- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Kezdetek óta olvasom a topicot és fura, hogy ennyi gond van nektek a gépeitekkel.
Nekem azon kívül, hogy nem ment fel elsőre a win 10 (kellett egy resetes tiszta telepítés), semmi bajom nincs vele, pedig napi szinten használom. Mondjuk 100% böngészés van vele, néha 1-1 film. -
vendingo
veterán
válasz
CyberPunk666 #5021 üzenetére
Nekem nem érte meg kicseréltetni a töltőt, mert drágább lett volna a posta, mint a töltő.
-
vendingo
veterán
válasz
CyberPunk666 #5018 üzenetére
Amikor megvettem a gépet, akkor napokig szenvedtem, hogy 13-20 óra alatt tölt fel. Vettem egy 2A töltőt és egyből normálisan működött minden. A gyári töltője más készüléket se töltött rendesen, és máshol is olvastam a gyári töltő hibáját.
-
vendingo
veterán
válasz
Kovács Zoli #4868 üzenetére
Nekem tovább bírja vele.
-
vendingo
veterán
Van egy kis gondom.
Bekapcsoláskor írja a gép, hogy új fontos rendszerfrissítések állnak rendelkezésre, telepítsem őket a gépházból.
A gond az, hogy a gépházban az updet-re rákattintva lefagy az ablak, és csak homokórázik, be se lehet zárni.
Kérdés: Lehet máshonnan is telepíteni a frissítéseket? -
vendingo
veterán
válasz
Kovács Zoli #4361 üzenetére
Próbáld meg másik töltővel. Gyárival nekem se megy rendesen.
-
vendingo
veterán
válasz
Den Hadnagy #4074 üzenetére
Nálam több esetben is ennyi volt. Brno-ban van (vagy volt) a szerviz.
-
vendingo
veterán
válasz
Den Hadnagy #4065 üzenetére
Korábban gariztattam asus terméket. ~2 hónap volt, mert a központi szerviz Csehországban van.
-
vendingo
veterán
válasz
Crystalheart #4029 üzenetére
Nem lehet, hogy az akku púposodott fel és repesztette szét?
Találkoztam már ilyennel mobiloknál. Legutóbb az iphone 3g-ben úgy púposodott az akku, hogy szétrepedt az lcd. -
vendingo
veterán
Nekem a gyári töltő 14 óra alatt tölti fel. Gagyi kínai töltő meg 4-5 óra alatt
-
vendingo
veterán
válasz
Den Hadnagy #3805 üzenetére
Nekem a heartstone a favorit. Ingyen tölthető a blizzard oldaláról
-
vendingo
veterán
válasz
LordRajZoL #3701 üzenetére
Ugyan ez van nálam. Elkezd betölteni, aztán kikapcsol. Második indításra meg rendesen indul.
-
-
vendingo
veterán
Hogy lehet beállítani, hogy az alkalmazásokat memóriakártyára telepítse?
Teljesen betelt a 64gb belső tárhely. -
vendingo
veterán
Félek, hogy valami gond van a gépemmel
30% töltöttségnél kikapcsolt állapotban 11 óra alatt 80%-ra töltődött fel. Használtam pár órát és hamar leugrott 35%-ra. Kikapcsolt állapotban ismét feldugtam tölteni, majd 1 óra múlva 25%-ra lecsökkent a töltöttségMost 15 perc használat alatt lement 5-6%-ot.
-
vendingo
veterán
Hol lehet beállítani, hogy az áruházból letöltött tartalmak az SD karira települjenek?
-
vendingo
veterán
válasz
_Csaba_ #3448 üzenetére
Soha nem volt netbookom, ezért nem tudom. Nekem semmi bajom a sebességével, pedig az asztali gépem magasra teszi neki a mércét.
Amire nekem kell, arra pont jó a teljesítménye... csak úgy hasítanak az office-ban a karakterek
Van rajta pár játék, egész jól megbirkózik velük. Pl.: nagyon jó rajta heartstone-t játszani. -
vendingo
veterán
Pár nap használat alatt teljesen megszerettem ezt a kis gépet.
A nagy asztalit szinte nem is használom, max 1-2 olyan dologra, ami ezzel nehézkes lenne.Van egy olyan csempe, hogy POSTA. Ide hogy tudok új fiókot betenni? Csak egy hotmailest és egy gmailest bírtam beüzemelni, pedig van még sok másik amit használok.
-
vendingo
veterán
Hogyan lehet resetelni a gépet, hogy tiszta lappal induljon? Sajna valami kamu programot telepítettem egy kamu oldalról és megkergült a gép. Belassult, kikapcsolódott a víruskereső... A kamuprogramot nem bírtam eltávolítani, minden hova beásta magát. Az avastot nem engedi visszakapcsolni.
-
vendingo
veterán
válasz
zsola32 #3411 üzenetére
Az enyémben kegyetlenül lötyög a microusb csatlakozó
Bedugom az adatkábelt és minden irányban van holtjátéka a csatlakozónak. Próbáltam több kábellal is, de mindegyikkel ilyen.Nektek meg se nyikkan egyik irányba se, ha töltőre dugjátok?
LordRajZoL : Beledugni nekem is nehezen megy, szorul rendesen ahogy kell. Engem az zavar, hogy miután benyomtam a csatit, után lötyög a micro usb aljzat ha mozgatom a dugónál. Ennek fixen kéne állnia tudtommal.
-
vendingo
veterán
Kérdés:
Töltőre dugva nektek is kotyog kicsit a csatlakozó a gépben? -
vendingo
veterán
Egész jó ez a kis masina.
Ha lenne wifi melóba, talán még jobb lenne. Hoznom kell egy routert.Nagyon bejön a kompaktsága. Ezért is tetszett mindig a macbook air, hogy pici, vékony, könnyű. Most teljesült ez a vágyam egy mac árának a töredékéért. Amennyiért hozzájutottam még 10"-os tablet se nagyon van.
-
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
válasz
MaCS_70 #3400 üzenetére
Fogalmam sincs melyik akoya, pedig én vettem neki az aldiba tavaly.
Én azért vettem egy ilyen gépet, mert nagyon olcsón jutottam hozzá újonnan 2 év garival.
Nem próbálom ki, hátha sikerül eladnom így origi állapotban.
Az is lehet, hogy beruházok egy 500gb-os változatra is, aztán ha egyik elmegy, akkor a másikat megtartanám.Erős késztetést érzek rá, hogy délután beüzemeljen, mert egyre jobban tetszik.
-
vendingo
veterán
Még annyi, hogy a HDD-s dokkolója sokkal vastagabb/nehezebb?
-
vendingo
veterán
Köszönöm a választ.
Azért kérdeztem, hogy mennyire jó rajta a win, mert rokonomnak van egy aldis Medion akoya gépe, amivel nem bírta összehozni egyik nyomtatóját se (5db), se a scanneret. Direkt céges gépnek vette, de nem használja semmire, a gyerek játszik csak rajta.
Amúgy pont most hozta meg a futár. Egész jónak tűnik. Ugyan nem csomagoltam ki teljesen, csak fólián keresztül nézegettem.Nem biztos, hogy megtartom/kipróbálom. Meghirdettem pár helyen, de még semmi visszajelzés.
85 ezerért van fent hardveraprón/olx-en, Ennyiért reális 2 év garival?Ha ennyiért nem kell senkinek, akkor használatba veszem.
-
vendingo
veterán
Üdv
Ma jön hozzám egy ilyen gép és nem tudom, hogy megtartsam-e.
Pár kérdés:
A 64gb-ost lehet bővíteni ssd v. hhd-el?
Mekkora a legnagyobb memóriakártya amit kezel?
A rajta lévő win tud mindent, amit egy asztali gépen is? (pl. nyomtatót kezel usb-ről és hasonlók?)
Tabletnek mennyire alkalmas? Nem nagy, nehéz egy sima tablethez képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest