- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
válasz
xenom0rph #493 üzenetére
A teló teljesen OK. Kicsit szokni kell, de 1-2 nap és már nem zavar sem a notch, sem a jack hiánya és a led hiánya sem. Ha az AOD-t visszateszi a OP egy frissítéssel, akkor tuti a dolog. A MAC dolgot nem értem. De ha nincs MAC szűrés nincs gond. A kijelző tuti, a kamera is. Raw formátumot nem találtam, ez hiányzik... Az akku jól bírja. A tok fogása jó, bár elől egy kicsit jobban "kilóghatna" a kávától, hogy pofára téve a telót biztosan ne érje ez asztalt... De nem vészes. A Spigen már legyártott egy tokot OnePlus 6T Case Liquid Air néven. Az eléggé jónak néz ki, csak a pkg. annyi mint maga a tok a hivatalos oldalról. :/
Szvsz megéri megvenni a telót. Nem csalódtam, sőt...
-
zolomon17
senior tag
válasz
xenom0rph #493 üzenetére
Tok témában: a gyári amit küldenek nagyon masszív, nekem kicsit túlságosan is, de sajnos más saját megoldásukhoz még nem volt szerencsém fillérb*szó vagyok, csak a kínai
Viszont: egy ilyen jött hozzá, tényleg vékony, selymes tapintású, nem csúszós, kamerát védi és körbe az összes sarkot és élt is. Talán elől lehetne egy mm plusz, mert így lefelé fordítva mintha a képernyőn feküdne.
Apropó képernyő: igen jó minőségű a gyári fólia
-
hajbel
addikt
válasz
xenom0rph #493 üzenetére
Bár nem nekem szólt a kérdés, de már kifejtettem a véleményem. Nekem ez a műanyagos szövet kicsit túl csúszós, és gyári szilikon tok jobban néz ki, az is elképesztően minőségi. Egyébként ultra pontosan illeszkedik a nejlon, csak a notification slidernél kicsit túl vastag számomra a tok, valamint az nem tetszik, hogy a hangerőszabályozó gombok nincsenek elválasztva (pedig a szilikon toknál el vannak), már megszoktam, hogy az alapján tájolom be, melyik melyik, amikor belenyúlok a zsebembe, hogy szabályozzam a hangerőt. Bár ezek szubjektív álláspontok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Medence topik
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest