Új hozzászólás Aktív témák
-
twosixxx
csendes tag
Hali!
Van néhány apró, használat közben nem is látható karc az ipad (4)kijelzőjén. Nem ástam még bele túlságosan magam a témába, de próbálkozott esetleg már valaki ezek eltüntetésével? Vagy tud valaki mondani valamit, hogy a kapható csodaszerek mennyire hatásosak? Egész pontosan léteznek pl. az iKlear, Displex, iDrops nevezetű cuccosok amivel elvileg eltávolíthatóak az apró karcok az üvegről (illetve most pontosan ezt sem tudom, hogy az üveg karcolódik, vagy rajta a zsírtaszító réteg, feltéve ha van ilyen rajta egyáltalán)
-
twosixxx
csendes tag
Hali!
Adott egy csak wifis 4-es ipad, amit ma navigációra szerettem volna használni. Netet folyamatosan a telefonról kapta, normál T-mobile mobilnet, de azért egész tűrhető sebességű. Akár a saját térképet, akár Google Mapset nyitottam meg, tök jól megtalálta hol vagyok, iránytű is persze működött, viszont ha már haladtam, azt nem követte, pedig be volt lőve az útvonal is meg minden..
Ennek mi az oka? Vagy a mobilnettől ennyit várhatok?Ha közben rányomtam a kis nyílra hogy menjen oda ahol épp vagyok, akkor sem frissített rá, hiába voltam már 5km-re attól a helytől.. ha bezártam a programot és újra nyitottam, akkor megint megtalált.
Használta valaki már így a padet navigálásra? -
twosixxx
csendes tag
Üdv!
Tokkal kapcsolatban lenne kérdésem, most már igencsak vennem kéne egyet, 4-es ipadról van szó egyébként.
Kinek mi vált be? Egyrészt azon agyalok, hogy olyat vegyek, ami csak hordozásra jó és használat közben ki kell venni ( pl ez most jó áron van csak látni kéne élőben is: http://www.szifonstore.com/ipadkiegeszitok/ipad-4-kiegesziti/tokok-foliak-taskak/972-ozaki-icoat-sew-white.html ), vagy olyat, ami egyfolytában véd? És ha utóbbit, akkor milyet? Ahogy látom a Smart Cover, és valami hátlap védő az elég elterjedt kombó. Én amit kinéztem az ez lenne: http://www.szifonstore.com/ipadkiegeszitok/ipad-4-kiegesziti/tokok-foliak-taskak/1921-vireo-ipad-234-tok-atlatszo-feher.html Használ ilyet valaki?
Végül is a célom az lenne, hogy minél kevésbé legyen bumszli tőle és a szépségét se rontsa el
Fóliáról mi a vélemény? Akármennyire vigyáztam rá, van egy icipici karc a kijelzőn.. gőzöm sincs mitől.
köszi! -
twosixxx
csendes tag
bocs ha hülye kérdés, eddig nem nagyon videóztam vele, de nálatok is a videónak sokkal kisebb a látószöge mintha fényképeznék? mintha bele lenne zoomolva alapból.. ipad 4 hátlapi kameráról van szó.
-
twosixxx
csendes tag
Hali!
Nos, 3-4 hónap vergődés után beszereztem énis egy táblát, 4.generációs, 32gigás, mondanom sem kell hogy egy hete le se tudom tenni, mivel se Apple cuccom nem volt még soha, se táblagépem.
Lenne is egy nagyon amatőrnek tűnő kérdésem. Ha iTunesban másolok rá zenéket, akkor azokat a számokat a számítógépen is átmásolja valami másik könyvtárba, ahonnan szinkronizálja a pad-el, vagy esetleg csak valami listaszerűt készít? Mert ha előbbi, annak nem örülnék ha ugyanazok a zenék még meglennének máshol is és foglalnák az értékes helyet a gépemen. köszi! -
twosixxx
csendes tag
Na most az a kérdésem, hogy vajon érdemes-e venni a legújabb 4. generációsat, vagy elegendő a 3-as? Direkt vártam még a Keynote-ig a vásárlással, bár azt nem gondoltam, hogy ebből kiadnak egy frissített verziót...
a 3. generációs 32GB-oshoz most 135 körül már hozzá lehet jutni, szerintem az új az ennél sokkal több lesz, még a nem hivatalos boltokban is, legalábbis ha megnézem egy-két ilyen boltkereső oldalnak az árfigyelőjét.
Oké, hogy ez az A6X proci kétszer gyorsabb vagy mi, de igazából mi az ami ezt most kihasználná? Vagy mikor lesz az, amikor a 3. generációs már kevés lesz?
Alig több, mint fél éves termék az is, és nem hiszem, hogy bárkinek problémája lenne a sebességével..
-
twosixxx
csendes tag
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes várni szerintetek a vásárlással karácsony környékéig? Igazából jól jönne már most is, de ha esetleg várható bármiféle árcsökkenés, akkor tudnék várni.
-
twosixxx
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában tervezek venni iPad-et, és hát nekem sem mindegy, hogy az épp 150000-be, vagy 120-ba kerül. Próbáltam visszaolvasni, hogy ha nem hivatalos Apple boltban veszem, akkor hogyan működik a gari, de azt hiszem nem teljesen egyértelmű. Lényeg a lényeg, például a Gsm-Homenál 120ezer a 3. generációs, 16 gigás, wifis verzió. Viszont van egy olyan funkció, hogy Apple Store garancia, azzal viszont már 145. (Ugyanilyen áron (120) találtam az Electromarketen is, ott pedig azt írják, hogy egy év teljes körű Apple garancia...) Most ez hogy is van? Mi lehet a különbség? Ha egy ilyen boltban megvenném, és bármi baja lenne, cserélnék nekem is? (feltéve, ha akkora probléma) Illetve van bármi rizikója ennek? Elvileg megbízható üzletekről van szó.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged