- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobm
tag
válasz
#20749568 #4831 üzenetére
Megvolt. Viszont ha a telefon mobilnetet osztom meg vagy akármilyen más hálózatra csatlakozik akkor minden tökéletes. De amint az itthoni új routerre csatlakozok akkor az az első hogy ki írja "Google play leállt" YouTube alkalmazás leállt" "Google Chrome leállt" és majd ezeket kb 10-15 percenként ismételi.
-
Bobm
tag
Kis segítséget kérnék. Bekötötték hozzánk (Invitel) VDSL-en a netet. Megy is az internet minden eszközön kivétel ez táblagép-en (2 is van de egyiken sem megy) a Google oldala meg a YouTube alkalmazás és ehez hasonló programok/oldalak nem töltődnek be(minden ami Google oldalhoz tartozik), viszont internet van rajta mert más oldalakat betölt. Kaptunk egy ZTE H168N routert. Mit kéne beállítani és hol hogy működjön rendesen? Esetleg volt már ilyen másnak is?
-
Bobm
tag
válasz
Christoferus #4607 üzenetére
SwiftKey próbáld ki...
-
Bobm
tag
Valakinek van olyan gondja ha a táblagép eléri a 20% akkor onnantól kezdve szinte percenként merül 1% folyamatosan egészen nulláig. Mégakkor is ha nincs egyáltalán használva se wifi se program nem megy. Gyári vissza állítás is volt. Minden teljesen gyári. Van erre valami meg oldás?
-
Bobm
tag
Sziasztok. Lehet hogy le van írva valahol a fórumban de én nem találom sehol. Az lenne a kérdésem hogy root meg valami jó kis rom kéne pl. : CM11 VAGY CM10.2 vagy valami hasonló tudású és stabilitású. Meg egy olyan ami alapján vissza tudom rakni teljesen gyárira ha nem tetszene a rom vagy ha gariba kéne vinni.
Ami számomra fontos lenne ha ezek mind magyarul lennének leirva. Teljesen kezdő nem vagyok már több készülékkel foglalkoztam. (Samsung csukott szemmel bármit :-) , lg, és egy kis Alcatel ezekkel már foglalkoztam)
Köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged