- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HTCX715
tag
Nekem csak jó tapasztalataim vannak az asus szervizével. Tönkrement nemrég és intézni kellett volna a garit több mint 1 hétig halogattam aztán elintéztem és 2 nap alatt visszajött.(és messze lakok a fővárostól). Amúgy nemrég kijelzőt javítottak nekem, úgyhogy ezzel füghet össze.
-
HTCX715
tag
Sziasztok!
Van egy asus memopad hd 7-esem. Nemrég járt szervízben mert elszállt a kijelző. Nagyon hamar visszakaptam(az én asztalomon többet állt mint az övékén) Egy ideig jó volt, de most észre vettem, hogy pontatlan az érzékelés, nemveszi nem ott vesz meg ilyenek. Amikor használhatatlanná vált csináltam egy gyári adatok visszaállítását. Hamar visszaállt, de a visszaállítást befejezni nem tudtam( a wifi kód beírása nem ment annyira szar az érzékelés). Szerintetek mi a gondja? Hardveres vagy szoftveres?
Előre is köszi és további kellemes ünnepeket! -
HTCX715
tag
Arról tud valaki valamit, hogy az itteni asus tableteket hova viszik szervizbe? Nekem aszonták amikor vettem, hogy futárt küldenek és elviszik Csehországba. Ez igaz?
-
HTCX715
tag
Szevasztok!
Van egy még garanciális 16gb-os asus memopad hd 7esem. Sajnos ma sikerül másfél méter magasról leejtenem. Egy gerilla neoprém tokban volt, de (nemtudom hogy) leérkezés előtt kiesett belőle és ráadásul pofára esett. Külső sérülés nincs! Viszont kijelző se. Nem látok rajta semmit(mármint, hogy nem tört be a kijelző vagy ilyesmi) hiába nyomkodom. Viszont be van kapcsolva és működik is mivel "pittyog" ha nyomom a hangerő gombot. Szerintetek mit tegyek? Ha visszaküldöm, hogy garanciába cseréljék észreveszik, hogy én voltam? (28000+ áfáért nem csinálom meg akármennyire is szeretem)Előre is köszi!
Robi -
HTCX715
tag
Sziasztok!
Csatlakozni tervezek én is a "klubba" rögtön 2 géppel is.
De a vétel előtt lenne néhány kérdésem nehogy pórul járjak:
1 Ki ismeri ezt az oldalt: http://electromarket.hu/shop_contact.php és, hogy hol lehet legolcsóbban KÉK modellhez jutni?
2 Milyen gyorsan tölt fel az akksi?
3 A játékok mennyire szívják az akksit(pl.subwaysurfers)
4 jelenleg melyik a legfrissebb android a géphez, és ez támogatja-e márt az OTG-t?
5 Mekkora a legnagyobb töltő amivel lehet tölteni?
6 Egy viszonylag nagyobb fejhallgatót normálisan is megtud-e hajtani(philips shl 3300)?
Egyenlőre ennyi, de ha valaki tud 45 Mátyás király körül jobb gépet az ne habozzon leírni.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mini-ITX
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged