- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Hosszabb távra a 4 mindenképpen ajánlott, sokkal kiegyensúlyozottabb vas, mint a 3. Az üzemideje is jelentősen hosszabb, akár másfélszeres is lehet.
Bekapcsolt mozgás javítással egyébként csak mérsékelten problémás a hármason az iOS 7, és ez még javulhat is frissítésekkel. -
iPad 3-ról váltottam Minire és onnan iPad 4-re szóval én a metszet vagyok, mert az oda-vissza cserém is megvolt.
Ami eleinte zavart a Mininél, az egyértelműen a kijelző volt: nagyon pixelesnek láttam, és igaz, hogy hozzá tudtam szokni valamennyire, de ez egész élettartama alatt zavart engem (2,5 hónapig használtam). Pl kifejezetten zavart, hogy álló módban a honlapok (index.hu) olvashatatlanok voltak, minimum el kellett fektetnem, hogy lássam az alcímeket.
Ugyanez a PDFekkel: álló helyzetben olvashatatlanok voltak azt A4es PDFek (BMEre járok, szóval sok ilyet nézegetek), el kellett forgatnom, sőt be is kellett zoomoljak, hogy kényelmesen olvasható legyen.
De ha nem járnék suliba, hanem csak átlagos netezésre, FBozásra, emailezésre kellett volna, akkor azt mondom, ez egy elég fasza kis eszköz
Télen a belső zsebemben hordtam, és ha kellett valami (pl metrón olvasgatás), fogtam és előkaptam
Ez rettenetesen jó dolog volt benne, hogy mindössze 30deka az egész cucc.
iPad 3/4-ben, pont ez volt a fájó pont: marha nehéz egy dögökről van szó, ha háton fekve olvasgatok akkor tokkal és tok nélkül is elkezdi vágni a hasamat egy idő után.
Viszont kárpótol a sebesség (iPad 4re értem ezt) és a brutális kijelző (3 és 4 is tökéletes ebből a szempontból). Tényleg a retina kijelző az, amit még ma is imádok: mondjuk ha találok valami irtó jó képet neten, percekig tudom nézegetni, hogy basszus milyen jól néz ki rajta.
Ja a hardversebességhez még: a Miniben nagyon tetszett, hogy hiába volt harmadakkora mint az előd iPad 2/3, kb ugyanazt hozta sebességben, és játékokban (talán üzemidőben nem annyira), szóval ebből a szempontból a Mini kicsit sem hátrány
Viszont a Mini mérete nekem kicsi: akár jön a retina, akár nem, sajnos nekem pont a suli miatt, hogy tudjak az eszközről normálisan tanulni, kell a 10"-os méret...
Remélem jól összefoglaltam, ha van még kérdésed, ne kímélj.
-
tomi5244
őstag
"(12 vagy akár 14 megapixel). mondjuk erre nyilván jobb lenne a nagyobb felület és a retina felbontás."
Meg is válaszoltad a kérdésed!
És ezek mellett az erősebb proci se elhanyagolható, amivel könnyebben boldogulsz magas minőségű képek szerkesztésével.
vadászcsiga : ha igazak a hírek akkor a köv. ipad már a jelenlegi mini fizikai tulajdonságait fogja örökölni. Tehát lesz egy 9,7"-os iPad "mini"!
-
vadászcsiga
félisten
Ezt en is kérdeztem máshol, a retináról való vissza váltásra szerintem te is tudod a választ, álló irányultságú PDF olvasása csak sasszemmel ajánlott. Nővérem minijén kipróbálva tényleg olvashatatlan. Szerintem a 3-mast válaszd, jobban jársz.
Ja ja Ittakary, bár mostanában eltűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest