- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
Hát nagyon nem értem a dolgot
már egy ideje a számítógépre van dugva a tab és már 35%-ra fel ment a töltés.
-
teleahocipöm
senior tag
Üdv! Új aksit raktam a gépbe, de nem tölt.
Az aksi jó egy másik gépen kipróbáltam, de az abból átrakott aksit szintén nem tölti, pedig kiírja a hogy "Töltés", a jobb felső sarokban lévő kis ikonon is mozog a zöld csík, de a töltés nuku.
USB-ről a Linux-os gépem nem ismeri fel, de win8.1-as igen, látja a mappákat, tehát adatforgalom van kábelen. Sőt tegnap a számítógépre dugva 21% -ről 34%-ig felment a töltés, gyorsan átraktam a töltőre, de ott már semmit nem töltött. Tudja esetleg valaki mi lehet a hiba? -
teleahocipöm
senior tag
Köszi elolvasom, de az érintőpanellel minden rendben a gond az, hogy nem tölt föl, megáll 13%-on, én aksi hibára tippeltem a szerviz szerint alaplap vagy így van vagy nem. Sajna, a szerintem erősen hiányos árajánlat alapján, már nem tudok hinni a szerviznek.
Közben megnéztem, 10,46 USD az érintőpanelt, na ez korrekt ár.
Keresgéltem aksit is, de 7000 Ft környékén vannak, itt már bejátszik az áfa, vám meg még a kitudjami, persze még így is megérheti, ha tutira az aksi a rossz. -
teleahocipöm
senior tag
válasz
#20749568 #5037 üzenetére
Hát nem tudom, max 20- ra tippeltem az lcd csere nélkül, az nem is kértem, mert törötten is jól használható. Ráadásul, csak az LCD module és Main board szerepel az árajánlatban meg a 82.300Ft ennyi, de hogy tételesen fel lenne sorolva, minek mi az ára és mennyi a szerelés, na azt elfelejtették ráírni. Kár, pedig jó kis gép.
-
teleahocipöm
senior tag
Mivel nem töltött a garis ASUS HD7 -et (törött volt kijelző, de használható)-, elvittem a szervízbe, majd küldték az árajánlatot 82 e Ft-ról
azt hittem hanyatt dobom magam (persze sejtettem, hogy nem gariban javítják) . Természetesen nem kértem a javítást, hiszen ennyiért két gépet is vehetnék.
-
teleahocipöm
senior tag
Üdv! Lehet kapni aksit az ASUS MemoPad HD7-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest