- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ghiottone #781 üzenetére
Ez hova van leírva? Csak mert az accounton erről szó sincs. Akkor kenjék a hajukra... Egyáltalán elfogadott volna két kupont ez a szutyok? Csak mert a telefon vásárláskor a prority shippingre is volt voucher, amit felhasználtam. Mondjuk azt sem értem miért dollárt ír, de ez legyen a legkisebb gondom. Na de most chatelek egyet a supportjukkal, remélem lesz értelme.
Promo Code: XXXXXXXX
Status: Unused
Offers: Referral Program
Description: $20 (and equivalent) off Accessories and Gear
Applicable Stores: Magyarország
Validity Date: 2018.11.10 ~ 2018.12.11 -
válasz
ghiottone #759 üzenetére
Nekem egy titkos kedvencem a HTC azért ne írjuk le úgy hogy mindenképpen vess rá egy pillantást ennyiért nagyon jó . Kamerában meg szerintem a legjobb nekem nagyon tetszenek a vele készült fotók.
Van igazság abban amit írsz Hajbel amiket fentebb írtam az főleg a 11+ ra vonatkozik.
-
törölt tag
válasz
ghiottone #124 üzenetére
Ha megemeled a telefont, akkor villan fel, de csak ha portré módban a a tetejét magad felé billented, ha már körívben emeled magad felé, akkor nem szokott reagálni. Illetve ugye van dupla bökés a kijelzőre, akkor bekapcsolja.
Volt róla szó, hogy esetleg Pie alatt visszahozzák (a bétából kivett) rendes AoD-t, de eddig nem került be sajnos. -
metal01
őstag
válasz
ghiottone #83 üzenetére
Ez leginkább felhasználói szokás kérdése. Nekem nagyon hasznos volt.
Sajnos a OnePlus is elment a pöcsméregetés irányába. Inkább legyen vastagabb alul-felül a káva, vagy kicsit nagyobb a szenzorsziget, de a hasznos funkciók maradjanak meg. De persze ez szubjektív vélemény...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest