- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Ragnar95 #2223 üzenetére
Köszi az infót
Amúgy gondolom más akciók lesznek az APR-ekbe is, meg más akciók lesznek a store.apple magyar oldalon is. APR-ekbe gondolom mini nemvárható hogy lelesz árazva, viszont az lehetséges hogy az apple store oldalán, a minire rányomnak egy -10%-ot?
Illetve Apple oldalán tavaly mikor indult a fekete péntek? Csütörtök este már elindították az akciót, vagy pont péntek 00:01 perckor?
-
erdoke
titán
válasz
Ragnar95 #2125 üzenetére
Ha egy program támogat AirPlay videót, akkor az tud 16:9-et. Csak a mirroring megy ki 4:3-ban, de annak muszáj, hiszen a nevében is benne van, hogy tükrözöd a mobil eszköz képét a TV-re.
Most hogy mondod, a 16:9-es iPhone 5-öt még nem tükröztem az Apple TV-re, megnézem, hogy mutat.(#2127) chrisxx
Jó ideig lesz még refurbished 3-as, amit adnak helyette. Nem fontos a MM-ba vinned, bemehetsz vele egy prémium viszonteladóhoz is. -
erdoke
titán
válasz
Ragnar95 #2115 üzenetére
Nem, már az előbb is írtam, hogy nem a WiFi sebességével van gond, hanem a késleltetésével. Emellett az adott programban elérhető AirPlay egy direkt tévére szánt kimeneti forma, (Full) HD 16:9, míg a tükrözés 4:3-as, és még az 1080-as magasságot se tölti ki, csak 768-as. Magyarul a tévé magasságánál is kisebb 4:3-as ablakban látod az iPad képét.
-
powerup2
addikt
válasz
Ragnar95 #2115 üzenetére
Jó hát persze de aki igényes tisztán tartja a telefonját meg a táblagépét én pl a notebookom minden nap letörlöm és most ne gondoljátok hogy tisztaság mánia meg félek a bacilusoktól csak egyszerűen ha tiszta akkor szebb és jobb ránézni meg azért nem vesz el annyi időt az életemből hogy ne tudjam letörölgetni .
-
erdoke
titán
-
tomi5244
őstag
válasz
Ragnar95 #2005 üzenetére
A 32 gigás verzió tényleg kézenfekvőbb de én meg úgy vagyok vele, hogy ha már dobok hozzá egy "kis" pluszt akkor inkább a 4. generációs 16GB os kivitelt is meg tudnám venni és az abban rejlő erősebb processzor nagy vonzerő. Jóformán 2 akár 3 évig is le lenne a gondom a teljesítmény hiányáról! Ott már inkább takarékoskodok a hellyel, de legalább bika a vas! Félre értés ne essék nyilván a 3 is űber frankó.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Ragnar95 #1768 üzenetére
Köszi! Nekem iPad 2-re kell. Ezt találtam az SGP-től. Nem is értem ez üveg lenne? "GLAS.t is 0.4mm thick and made with chemically treated, transparent tempered glass." Illetve még kettő másikat. Az iPad 2 csak az utóbbinál van feltüntetve, gondol a többi is jó rá. Ugye az iPad 2-3 mm-re egyforma?
Köszi p0rn! Nekem az új lenyomat mentesség lenne a fontos, remélhetőleg ez az "Oleophobic coating" nem csak marketing duma. Valaki majd csak megerősíti, hogy jó, akinek van ilyen.
-
erdoke
titán
válasz
Ragnar95 #1708 üzenetére
Ha már van iPhone 5, akkor úgyis megkezdte az ember az átállást. A továbbiakban minden Apple eszköz ezzel az új csatlakozóval jön, érdemes a jövőre gondolva választani.
120 Mbites netem és 1750-es routerem van, és az i5 érezhetően gyorsabban tölti az oldalakat, mint a 4S vagy az iPad 3. Kérdés persze, hogy mennyire az A6 és mennyire a 150 Mbitesnek hívott WiFi miatt… -
madgie
titán
válasz
Ragnar95 #1708 üzenetére
Épp ezen gondolkodom egyébként... Lightning-hoz új dokkolóra várni, a szekrénybe vágni a fél tucat filléres 30 pines madzagot (bár nem, mert az i4-nek kell), ellenben nem tudom, mennyire lesz jó a négyes. Nekem játszani nem kell, ilyen Infinity Blade-szerű techdemo még véletlenül sem fordul meg egyik kütyümön sem, ellenben zenélgetek, fotókat szerkesztek, videókat vágok néha vele. Vajon a közeljövőben lesz kézzel fogható előnye az A6X-nek, vagy vegyek majd egy hármast oszt jóvan? Most még macera a Lightning, de mi lesz mondjuk másfél év múlva?
Az mondjuk előny, hogy ugyanabba a tokba belefér a hármas, amiben a kettesem most van, így az asszony észre sem venné a cserét
- Mitől másabb a képernyő, szívem?
- Á, csak leszedtem a fóliát -
alba-regia
aktív tag
válasz
Ragnar95 #1665 üzenetére
Gondolom, egy ideje már csak a 4-eseket gyártják, a 3-as gyártását leállították. Aki mostanában vásárolt 3-ast, annak mondjuk közel egy év múlva a garanciális cseréjét hogyan fogják megoldani? 4-re cserélik??? Mert gondolom addigra a refurbok is szépen lassan kifogynak...
-
erdoke
titán
válasz
Ragnar95 #1633 üzenetére
Én mindig veszek újat, amíg elfér a családban, úgyhogy jó eséllyel beszerzem a 4. generációst is november folyamán, de ettől még nem érzem magam becsapva.
Kicsit gyorsabb, kicsit többet bír az akksija, de egyébként nem óriási változás. Kell a nyomulás, mert jönnek a Microsoft táblái. -
ii77
tag
válasz
Ragnar95 #1633 üzenetére
Hasonlóan érzek iPad 3 tulajként mint te. Ugyanakkor az iPhone 5-től kapott proci és a Lightning konnektor miatt is (aki tervezi, h iPhone 5 vagy újabb Apple telefont vesz a jövőben), valamint a keynote-láz
után úgy vélekedem, hogy le kell cserélnem az iPad 3-am 4-re. Bízom benne, hogy kis pénzveszteség árán sikerül, főleg hogy iPad 4-ből is 64GB-os Wifi+4G érdekel.
-
erdoke
titán
válasz
Ragnar95 #1555 üzenetére
Korábban már megosztottam az ezzel kapcsolatos teóriámat, ami szerint valami kiskapun keresztül fértek hozzá a hardveres HD gyorsítóhoz. Apple berágott, és kivágta őket.
Ha igazam van, akkor ha vissza is jönnek, a magasabb bitrátájú 720p-s és az összes 1080-as mkv-t el lehet felejteni megint. -
justaview
senior tag
válasz
Ragnar95 #1544 üzenetére
Nekem van néhány teszt videóm, talán prohardverről szedtem le régebben.
Jól lehet tesztelni velük a különböző médialejátszókat.Az AvPlayerHD hardveres gyorsítás mellett nekem a következőket produkálja iPad3-on:
BDAV_1080p@8Mbps.m2ts (mozgásokat képkocka ugrásokkal játssza le)
Divx@1.5Mbps.avi (OK)
MPEG_1080i@6.5Mbps.ts Duna TV-ről felvett jel (durván akad, nem is megy végig)
Quicktime_720p@14Mbps.mov (OK)
Quicktime_1080p@10Mbps.mov (OK)
VC-1_1080p@8Mbps.wmv (még a lassú mozgásoknál is ugrál a kép)
x264_1080p@3.8Mbps.mkv (mozgásokat képkocka ugrásokkal játssza le)
x264_1080p@9.7Mbps.mkv (gyors mozgásoknál akad, mozgás közbeni képváltásoknál hibázik)
Xvid_720p@3.7Mbps (OK)Ettől függetlenül azért én is kedvelem, de túlzás lenne azt mondani, hogy bármivel etethető.
Az azért érdekes, hogy eltűnt a store-ból, vajon miért?
-
Mykl
tag
-
Mykl
tag
válasz
Ragnar95 #1474 üzenetére
Nem akadékoskodni akarok, csak etika zavar. Ha úgy adnak meg egy mértet hogy 32GB akkor engem nem érdekel hogy ott most 1024 MB a vátás vagy éppen 8 a byte-nál akkor az 32GB és nem 28GB. Szerintem GB és GB közöt a váltás 1:1, azaz egy az egyhez. Szerintem itt csak az üzleti etikával van a gond!
-
-
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Ragnar95 #1392 üzenetére
Köszi a tippet.
Így 2 nap távlatából írnék pár sort a gépről.
Őszintén megmondom az én elvárásaimat túlteljesítette. Nem gondoltam volna ,hogy ennyire kompakt. Szinte mindent azonnal ,várakozás nélkül eltudok érni.A kijelzős fantasztikus. A legtöbb ember csak pislog amikor meglátja és nem akarnak hinni a szemüknek. IOS is nagyon tetszik. Gyors,stabil ahogyan egy ilyen rendszertől és géptől elvárja az ember. Most csak egy dolog bánt...hogy miért nem váltottam hamarabb androidról és miért nem vettem meg hamarabb az ipad3-at
-
justaview
senior tag
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Ragnar95 #1323 üzenetére
Youtubera szerintem meg nincs hivatalos Ipad app, csak Iphone. Nem talaltam legalabbis.
Mas:
Az IOS 5ben lehetett olyat csinalni, hogy az Appstoreban kulon ki-bejelentkezes nelkul le lehetett frissiteni egy masik account appjait, csak kerte hozza a masik fiok jelszavat. Nem jelentkezett ki az alap fiokbol. Most a 6osban ujra ki kell jelentkezni a magyarral es be kell jelentkezni az amerikaival mondjuk. Eleg frusztralo. -
justaview
senior tag
válasz
Ragnar95 #1292 üzenetére
Facebook engem nem érint. Amitől tartok, hogy az új rendszeren az eddig használt programjaim nem biztos, hogy korrektül fognak működni, azaz meg kell majd várnom, hogy javítsák az iOS 6-nál jelentkező hibákat.
+ jelenleg JB-el ketyegek a pendrive kezelés miatt, ami nekem fontos. Így meg kell várnom egy stabil iOS 6 JB-t, és majd akkor gondolkozom rajta.
De ha létezik erre más megoldás is, csak nem tudok róla, akkor nyitott vagyok.
-
-
justaview
senior tag
válasz
Ragnar95 #1247 üzenetére
Az iPad tényleg elég válogatós pendrive-okban. Nekem szerencsém volt, találtam a fiókomban egy régi 16GB-osat, ami valami kínai kacat, de azzal működik
Másik 2GB-ossal meg nem.
Más: Tudja valaki, hol lehet kikapcsolni hogy az iPad ne korrigálja folyton, amit írok, mert hülyeségekre cseréli, amit beírtam. Ez a funkció csak hátráltat, nem vagyok debil, tudom, mit akarok írni.
-
fazr
senior tag
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Ragnar95 #1183 üzenetére
Az iPad vásárlási dátuma (előző, cserélt darab) 2012.07.26.
A cserére 2012.08.17.-én adtam le. Az Apple linken amit adtál a garanciális dátum az új szériaszám alapján 2013.08.22.-én jár le, tehát a garanciám úgymond újraindult.
A telefonos supportom (90 nap a vásárlástól számítva) 2012. november 21.-re módosult.Úgyhogy ezek szerint nem kamuztak az iStyle-ban.
Szerintem ugyanúgy vonatkoznak a hivatalos viszonteladókra is ugyanazok a magyar jogszabályok mint a szolgáltatókra. Elvégre egy ország.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest