- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bferenc #8482 üzenetére
Az ifiles-t ismered? Anno Erdoke mutatta. Nagyon jó ha azt mondod,hogy most szinkrnizalsz es tényleg bele pakolja az ifile-ba a kijelölt mappam cuccait. Az a gondom,hogy ezt nem magátol,észrevétlenül csinálja,hanem nekem kell mindig elindítani. És pontosan ez csak letolt,nem szinkronizal,szóval ha változás van a mappaban a dropbox an akkor ujra le kell tölteni az egész mappát. (A régit pedig torolni)
A semminél jobb. Tudtommal csak ez az egy progi csinál ilyet. -
Immy
őstag
válasz
bferenc #7712 üzenetére
Sajnos belefutottam egy 6.1.3-ba, amit az iStyle-ban vásároltam. Telefonon felhívtam és azt mondták 6.1.2.
Amikor személyesen odamentem, még akkor is azt mondták, hogy 6.1.2
Amikor kifizettem és bekapcsoltam hát persze, hogy 6.1.3
Próbálta downgrade-elni 6.1.0-ra az eladó, de természetesen nem jött neki össze((
Tudtok bármilyen módszert arra, hogy hogyan tudok rá tenni 6.1.3-nál régebbi software-t??
-
szasanyi
félisten
válasz
bferenc #7685 üzenetére
Havonta 1x érdemes 20% alá meríteni az akkut (de mindenképp 5% fölött maradjon, az alatt nem egészséges) és éjszakára töltőre tenni. De ha használod a Battery Doctor programot, az menedzseli az akkut és mondja mikor milyen feltöltést kell használni.
erdoke (#7689) : pontosan nem tudom, sosem próbáltam ilyesmit, én több helyen azt láttam, hogy a Li-Polimer / Li-Ion akkuk élettartamát kedvezőtlenül befolyásolja ha 5% alá merítik őket. De mint mondtam, az említett program tökéletes erre a célra ráadásul free, szvsz érdemes használni.
-
erdoke
titán
válasz
bferenc #7685 üzenetére
Szoktak itt írni valami formázásról, amivel gyorsabban helyre lehet rázni a készüléket, de én még soha nem csináltam végig. Szerintem 1-2 havonta, illetve nagyobb SW frissítés után érdemes lemeríteni teljesen (vagy majdnem teljesen), aztán adni neki egy egész éjszakás töltést.
-
szasanyi
félisten
válasz
bferenc #7630 üzenetére
Netkapcsolat kell, egyébként csak rányomsz és onnan automatikusan megy a folyamat egészen a befejezésig, azaz az üdvözlő képernyőig. Mint írtam csak ma történt meg a frissítés, ezért aztán egy alig 1 órás használat után annál többet mint írtam, és főleg messzemenőbb véleményt mondani még nem tudok. Kezdetnek jónak tűnik, és használat közben kiderül lesz(nek)-e a már említett probléma(k). Mint mondtam a sógoromék 2 db iPad 2-re tették fel pár napja, azok többet is vannak használva, de eddig nem volt semmilyen probléma (se lassulás) így én bizakodó vagyok.
-
Syl
nagyúr
válasz
bferenc #7630 üzenetére
Pedig itt már többen is leírtuk a véleményünket, csak az a baj, hogy sokszor homlokegyenest mást tapasztalunk. Például nálam (iPad4) többször volt spontán újraindulás (általában négyujjas taszkváltáskor).
Ha home gombbal lépek ki egy appból, akkor vaj sima az animáció, ha ötujjas módszerrel, akkor meg darabos. Másnál pont fordítva.
Egyeseknél az iPhone 4s stabil de nagyon merül. A lányomé normális akkuidőt megy, de naponta lefagy, magától újraindul stb. -
válasz
bferenc #6922 üzenetére
Igazából nekem is az kéne hozza csak, hogy be tudjam állítani az ftp -t. Bar per pill nincs nálam az ipad mert melóban hagytam. Van egy popcorn hour c-300 asom az szerintem tud ftp szerverként futni abban van a vinyo is amit el szeretnek érni csak lövésem nincs hogyan tudnám kívülről elérni szóval mi a a portja ip -je pl. (vagy a router is tud Smart Access -t Asus rt-n16 az is lehet jó nem tudom)
Vagy ehhez kell egy másik program ipad re ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged