a Blokada akadt be az itthon halon, akkor kapcslodott wifire, de nem volt net.
Elbasztam nem keves idot, amig rajottem, hogy az okozza. Idonkent elofordul, es nem tom miert. Akkor Blokada kilovom a memoriabol, utan ujra elinditom es jo.
Nem hasznalsz esetleg te is reklamblokkolot? -
csipuka
senior tag
válasz
ForRedGlory #459 üzenetére
-
csipuka
senior tag
válasz
ForRedGlory #432 üzenetére
Bal kezes vagyok, de engem nem zavar. Valszeg mashogy tartom a telot.
-
csipuka
senior tag
Bo egy hete rendeltem meg, es 2 napja megjott a telo.
Amcsi verzio.
Eddig nagyon baba, a gyari tok bejovos, meg az akksi is.
Kiprobltam a GCam 6.1-et es osszehasonlitottam a gyari ejszakai moddal, meglepoen jo a gyari.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Otthoni időjárás-állomás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest