Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
@matthew@ #4746 üzenetére
szallitas meg 55-56 dolcsi..kis szerencsetlenseggel +vam +afa, raadasul jon a [2-es verzio] (nagyobb atviteli sebesseg, kisebb meret) ami 30Mbit/sec sebesseg miatt alkalmas full hd filmek streamelesere is ( a speckoban szereplo 5db full hd stream kicsit nevetseges...persze ha a bitrata gagyi 6Mbit/sec max, akkor belefer...de azzal nem erdemes full HD filmet nezni mozgalmasabb jelenetknel), igy az alap verziot mar nem mondanam jo vetelnek.
-
justaview
senior tag
válasz
@matthew@ #4738 üzenetére
Még megfontolom h kell-e egyáltalán, de itt a felhasználói értékelésnél azt írták h iOS 6-al még mindig nem működik, a szoftver,ami kell hozzá
Az iTunes-ban azt írják, hogy a 2.0.2. verzióban ezt már javították.
-
justaview
senior tag
válasz
@matthew@ #4734 üzenetére
ITT vannak az iFlashdrive HD részletes technikai adatai. A 2. generáció már nem rossz.
Annak azért nézz utána, mielőtt megveszed, hogy iOS 6.1 -el is minden rendben van-e.
-
erdoke
titán
-
justaview
senior tag
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz
@matthew@ #4671 üzenetére
A is lehet, hogy 2-3 feltöltés + egy teljes kisütés-feltöltés ciklus kell neki ahhoz, hogy teljesen beálljon. Azt is számtalanszor leírtuk már, hogy a %-os kijelzés nem tudományos pontosságú, nem érdemes vele különösebben foglalkozni, különösen nem ilyen 1-2 % szinten.
-
válasz
@matthew@ #4645 üzenetére
Én az iPad 3-at 6.0.1en használom, és teljesen jó ez az üzemidő. Most majdnem 8 óra használattal vagyok 45% akksin
Csakis azért nem frissítek, mert bennevan 85 nap üzemidőm (értsd: folyamatosan be van azóta kapcsolva) Nem volt azóta semmi újraindítás / lefagyás stb. Kíváncsi vagyok meddig bírja
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
@matthew@ #4631 üzenetére
Azt nem vágom, nem érint ez a téma. Biztos meg lehet oldani valahogy.
Én amúgy reggel 6kor vettem le a töltőről, akkor volt 100%-on. Kerek 1 órát neteztem rajta, 100%-on volt végig.
Délután szintén neteztem egy keveset, plusz megnéztem egy 50 perces dokumentumfilmet. És ezután még letölttem pár appot, cirka 20 percet vett igénybe. Plusz most hallgattam meg 1 órás podcastot és 81%-on van.
Hozzáteszem, hogy a számomra kellemes fényerőn használom, ami a fényerő negyede és harmada között mozog valahol. Filmet általában nagyobb fényerőn nézek, úgy kb 1 óra lejátszás 8-10% töltöttség kárára megy.
Neked melyik modelled van? 3, 4? -
Oldman2
nagyúr
válasz
@matthew@ #4547 üzenetére
Mert az USA töltő lényegi része valójában így néz ki...
:-) -
arcsi84
aktív tag
válasz
@matthew@ #4531 üzenetére
Ehhez kapcsolódóan tennék fel én is kérdést, láttam videót, hogy van olyan régi ipad 2-3-hoz való 30 tűs átalakító, aminek a másik felébe be lehet dugni egy pendrive-ot.
Van már ilyen lightning csatlakozóval is? (Mert 16 gigásat tervezek venni és lehet néha jól jönne filmek tárolásánál egy pendrive) -
agabe
addikt
válasz
@matthew@ #4492 üzenetére
a masodik evre szol, es az elso even belul barmikor megveheted.
ha azt mondta, hogy 2 evre szol, akkor pontatlanul fogalmazod.
ha akkor fizetsz erte amikor a tabletet veszed, akkor vegulis 2ev garid lesz, de mindenkeppen hibasan fogalmazott.5ft a tranzakcios dij vagy ha meg nem vasaroltal akkor proba vasarlas dija (hogy valos-e a szamla) volt, es a 200 ft a valodi 0,9$ levonas amit a bankodtol most vontak le (mindig van egy kis keses)
-
agabe
addikt
válasz
@matthew@ #4438 üzenetére
hat...nem az a normalis. a szelenek szintben kell lennie az uveggel. ha kijjebb all, akkor tuti nem tokeltesen raktak be, de nem tudom okozhat-e gondot a hasznaltban, max kicsit kenyelmetlen erzes ha ott simitod vegig.
szervizben gondolom javitjak ha beviszed (nem valoszinu, hogy cserelik emiatt az egesz tabletet), de ha nem zavar akkor nem erdemes napokra beadni. -
Ragnar95
félisten
-
megema
őstag
-
jozsi252
veterán
válasz
@matthew@ #4178 üzenetére
Hogy érdemes-e ezt neked kell tudni hogy szánsz-e rá plusszba 25k-t, arra az 1 évre. Szerintem nem éri meg de ez csak egyéni vélemény. Ez attól függ hogy pl mennyire tervezel a tablettel hosszú távra. Ha nem fogod eladni 1-1.5 éven belül, és sokat használod nagyon, akkor érdemes lehet venni, bár még mindig azt mondom hogy drága egy picit.
-
Nnobi
tag
válasz
@matthew@ #3999 üzenetére
ezzel én is így voltam kezdtük iphone 4 el , most már 5-ös + ipad 3 komoly különbségek vannak , anyum vett magának az iphone mellé galaxy s3 at nézegettem de eldöntöttem , hogy nem kell. most már szemezgetek mbook proval ..... más világ azt szokták mondani , hogy aki egyszer megfertőződik nagyon nem gyógyul ki a betegségből almasokkot kap.
-
agabe
addikt
válasz
@matthew@ #3959 üzenetére
az alap, hogy megnezem mit adnak, meg a szeriaszamot is egybol (kibontas elott is) le lehet csekkolni a gari miatt...ujgsm-esek azert tunnek jonak, mert azt irjak Bp-en belul sajat maguk szallitjak, es fizetes elott felbontjak, beuzemelik a cuccot...akkor meg kiderul, hogy normal eu-s vagy sem.
no majd kiderul. -
Keksz
senior tag
válasz
@matthew@ #3949 üzenetére
Handbrake nevű alkalamzásba betolod és csinál a családi videókból MP4-et, amit rá tudsz szinkronizálni az Ipad "video" részlegébe, az Itunes video részlegéből. Ahogy a zenéket.
De mivel már van AVPlayered nem szívnék ezzel :-D
Láttátok hogy megerősítették a 128GB-os Ipad4-et?
Február 5-től jön.Mennyibe fog fájni itthon?
800 € + áfa + plusz haszon? (A sima wifis) -
DiVaD
senior tag
-
Ragnar95
félisten
válasz
@matthew@ #3942 üzenetére
iTunesban az iPadre klikkelsz, Alkalmazások fül, ott legörgetsz és lesz egy olyan,h Fájlmegosztás és ott kiválasztod az AVPlayert és behúzod oda az iPadre rakni kívánt filmet
De gondolom wifi szinkronizálást is tud az AVPlayer, de ez nem biztos, mivel nekem nincs meg -
Ragnar95
félisten
válasz
@matthew@ #3919 üzenetére
Kb egyáltalán nincsenek OSX-re vírusok egyrészt a viszonylag kicsi a felhasználótábora, másrészt, mert maga a rendszer is nehezn manipulálható. De ha meg is jelenik 1-1 vírus, az Apple elég gyorsan kiad egy javítócsomagot a hiba helyrehozására, így a vírus nem tud túl sok kárt okozni, mivel gyorsan ellehetetlenítik a működését
iOS vírusról pedig még életemben nem hallottam és valószínűleg nem is lesz rá vírus, mivel zárt az oprendszer, így a programok nem tudnak belenyúlni... -
DiVaD
senior tag
válasz
@matthew@ #3919 üzenetére
Szvsz ahogy nő a tábor, úgy nőnek a "vírusok" is. De szerintem nagyon sok minden a felhasználón múlik. Amúgy meg a Lion és a Mountain Lion szerintem trackpad-el sokkal használhatóbb, mint egérrel. Alapból a gesztusokat annyira megszoktam már, hogy szinte furi ha nem ennél a gépnél vagyok.
Látom közben ahogy szerkesztettem, már linkeltek Neked, na mind1.
-
-
DiVaD
senior tag
válasz
@matthew@ #3896 üzenetére
Úgy, hogy a töltő az külön van 4-nél is és ahhoz csatlakozik a lighting kábel. Tehát azt a kábelt kicseréli egy dock-osra és probléma megoldva.
szerk: ipad 4 töltő
-
Ragnar95
félisten
válasz
@matthew@ #3887 üzenetére
Igen,de 9-10 appnál több egyszerre sosem marad hibernálva a háttérben és annyi is csak akkor, ha nagyon kis memóriaigényű appokról van szó.
Amúgy a rendszer bezárja elvben magától az appokat, ha nincs elég szabad memória, szóval nem lenne szabad low memorynak lennie egyáltalán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest