- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taybor
tag
Sziasztok!
Ipadhez keresek egy érintőceruzát. Igazából nem jegyzetelni meg rajzolni kéne, hanem simán használni és elkerülni az ujjlenyomatokat. Ebből a szempontból van valamilyen különbség köztük? Kettőt néztem ki. Egy Leitz [link] és egy Wacom bamboo-t [link] Fontos, hogy legyen toll része is. Ha normál használatban nincs különbség akkor nekem jó a leitz is. Szerintetek?
-
Taybor
tag
Sziasztok!
Felraktam kb egy hete az ios7-et ipad 4-re, az még semmi, hogy szerintem csúnya, de az aksija olyan szinten rosszabbul bírja, hogy az már szánalom. 4,5 óra használat után van 40%-on. Az ios6-tal bírta vagy 11-12 órát is. Gondolkodtam, hogy nem-e az aksi kijelzés, számolás bugos és rosszul mutatja, de ma is neteztem rajta vagy fél órát és esett 8%-ot. A helymeghatározás bevan kapcsolva, meg a wifi is, de ez ios6-nál is bevolt. Szerintetek mi lehet a gáz? Vagy csak várjak egy újabb frissítésre az majd megoldja? Régebben is volt ilyen probléma amikor új ios jött ki?
-
Taybor
tag
Nekem is nem rég van ipadem. Valóban nagy élmény először kézbe venni. Minőségi az egész cucc, a kijelző meg iszonyat jó. Ezután a telefonom meg minden más képernyő amin dolgozok pixeles. A tabletek között nincs ellenfele, a telefonoknál viszont szerintem már az android jobb. Ha hátrányt kéne mondanom akkor az a súlya lenne.
-
Taybor
tag
Nekem is Netgear routerem van. Eddig nem volt vele ilyen jellegű probléma, minden okostelefon, laptop gond nélkül csatlakozik sehol sem dobja el a jelet és felejti is el a jelszót.
Most vagy hardveres vagy valami szoftveres probléma lesz pedig ios 6.1.3 van rajta. -
Taybor
tag
Sziasztok!
Egy hete vettem egy retinás ipadet. Egyenlőre két problémám is van vele:
- alvó állapotban, de már használat közben is elfordult, hogy egyszer csak ledobja a wifit és újra kell csatlakozni és beírni a wifi jelszót. A kézi csatlakozás ki van kapcsolva... Elég idegesítő
- a másik, hogy magától nem kapok email értesítést csak ha elindítom a mail programot, pedig a push bekapcsolva van. Letöltöttem a gmail appot is és ott se jön meg az email csak ha elindítom az alkalmazást.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest