Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Ragnar95 #7392 üzenetére
Kértem már ajánlatot pókhálós iPad javítására, sőt, anno eBayen is megnéztem, mi kell hozzá. Ha az LCD nem sérült a digitizer alatt, csak azt kell cserélni. Ha sérült, az már ránézésre sem csak pókhálósodást jelent.
Kapacitív digitizer egyébként nem a nyomást érzékeli. -
buci30
addikt
válasz
Ragnar95 #7150 üzenetére
THX!
- iCloud -Ez olyan mint a dropbox gondolom. Érdemes váltani erre?
- iTunes és App Store?iCloud ha jól olvastam akkor ha meglesz az 5S és csinálok képet és ott is be van lőve és feltölti akkor automatikusan látni fogom a iPad-on is.
Ilyen van aszem dropboxnál is. Melyik a jobb akkor?Az RTLmost app-ot akartam leszedni most és ezt írta ki:
"The item you tried to buy is no longer available" Ez mi is? -
vadászcsiga
félisten
válasz
Ragnar95 #7057 üzenetére
Hát én open innel csak másik fájlkezelőbe tudom attenni meg persze DB stb.
Nplayer, AVplayer nincs meg, nem kizárt hogy igazad van, viszont a kollégának meg úgy mindenkinek sztem globálisan kellene a masolgatas ide-oda. Nem is tudom ez miért nincs benne még az iOS-ben. Bizonyos korlátozásokkal pl a zenelejátszóba értelemszerűen csak mp3 kerülhetne, stb -
erdoke
titán
válasz
Ragnar95 #6948 üzenetére
Én egy WiFi hotspottal oldom meg, ami megosztja a kártya tartalmát a WiFi hálón, amit csinál. Így a beépítettnél combosabb LTE net is megvan sok eszköz számára, plusz a hálózati média szerver funkció. Ehhez JB sem kell.
Persze csak ezért beszerezni egy memóriakártyás hotspotot luxus.
-
gidion90
tag
válasz
Ragnar95 #6842 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
És mennyire kell tartanom attól, hogy 16GB-os? mert láttam egy sandisk wireless flash drive-ot 32GB ipadre. Illetve volt még ezer éve ipod touchom, első generációs, wifi elromlott csak úgy, hogy no wifi-t írt ki, egyik barátomnak meg iphone 3G-je is ugyanúgy wifi no lett, félek, hogy ez ilyen apple betegság 2-3 év után, hogy vedd az újat? Mi a véleményed?
-
-
erdoke
titán
válasz
Ragnar95 #6798 üzenetére
Ha már előkerült a jelszó védelem. Nekem céges szerver nyomja le a jelszót, amit minden képernyő lezárás után be kell pötyögni. Nem is ez a gond, hanem hogy alkalmanként nem akarja elfogadni a (tutira) jó jelszót. Korábban azt vettem észre, hogy fektetett billentyűzetet használva OK, de állítva általában nem.
Ma odáig fajult a dolog, hogy egyáltalán nem vette be, és visszállt a kütyü gyári állapotra.
Az iPhone-omon soha nem volt a jelszóval semmi gond.
Valakinek esetleg van hasonló tapasztalata? Céges oldalon keressem a hibát, vagy iOS bug? -
zaskar
senior tag
válasz
Ragnar95 #6775 üzenetére
Igen, gondolom. Úgy látom, kb. azt tudja mint a gyári (csak kicsit olcsóbb...
. Sőt, még többet is, mert ezen van microSD, SD és USB bemenet is. Az eredeti lightning csatlakozós kiteket már külön árulják: külön kapható az USB-s, külön az SD olvasós. Ezt vettem egyébként.
-
erdoke
titán
válasz
Ragnar95 #6752 üzenetére
Azért nem kell túlspilázni az utángyártott kérdést sem, csak a gagyit érdemes kerülni. A nagyon olcsó általában gagyi, de néha még az sem. Persze fordítva is igaz, viszonylag drágán is lehet vacakot venni.
Nekem van nem két különböző gyári Lightning kábelem is, és minőségben az egyik legalább ugyanaz, a másik néha érdekesen viselkedik, de az futófényes. -
-
agabe
addikt
válasz
Ragnar95 #6705 üzenetére
Bongeszobol safari, chrome amiket hasznalok, es mindketto ki-ki lep neha. Igaz van, hogy jopar ablak van megnyitva, de ugyse tarolja mindegyiket, mert egyik-masik regebben megnyitottat ujra is tolti ha ralepek, viszont ez esetben nem memoria gondnak kellene lennie, viszont ugy tunik megis az, es miutan nem csak egy bongeszovel (raadasul eleg kulonbozokkel) teszi ezt ezert valami ios hiba lesz megiscsak.
Ipad 4 ios 6.1.3 (de korabbi 6-os verzioval is ugyanez volt). Nem allando jellegu vagy nagyon suru...de elofordul hetente tobbszor. -
Perillustris
senior tag
válasz
Ragnar95 #6673 üzenetére
Szuper, kösz. Csak tudnám, miért nem lehet, mi a cél ennek az egyszerű lehetőségnek a tiltására (nem beépítésére).
@erdoke: neked is kösz.
@kisjimy: ha sűrűn hordozgatod, akkor a pici, ha főleg otthon használod, akkor a nagy. További szűrő, hogy mire akarod használni (pl. mindenféle videó renderelésre FX-ekkel, vagy csak böngészel, és ha játszol, akkor milyen típusú játékokkal - tehát kell-e az erősebb proci és a nagyobb videóteljesítmény).
-
GALARDO
addikt
válasz
Ragnar95 #6544 üzenetére
De ettől még mindenki azt vesz, amit akar, annyiból, amennyiből akar, neki kell eldönteni,h mennyit szán tokra és mit vár el attól a toktól annyi pénzért.
Tökéletes végszó!
vadászcsiga: Ki beszélt itt az apple.hu-ról?
Én egyik tokomat se ott vettem, számomra ott nincs is megfelelő tok. Mindenkinek meglehet, egy dologról a véleménye, én csak azt írtam le. De Ragnar kolléga tökéletesen megfogalmazta.
-
pomk
őstag
-
kiszu
senior tag
válasz
Ragnar95 #6409 üzenetére
És egy 8gb-os sima pendriveot miért nem kezel? Mégcsak egy fránya led sincs rajta.
De ami poén,hogy 3 fajta fényképezovel is kiprobáltam és kiirja,hogy nem kezeli,mert sokat fogyaszt. Holott a fenyképező saját akkuról megy. Akkor kérdem én,hogy mi a fenere talaltak ki a camera connection kitet ha a fényképező se jo hozzá?De jailbreakelt keszuleken egy usb elosztoval minden jó.
-
agabe
addikt
válasz
Ragnar95 #6389 üzenetére
Nem art kiprobalni mast elotte, es akkor legalabb tudja az ember melyik jon be
N10 utan mar nem volt mit kiprobalni androidon, es nem volt rossz, de maradtam ipad-en, azota meg (surface nem is erdekel) nem volt nagyon erdemleges lehetoseg.
Azert a nexus7 nagyon el lett talalva es valoszinuleg a mostani FHD verziobol is beszerzek egyet..hordozni meg a mini-nel is jobb, es legalabb kepben van az ember (mar akit erdekel) mindket rendszer aktualis allapotaval. -
Perillustris
senior tag
válasz
Ragnar95 #6392 üzenetére
Hát nem tudom, ha le van csukva Smart Cover, akkor is állandóan online maradok a Skype-on, és hívni is tudnak.
Tok ügyben a megoldás egy ilyen lett, de nem itt vettem, hanem a Euronics-nél, ahol egy próbakészüléken meg is lehetett nézni-tapintani (Nyolc ezer forint.). Köszönöm a javaslatokat!
-
-
erdoke
titán
válasz
Ragnar95 #6367 üzenetére
A kijelzőnek nem a mérete, hanem a felbontása határozza meg, milyen tartalom mutat jobban rajta. A méret a nézési távolság csökkentésével korrigálható, de a ratyi forrással nem tudsz mit kezdeni. A 21:9-es filmeket már én is nagyítom 16:9-re (iPaden), és ez éppen a jobb minőségű forrás mellett szól. Másrészt nem fogom két verzióban kikölcsönözni... Nincs olyan gagyi kijelző a háztartásban, amire elég lenne valami 720p alatt.
-
Palika71
őstag
válasz
Ragnar95 #6353 üzenetére
Megvettem, és pont azért nem láttam értékelést.
Szépen látja műholdvevőmet, és tökéletesen viszi róla a HD filmjeimet.
Már csak azt szeretném, hogy esetleg valaki elmesélje nekem (mint türelmes apa a hülyegyerekének) azt, hogy miképpen tudnám a wifin csatlakozó laptomon levő filmeket is megnézni.
A laptoban sajna csak g-s a wifi, ami lehet hogy kizáró ok. -
pescara
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest