Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
jozsi252 #5947 üzenetére
ez mondjuk alapvető tervezés beli különbség. WP és iOS alatt a kijelzőn megjelenítendő kép mindig elsőbbséget élvez, androidnál nem. erre indult a project butter, ami végül sajnos nem hozta meg a várt eredményt. amíg a google nem csinál valamit ezzel a kóddal, addig valamennyi lag lesz androidon, pláne fullhd felbontásnál, akárhogyan optimalizál is a gyártó az adott hardverre. aztán ott van az az eset, mikor gyenge hardvert raknak alá, vagy összecsapják a romot, az egy másik eset, ezért kérdeztem, hogy a Z-vel kapcsolatban konkrét tapasztalat-e, mert droid tabok között szerintem elég jó.
ettől függetlenül droidos táblát nem vennék, mert a felhasználói élmény egyszerűen sokkal durvább iOS-en.
épp tegnap költöztem ki egy S4-ből és a nagyon lagol kifejezés azért erőteljes túlzás így két hónap nyúzás után. persze, ha telenyom 7 oldalt widgetekkel az ember, akkor lehet, de okos ember olyat nem tesz.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5943 üzenetére
nem rossz az iCloud, de nem akkora deal breaker, hogy emiatt mindent almásítsak megint, pláne, hogy a laptop melóra kell, és vannak olyan programok, amiket virtuális gépen kellene futtatni, annál pedig sokkal hatékonyabb, ha natív oprendszeren fut. a google szolgáltatások és a dropbox nekem megoldják az átjárást a platformok között. az apple féle szinergia csodás dolog, de van egy megszoksz, vagy megszöksz vonzata is.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
szabogabor10 #5942 üzenetére
ezzel tisztában vagyok, de attól, hogy valami zászlóshalyó, nem lesz jó, lásd LG Optimus 2X
-
fogtunder
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5939 üzenetére
iPhone 2G-n kezdtem, mikor a jailbreak nem abból állt, hogy leszedsz egy programot és 10 perc alatt kész vagy, volt 3GS-em is, de az összes iPhone és iOS verzió járt a kezemben, volt Macbookom is, asszem tudom, miről beszélek. most ott tartok, hogy a laptop windows, a telefon android, a tablet meg ios, mert nekem ez működik, így tudom hatékonyan használni az eszközeimet.
(#5940) szabogabor10: a T és a Z szerintem nem egy kategória. nagyon nem. az Xperia UI mondjuk engem mindig is a frászba kergetett, mikor pár hétre volt nálam Sony, az első dolgom volt a launcher cseréje.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
jozsi252 #5936 üzenetére
ezt az optimalizálatlan rendszert tapasztalatból írod, vagy csak azért, mert Android fut rajta és az alapból szar? ez már régen a OS/X vs. win vitákban is előjött, megnézném, hogy az iOS mennyire lenne optimalizálva, ha nem 3 hardver lenne egyidejűleg támogatva egyszerre, kétféle felbontással. abban se vagyok biztos, hogy a Z annyival erősebb, mert az A6X egy elég bika soc, igaz, hogy csak két magos, de a grafikus része überbrutál mobilos vonalon.
én is több hónapnyi Android tablet túrás után vettem iPadet, mert játszani, netezni, streamelt médiát fogyasztani kellett, arra meg tökéletes, droid vonalon pedig minegyikkel volt valami bajom. bár a mai napig nem értem, az Apple miért gondolja, hogy a jó UI egy ikonhalmaz és egy dokk, ez a felbontás és kijelző méret sikít a widgetekért. bármennyire is tetszik az iOS 7, nem értem, hogy ettől az alapvetően elavult koncepciótól miért nem bírnak elmozdulni. hála az égnek ez a legnagyobb baja az eszköznek kb., meg az itunes függés, de szerencsére eddig megúsztam, hogy fel kelljen rakni újra a gépemre. mobiltelefonból még mindig nem vennék iOS alapút, nekem ott kell, hogy a telefon kövesse a folyamataimat és ne fordítva.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
majestic #5884 üzenetére
az két nagyon külön dolog, ha kártyafüggő a készülék és nem a megfelelő operátor kártyáját rakod bele, akkor pin kódot se kér már, mert érzi, hogy ez nem lesz jó, tiltás esetén meg hiába van benne jó kártya, azt az IMEI számú eszközt nem engedik fel a hálózatra. viszont jó hír, hogy ha tiltják is, csak a magyar T hálózatáról, szal Vodánál vagy Telenornál fogod tudni használni (már amennyiben független, amit ki kell próbálni egy kártyával halyszínen)
-
fogtunder
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5809 üzenetére
én egy ilyet rendeltem, 4 nap alatt megjött, drága sem volt, igazából csak próbának vettem, hogy ha nem lesz jó, akkor kuka.
a minőségről annyit, hogy az áttetsző hátlap felrakás után 8 órával elkezdett repedezni, szart se ér. a kijelzővédő fóliát tizedjére sem bírtam bubimentesen felrakni, pedig nem az első ilyen műveletem volt. a cover maga egyébként jól működik az utóbbi egy hétben, az teljesen vállalható, hogy később milyen lesz, azt nem tudni.
a leitznek volt amúgy egy nagyon jó tokja, csak iPad 2-höz és a mágnesek nem működnek az újakon.
-
fogtunder
nagyúr
sziasztok,
tegnap próbálgattam a hálózati streaminget nPlayerrel, igazából elégedett vagyok vele, de a feliratoknál az ékezetes betűket nem jelenítette meg Default kódolásnál, gondoltam átrakom UTF-8-ra, na onnantól egyáltalán nem jelenítette meg a feliratokat. Mire kellene állítani?
Illetve van pillanatnyilag olyan lejátszó, ami streamel SMB megosztásból rendesen és a DTS kódolást is tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged