- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
fazr
senior tag
-
fazr
senior tag
válasz
knyitogato #786 üzenetére
Egyedül arra kėne még rájönni, hogyan lehet a kurzotz egy adott szóba is bevinni, ne csak elé/mögé.
folyamatosan érintsd az adott szót
-
fazr
senior tag
Ugye tudod, hogy a hozzászólásaid agysorvasztóak?
A rövid lényeg köré még rizsázol egy csomót. Ez nem vizsga, ahol az a lényeg, hogy minél többet beszélj / írj.Amit írtam azt saját tapasztalatból és tudásból írtam, amit többek között az Apple oldala és mások tapasztalata is megerősít. Az a vicc, hogy szerintem te is kb ugyan úgy gondolod, de előbb belekötsz abba amit én írtam, majd leírod szinte ugyan azt egy csomó hülyeséggel körítve.
A lényeg ez:
Legalább havonta egyszer fel kell tölteni 100%-ra, majd lemeríteni teljesen.
Amiről te beszélsz, azt megakadályozza az akksit védő elektronika, de arra viszont figyelni kell, hogy ne maradjon nagyon sokáig lemerült állapotban az akksi.Nem fárasztom magam, hogy vitatkozzak veled, mert igen furának és idegesítőnek tűnsz.
-
fazr
senior tag
Nyílván hülye az Apple az akksikhoz:
For proper maintenance of a lithium-based battery, it’s important to keep the electrons in it moving occasionally. Be sure to go through at least one charge cycle per month (charging the battery to 100% and then completely running it down). forrás
Tehát a hozzászólásod egy része igaz, de abból ered, hogy félreértetted amit írtam, a másik felét pedig kicsit félremagyarázod, de van benne igazság. Lényeg: ha kétszer töltöd fel 50%-ról, az csak 1 teljes ciklusnak számít. forrás
-
fazr
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #615 üzenetére
Azért ez nem egészen így van.
Amiről te beszélsz, azt megakadályozza az akksit védő elektronika, de arra viszont figyelni kell, hogy ne maradjon nagyon sokáig lemerült állapotban az akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Villanyszerelés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ilyen lesz a Pragmata
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest