- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erdoke
titán
OK, így mindjárt más.
Netezés
Atomic vagy Mercury böngészőFacebook
A gyári FB appnál lényegesen jobb és többet tud pl. a MyPad+ (Twittert is).Jegyzetelés
Itt annyira durva a kínálat, hogy nehéz ajánlani. Ha nem szánsz rá "sokat", akkor Notability vagy Penultimate. Kicsit húzósabb a UPAD, 7notes HD Premium vagy a Notes Plus.Szövegszerkesztés
Ha lemaradtál a nemrég ingyenes Smart Office 2-ről, akkor a QuickOffice Pro HD-t, vagy a DocumentsToGo Premiumot ajánlom, ezekkel valmennyire prezentációt is lehet tartani.Prezentálás
Lásd előbbiek, de a Prezi Viewer megér egy próbát.Filmezés
Legtöbben az AV Player HD-t vagy a GoodPlayert ajánlják, de streamelésre pl. jó az AirAV. -
adnoctum18
senior tag
Nincs mit!
Én a következőket használom napi szinten:Evernote
Dropbox
Flipboard
AirPlay HD
Downloads (HD)
Kindle
Pad&quill
iPhoto
FacebookDe a legtöbbet a dropbox van nyitva így vizsgaidőszakban. Tervezem meg a Goodreader és valamilyen jobb szovegszerkeszto app beszerzését. Ja meg néha rajzolgatok a Draw Somethingben.
-
adnoctum18
senior tag
Idevágó wikipedia cikk.
PH topic.A felhő nagyon leegyszerűsítve egy online tárhely, ahová feltöltöd a cuccaidat, és mindenféle eszközről elérheted őket.
Ilyenek például:
(az aláírásomban is látható): Dropbox
Sugarsync
box.comEzeknek mind van Iphone-Ipad alkalmazásuk, szal nagyon jól használhatók mindkét eszközön. Nekem a Dropbox a kedvencem, de a Sugarsync se rossz. Nagyon sok ilyen szolgáltató van már, érdemes körülnézni.
-
cerb
tag
mi most vettünk egy padet, hozzá ozaki icoat slim Y tokot. pro: marha jól néz ki, és nagyon hasznos az az egy plusz állása amit a smart cover nem tud, szinte csak úgy hazsnáljuk. kontra: nekem kicsit bumszli kézben tartani , főleg, mert a hátán van egy toll tartó foglalat, amitől nem lehet teljesen síkban visszahajtani a képernyő védőjét, és az ára, ami nagyon epölös, pedig nem ők gyártják. és smart covert vettem volna fele ennyiért, de nem én voltam a döntéshozó sajnos.
-
adnoctum18
senior tag
Csinos, majd lehet, hogy rámegyek!
-
adnoctum18
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Kutya topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest