Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patens

csendes tag

válasz user23 #5052 üzenetére

Ja, azt nem is figyeltem, hogy neked billentyűzetbe épített merevlemezes verziód van. Nekem a "sima" 64GB-os van.
    Nyilván ez a leválasztás, lekapcsolás akkor lehet probléma, ha pl. olyan alkalmazást futtatsz, ami a bill-es hdd-re van telepítve, onnan fut. Akkor (gondolom) megszakad a kapcsolat, így a folyamat is.
    A torrentnél, torrentezésnél nem hiszem, hogy komoly probléma lenne, ha le-fel pakolnád. Észre fogja venni, hogy nincs meg a háttértár, ahova mented, addig pedig értelemszerűen nem folytatja a letöltést, de ahogy visszacsatlakoztatod a gépet, ugyanonnan folytatja, ahonnan abbahagyta. Ezt memóriakártyás tapasztalatból mondom.
    De, ha úgy érzed biztonságosnak, akkor addig szüneteltesd, vagy lépj ki a programból, amíg tabletként használod a gépet és nem a "belső" memóriára mentesz.

• MaCS_70

félisten

válasz user23 #5052 üzenetére

Egy óra filmnézés 10.15% akkuhasználatot jelenthet.
    Ha még új a gép, az akkumulátor/statisztika még nem állt be, úgyhogy az akkukapacitás még nem teljes és a töltöttség kijelzése sem pontos. Ezért az első 3-4 ciklust érdemes 10% alá merítés - 100%-ra töltés tartományban végezni.

MaCS

• Patens

csendes tag

válasz user23 #5050 üzenetére

első:
    ha rutinból meg a tízujjas gépelés, akkor egy idő után automatikusan hozzászoknak az ujjaid.
    Nálam például egy-másfél hónap után már az volt a fura, hogy könyvtárban "rendes" billentyűzettel kellett gépelni.
    Egeret érdemes hozzá venni (nyilván vezetéknélkülit), főleg, ha többnyire tényleg notebookként fogod használni, asztalnál és nem ölben.
    Én utóbbiként szoktam jórészt, tehát dokkolóval (gépelni ezerszer könnyebb), de egér nélkül, mert könnyen "tapizható", és kényelmes is.

második:
    nyugodtan lehet, le- és visszacsatlakoztatni. Ez a készülék lényege.

harmadik:
    nem, viszont ha így szeretnél dolgozni, akkor valóban megérné egy bluetooth-os billentyűzet is. Nem tudom, hogy milyen hosszú hdmi-vel kötöd össze, nem gondolom, hogy valami kényelmes lenne a dokkolós gépen "akciózni". Így abszolút lenne értelme egy billentyűzetnek.

negyedik:
    ezzel kapcsolatban nincsenek tapasztalataim (egyszer poénból felraktam a FIFA08-at, szerintem valahol ott a maximum határa).

ötödik:
    semennyire. Választasz egy jó lejátszó programot (mostanában a VLC szarakszik a HD videókkal), pl. MPC-HC.
    Ha merülésre vonatkozott a kérdés, az sem számottevő.

hatodik:
    Vezérlőpultban be lehet állítani, hogy a fedél lehajtásakor ne csináljon semmit, ne aludjon el.

Új hozzászólás Aktív témák