- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6946 üzenetére
Van 32gigás SD kártyám, úgyhogy arra rakom a filmeket és így tudom arról nézni őket iFile-ban
USB Mount SBSettings Toggle-t kell még felrakni és így megjelennek az SBSettingsben a pendrive-ok/SD-kártyák ugyanúgy, mint gépen Finderben.
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #6946 üzenetére
JB
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6931 üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy a tok elnyeli az ütközés erejét, így az iPadre nem hat gyakorlatilag semmilyen vagy csak nagyon kis erő az ütközés következtében, így nem is lesz tőle baja...
GALARDO: iPad 4 64GB + LTE-d van vagy miért negyedmilliós?Az iPad 4 indulóára tudtommal még mindig 500$, ami elég messze van a negyedmilliótól
-
bigdady
nagyúr
válasz
mennyi? gyerek mellé elkélne
-
GALARDO
addikt
válasz
Engem csak a vízállóság érdekel, a mostani sajnos nem teljesen vízálló.
-
siemenss65
tag
válasz
vadászcsiga #6882 üzenetére
és tényleg ott van legeslegalul... "ezen az oldalon"
na ez nem túl praktikus a régihez képest
köszi -
NGA
addikt
válasz
vadászcsiga #6863 üzenetére
Suhintás nem tetszik, kipróbáltam. Ha a laptop megy, akkor már azon is nézhetem a filmet, az nagyobb.
Mediafire oldalról hogy lehet letölteni bármit? Nekem sehogy nem sikerült. -
fpy_
tag
válasz
vadászcsiga #6848 üzenetére
Valami hasonlóban bízok :-)
A Sony Tablet Z és a Nexus10 voltak az utolsó Android reménységek de ezek még drágábbak mint az iPAD (na jó, nem sokkal), nomeg a kijelző, az egyértelműen iPAD felé visz...Most majd lesz WIN7 laptop (meló), Android telefon (erre jó a droid szerintrem) meg iOS tablet...a cél szentesíti az eszközt
-
agabe
addikt
válasz
vadászcsiga #6848 üzenetére
na aze ne essunk meg a vegen katartikus allapotba
jo cucc, tabletek kozul szeintem is a legjobb ami jelenleg kaphato, szeretek vele szorakozni, de csak egy muszaki kutyu. Nem alleejtesre van kitalalva, csak arra, hogy jo legyen hasznalni. -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6821 üzenetére
Hogy érted a zsákbamacskát? Használtam egy darabig a Perfect Web Browsert, szerintem a jobbak közé tartozik.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6819 üzenetére
Frissítve 11 hónapja... Esetleg a Perfect Wb Browsernek adhatsz még esélyt.
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #6791 üzenetére
Csak a Safariban van bekapcsolva a Nitro js gyorsítás, a többi böngésző észrevehetően lassabb, ez bőven elég indok szerintem.
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #6780 üzenetére
Nem rakták bele.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #6780 üzenetére
Nemtom, iPad-en nem raktam fel a hetest.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6777 üzenetére
Tabok full screen mellett is vannak.
Képen hosszú nyomásra nekem van Save image to album és Save image to files is.
Megosztás konfigurálható gesztusra, pl. 3 ujjas tapi.Korábban én is Atomicot használtam, de valamikor lemaradt.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #6777 üzenetére
Én mindig visszatérek a Safarihoz
(OS X-en meg nem szeretem, ott Chrome-ot használok)
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6732 üzenetére
Az ugye megvan, hogy csak képeket keres, és azokat is kizárólag a leggyakoribb kamerás könyvtárakban?
Nekem úgy rémlik, hogy a kártyán tudom kiválogatni, mit importáljon.(#6742) madgie
OMFG, ez igen súlyos tákolás. -
Syl
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6736 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6726 üzenetére
Na itthon leteszteltem ezt az Ázsiás camera connection kitet, egy pendrive-omat sem olvassa a 6-bol, egy micro sd-met sem olvassa mitudomén hiányból, valszeg az adaptert nem szereti.
De ami fontos a Nikon mindegyik kártyáját beveszi, azonnal beolvassa gond nélkül, neha feldobja hogy nem támogatott eszköz de az importot végrehajtja. Mindegyik sandisk extreme kártya. Ennyit megért
Raw-t is olvassa, ez külön jó mert arra van állítva a kamera.Kis csalódás hogy azt hittem a kártyán lehet végignézni a képeket, ahelyett hogy beimportálná, így nem árt ha van nemi hely az ipaden.
Eltettem a fotós táska egyik zsebebe, valószínűleg soha nem fogom használni
-
zaskar
senior tag
válasz
vadászcsiga #6726 üzenetére
A pendrive-ra nekem a gyári camera kit is ezt írta ki. SD kártya vagy fényképezőgép kábellel csatlakoztatva OK. Mondjuk nekem ez elég is. Tehát 1200-ért ez tudja ugyanazt, mint a gyári...
-
aranyb3ka
csendes tag
válasz
vadászcsiga #6702 üzenetére
A feliratok magyarul vannak, csak a hangnál nincs magyar nyelv, megnézem amjd, milyen országra van állítva az accom; + holnap írok a supportnak.
-
aranyb3ka
csendes tag
válasz
vadászcsiga #6700 üzenetére
Appstoreba, amit felad alapból. Utána olvasva elvileg írok majd nekik itunesból, leírom a gondom és utána kaphatok refundot, de ez csak holnap valósítható meg.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6665 üzenetére
Bár nálam nem merült még fel igényként, hogy a dupla tapinál jobban lehessen zoomolni, tény, hogy nem végtelen a nagyítás.
-
válasz
vadászcsiga #6635 üzenetére
Hmm, pedig reménykedtem, hogy ha már IOS, akkor megy iPhone-on is.
-
válasz
vadászcsiga #6633 üzenetére
Mióta megvan az iPad azóta bizony nagyon fapadosnak tűnik a Windows Phone-om, pont az ilyen apróságok miatt. Folyton próbálom ott is úgy gépelni az ékezetet ahogy az ipad-en, de ott ugye hasonló sincsen.
-
válasz
vadászcsiga #6627 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy a bal oldali számválasztón feltolom az ujjam és pont az gyün ki.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6623 üzenetére
A kötőjel egy mozdulat...
-
válasz
vadászcsiga #6600 üzenetére
Apróság, de te úgy mondod kiejtve, hogy "ipad"? Vagy úgy, hogy "ájped" ?
Ha az utóbbi, akkor tessék ennek megfelelően ragozni: iPad-emen.
Pissz.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6600 üzenetére
Nem sokat használok Safarit, de nem rémlik, hogy hasonlót tapasztaltam volna. Mercury foreva.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6587 üzenetére
Jaa, értem. Én természetesen az app háttérben futására gondoltam.
Nem futtatok a háttérben videót, mert úgy azt zenének hívják. Arra pedig ott az iTunes Match. -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6585 üzenetére
Don't be evil…
-
jozsi252
veterán
válasz
vadászcsiga #6575 üzenetére
-
Perillustris
senior tag
válasz
vadászcsiga #6565 üzenetére
Valóban, de mivel felmerült kérdésként, gondoltam megírom újfent,hátha nem olvasta. Valamint - mint láthatod - az elmúlt napok tapasztalatai tükrében bővebben is írtam, már ami a használhatóságot illeti. SZVSZ igen sok ismétlődés van, pl. a garanciális feltételekről is szó esik több hozzászólásban, úgyhogy nem igazán látom, a te hozzászólásod mit tett hozzá a topikhoz.
BTW erről nem kívánok vitát nyitni.
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6541 üzenetére
+1
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6559 üzenetére
Ez mondjuk mondjuk igaz, iPadet le se tilthatják, tehát onnantól nem lehet gond, ha az stimmel
-
@chain
csendes tag
válasz
vadászcsiga #6559 üzenetére
Köszi!
-
pomk
őstag
válasz
vadászcsiga #6548 üzenetére
Igaz. De a bőr mellett e olyan kis silánynak tűnik.
-
pomk
őstag
válasz
vadászcsiga #6545 üzenetére
Ez nagyon szimpatikus.
-
GALARDO
addikt
válasz
vadászcsiga #6541 üzenetére
Szerinted sületlenség.
-
kiszu
senior tag
válasz
vadászcsiga #6495 üzenetére
Igen.volt már nekem is párszor,hogy ment.
Nyomtam Apply-t is. -
pomk
őstag
válasz
vadászcsiga #6472 üzenetére
Nincs is húgom.
Már eladtam...
Használtat semmi kép nem akarok venni. De akkor szerintem érdemes kivárni ezt az 1-1,5 hónapot. Meg látjuk, mi lesz. -
pomk
őstag
válasz
vadászcsiga #6468 üzenetére
Komolyra fordítva a szót. Jól látom, hogy ezen kívül nincs semmi buktató benne? -
pomk
őstag
válasz
vadászcsiga #6465 üzenetére
Én kemény vagyok!
Elzárom egy fiókba. -
pomk
őstag
válasz
vadászcsiga #6462 üzenetére
Írtam XMS-nek, ezt írták: Ha az iPad megvásárlása az xms.hu oldalon keresztül igényelt Citi Life hitelkártyával történik, akkor minden esetben bruttó árból - 40.000 Ft kedvezmény jár. Ezt e-mailben is megerősítették. És azt is, hogy az "akár" elírás.
Közben cseteltem Citi Bankkal is. Egész jól hangzik ez a hitelkártya dolog. Nekem új, lehet, hogy másnak már be vállt dolog, de leírom nagyjából: van a kártyád, ingyen igényelheted, 690,-Ft/hó. 1 év után ingyenesen lemondható, 1 év előtt 7.500,-Ft. A kártyáddal olyan helyeken tudsz vásárolni, ahol a bankkártyád is elfogadták, olyan terminál kell hozzá. Vásárolsz hitel keretre amit csak akarsz. (A bank szab egy határt a hitel összegére azért.) Minden kártyának van egy egyedi forduló napja minden hónapban. Ha az odáig felhalmozott vásárlást kifizeted 21 napon belül, akkor nincs kamat a hiteledre. Ezen kívül minden vásárlás, csoportos beszedés, stb. után bizonyos %-ot vissza kapsz a kártyádra CitiForint formában.Ez 1-15%. Vásárlásra pl. 3%, csoportosra 1%, stb. Ezt a CitiForintot utána el tudod költeni a Citibank webshopjában, vagy pénz vissza térítést tudsz igényelni. Ami azt jelenti, hogy ha felhalmozol a %-okból 1000 Ft-ot és utána vásárolsz 1000 Ft összegnem hitelre, akkor az avval kiegyenlítődik. És abból is megy 3%.
Ha az ember oda figyel és nem szalad el vele a ló, akkor teljesen jó dolog szerintem.Szerintem úgy érdemes gazdálkodni vele, hogy minden hónapban össze gyűljön legalább 690,-Ft, hogy legalább a kártya díját kitermelje az ember. Számomra, aki szinte minden hol bankkártyával fizetek, mindegy, hogy a hitel vagy a bank kártyám húzom le. Az összegyűlt hitel összegét pedig fordulókor átutalom folyószámlámról és kész. Közben gyűlik a CitiForint, amit meg el tudok költeni másra.
Ez most tényleg ilyen jó, vagy Én nem látok a lapok mögé?! Vagy ez csak mind mézes madzag, és abban bíznak, hogy majd elkap a vásárlási láz, és annyit hitelt költök el, és nem fogom tudni vissza fizetni, így rányomják az óriási kamatot amit meg majd törleszthetek évekig? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6434 üzenetére
Hát nem tudom,hogy bumszlival ,hogy lehet írni...de majd kipróbálom...van bamboo a boltba...
Valahogy erre még nem jutottam el.
Progit erre a célre - első körben ingyenest - milyet javasoltok. Sima háttér, jegyzetelni, firkálni, egyszerűen menteni és új üres lapot kérni. Extra egyenlőre nem kell.
-
@matthew@
őstag
válasz
vadászcsiga #6408 üzenetére
Köszi a helpet!
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6348 üzenetére
Nem tudom kipróbálni, mert fizetős benne a hálózati elérés.
Egyébként a program iTunes leírása alapján nem tud hardveres H.264 gyorsítását, és így nem megy az 1080p mkv-K nagy többsége, emellett az AC3 hangot se tartalmazza a Pro 2.69-es ára. -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6293 üzenetére
Nos egy napi smart cover használat után örülök hogy nem adtam az eredetiért 15k-t, egyrészt mert tökéletesen működik ez is es mivel fogtam már a kezemben origi apple-t így megállapítottam hogy ez gyakorlatilag egy tökéletes másolat, hacsak nem ugyanaz (tudjuk hogy működik ez Kínában, nappal a megrendelonek gyártják a termeket, éjszaka ugyanazt es ugyanott csak saját szakallra). Másrészt nem túl kényelmes így használni az iPadot, szerintem kizárólag akkor fogom használni ha állványra lesz szükség.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6321 üzenetére
Mondjuk azért egy iStyle-ban pl szakíthatnának rá időt, főleg,h mostmár OTA-n megy az egész magától...
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6319 üzenetére
Azért nem árt, ha a legújabb fw-vel demózza a bolt a készüléket
Mondjuk én tuti nem vennék demo készüléket, mert nem éppen tesz jót a kijelzőnek,h napi 12-16órát megy folyamatosan...
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6306 üzenetére
A többségüket iStyle-ban vettem, talán 1-1-et MM-ban és ED-ban akciósan. Tehát 9-20e Ft-ot fizettem értük (PU-bőr). Általában az iPad beszerzésekor azonnal megveszem a SC-t.
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #6299 üzenetére
Nem, de egy ismerősöknek is hasonlóan néz ki aktív Smart Cover használat után.
Én Smart Case-t használok.
-
Blaise
veterán
válasz
Nem biztos, hogy célszerű gyakran leszedegetni, mert ez lehet a vége:
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6292 üzenetére
Most nézem smart coverem van nem smart case-em. Bocs
-
pescara
aktív tag
válasz
Hajtsd felig vissza amikor a hatlapra hajtod.ugy tokeletes!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6292 üzenetére
Tökéletesen kapcsolgatja a kijelzőt, a beállításban is megjelent a kapcsoló. Eddig jó bár azt hittem hatracsapva tapad a hatlaphoz. Így használva kényelmetlen. Ti hova teszitek ilyenkor, leszeditek?
-
NGA
addikt
válasz
vadászcsiga #6289 üzenetére
Én a gesturere kerdeztem rá, hogy van-e vissza gesture.
-
NGA
addikt
válasz
vadászcsiga #6286 üzenetére
"A vissza az a visszanyillal."
Nem érted. Ha lefele görgetek, eltűnik a tab és a visszanyil. Ha vissza akarok lépni, akkor elöbb felfele kell görgetnem, majd ugy jelenik csak meg a visszanyil. De már mindegy, belaktam a mercury-t. Az tud firefoxot szinkronizálni
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6286 üzenetére
Amúgy baromi jó 2 ujjas gesture-ok vannak benne, lefele uj lap, felfele tab bezárás, oldalra tabváltás, stb. Meg lebegő toolbar. Írtam a fejlesztonek de bszik vissza válaszolni.
-
NGA
addikt
válasz
vadászcsiga #6279 üzenetére
És a vissza az hogy megy?
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6279 üzenetére
Az már akkor normálisan működött a Mercury-ban, amikor még Chrome nem is volt...
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6270 üzenetére
JB-vel valóban van, sőt úgy az összes gyári iPhone appot föl lehet rakni Számológépestül, mindenestül, de a kollégának nem hiszem,h lenne JB-e
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #6247 üzenetére
-
buzuss
tag
válasz
vadászcsiga #6242 üzenetére
Tulaj képpen miben különbözik az earth, és a maps?
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6221 üzenetére
Valószínűleg a nagyobb kijelző miatt van ez, úgy gondolja az Apple,h mobilkijelzőn nem lennének ezek a funkciók jól használhatóak, ami mondjuk a multitasking gesture-nél érthető is, hiszen 3,5" nem olyan jól kezelhető 4/5 ujjal, de ez a swype-os ékezetírás simán megvalósítható lenne 3,5-4"-on is...
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6219 üzenetére
Jaja, kár,h iPhone-ra nem csinálták meg, nagyon hasznos lenne oda is, sokkal gyorsabban lehet úgy gépelni
-
pescara
aktív tag
válasz
vadászcsiga #6184 üzenetére
Ezt hogy lehet? Nagyon kene.
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6175 üzenetére
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6173 üzenetére
Megjött mar a smartcase?
-
Luser2000
addikt
válasz
vadászcsiga #6156 üzenetére
ahhhh, szuper, köszi!!!
-
Luser2000
addikt
válasz
vadászcsiga #6153 üzenetére
És (bocsánat, de) hol kell beállítani, hogy egyszerre 2 ID legyen az iPad-en
-
lbence
aktív tag
válasz
vadászcsiga #6149 üzenetére
okok, köszi, teszek egy próbát, egyelőre nem éreztem szükségét, hogy egy harmadik felhő alapú szolgáltatást is igénybe vegyek
-
lbence
aktív tag
válasz
vadászcsiga #6146 üzenetére
Egyelőre nem használom az icloudot, nincs más apple eszközöm.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #6135 üzenetére
Megvan a dolog szépsége, főleg, ha sokfélét rendelsz, random időközönként. Jön a postás oszt lesel, hogy ez mi, meg mikor...
-
Palika71
őstag
válasz
vadászcsiga #6111 üzenetére
Garis, de szerencsére úgy kinéz, hogy reggelre eltűnt. Öröm, de azért bosszantó.
-
Darko
senior tag
válasz
vadászcsiga #6089 üzenetére
Na igen, de a dömping csak szerdától lesz. Állítólag.
-
Hooper
őstag
válasz
vadászcsiga #6092 üzenetére
én is ettől féltem.. minit fogtam meg próbáltam, de pdfet nem tudtam kipróbálni. de a méret és a zero suly viszont tetszett.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6065 üzenetére
Nyilván és jóindulatból él meg a bolt is
Biztos trükköznek valamit, aztán remélhetőleg ebből a vevőnek nem származik kára -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6063 üzenetére
Ha lopott vagy ha szétszedték, iPhone-nál ilyenre is volt már példa,h emiatt ugrott a gari...
Mondjuk bontatlanként kicsi az esély rá,h lopott legyen + iPadet nem lopnak annyit, mivel ugye nem viszik magukkal + nem veszik elő az utcán az emberek, mint az iPhone-t -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #6060 üzenetére
Voltak már fura sztorik GSM boltos vásárlásokkal, bár ha bontatlan a doboz, akkor valószínűleg nem lesz gond, de sajna ma már bármi előfordulhat....
Amúgy 0perces használtként tudják ilyen olcsón adni őket ÁFA nélkül, bár így is csomószor csak nézek, h kb 0 haszon jön ki még ha az USA-ból is jön az iPad, néhány bolt olyan olcsón árulja, tehát fura azért, hogy tudnak hasznot húzni ilyen árak mellett... -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6016 üzenetére
Pl. ha csak a hírverés miatt + a konkurencia megtévesztésére pakoltak bele néhány érdekes ikont...
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #6004 üzenetére
Olvasd el alul a kommenteket, írja a bolt, hogy utángyártott, de hangzásvilágban megegyezik az eredetivel. Hát persze
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #5992 üzenetére
Tuti hamisítvány, jó kis nyerészkedés
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #5994 üzenetére
Ennyiért nem hiszem, h eredeti lenne, mivel ők se tudják olcsóbban beszerezni...Hamisítványt meg vehetsz jóval olcsóbban is
-
@matthew@
őstag
válasz
vadászcsiga #5992 üzenetére
Azt nem tudom, mondjuk ennyiért én vettem egyet, nagyon mellé nem nyúlok mert nem egy nagy összeg de a képen a kialakítást nézve, meg a Demandy oldalát nézve olyan lehet: [link] (persze a kép csak illusztráció, de hátha
)
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5984 üzenetére
Meg vettem a free változatot
-
dugesz77
őstag
válasz
vadászcsiga #5981 üzenetére
Nekem a smart case sem volt megfelelő de a szilikon tok tökéletesen kényelmes. Kicsit bumfordi lesz tőle de cserében nem csúszik és jobban védi az ipad-et. Valami ilyesmi:[link] ,csak figyelni kell, hogy van smart coveres meg sima belőle.
-
pescara
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5976 üzenetére
En leszoktam rakni, smartcase, de egyebkent a 2 heten rohogtem, attol mar fajhat a tenyer-
))
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #5976 üzenetére
Erre is megoldás a Smart Cover, azt hátracsapva tökéletes a fogása.
-
pescara
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5974 üzenetére
Miert veszed a tenyeredbe? Meg azert 2 hetig valamit tenyerben tartani...-
)
-
jozsi252
veterán
válasz
vadászcsiga #5966 üzenetére
Igen így van. Nálunk ez ugyebár 100 eurót jelent évente, amit a weboldal is igazol. Ha ez megvan akkor fogod tudni használni az iOS-re fejlesztett Office-t. Bár elég nagy blődségnek tartom ezt, inkább kérnének el egyszeri 50 dollárt, és akkor örökre a tiéd marad..
-
jozsi252
veterán
válasz
vadászcsiga #5964 üzenetére
Office 365 előfizetőnek kell lenned, hogy tudd használni az iOS-re fejlesztett Office-t.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5943 üzenetére
nem rossz az iCloud, de nem akkora deal breaker, hogy emiatt mindent almásítsak megint, pláne, hogy a laptop melóra kell, és vannak olyan programok, amiket virtuális gépen kellene futtatni, annál pedig sokkal hatékonyabb, ha natív oprendszeren fut. a google szolgáltatások és a dropbox nekem megoldják az átjárást a platformok között. az apple féle szinergia csodás dolog, de van egy megszoksz, vagy megszöksz vonzata is.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5939 üzenetére
iPhone 2G-n kezdtem, mikor a jailbreak nem abból állt, hogy leszedsz egy programot és 10 perc alatt kész vagy, volt 3GS-em is, de az összes iPhone és iOS verzió járt a kezemben, volt Macbookom is, asszem tudom, miről beszélek. most ott tartok, hogy a laptop windows, a telefon android, a tablet meg ios, mert nekem ez működik, így tudom hatékonyan használni az eszközeimet.
(#5940) szabogabor10: a T és a Z szerintem nem egy kategória. nagyon nem. az Xperia UI mondjuk engem mindig is a frászba kergetett, mikor pár hétre volt nálam Sony, az első dolgom volt a launcher cseréje.
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5933 üzenetére
Ez tetszett
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5904 üzenetére
Ügyes
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5901 üzenetére
En sem magyon találok most es nem árul mar az akitől en vettem
Így vettem anno:
Back Clear Ultral Slim Screen Protector Cover -
Speccy
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5897 üzenetére
Feltettem neki egy kérdést, kíváncsi vagyok válaszol-e
-
válasz
vadászcsiga #5873 üzenetére
nem ez a fajta koptatja a házat a csatlakozásnál?
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5873 üzenetére
Reméljük jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest