- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
válasz
DoItYourself #3969 üzenetére
Vissza is ért, megjavították, működik.
-
taknyí
senior tag
válasz
DoItYourself #3953 üzenetére
Lehet, típushiba lesz?
-
DoItYourself
addikt
válasz
DoItYourself #3942 üzenetére
Nem a mintával volt gond, hanem elromlott az erintőképernyő, csak a felső harmadban érzékel, de ott is össze-vissza. Megnézem mennyi garancia van rá.
-
canniball
nagyúr
válasz
DoItYourself #3296 üzenetére
Ha nem panaszkodnak akkor nem muszáj piszkálni.
Mindazonáltal amikor megvettem egyből jelzett hogy van frissítés, feltettem és én sem panaszkodok. -
DoItYourself
addikt
válasz
DoItYourself #3210 üzenetére
Erre valaki?
-
Dazsar
aktív tag
válasz
DoItYourself #50 üzenetére
Before Flashing: Everytime when you Click on the button to Flash , the Memopad must be TURNED OFF and DISCONNECT from the PC.
After you Click on the write memory Button Connect the Pad to your PC.
The Flash Progress should beginn, when it succesfully Finished A Green Ring will shown.
Ezt az angol szöveget tudná nekem értelmezni valaki????? sajnos angol tudásom nem pro... :S és a webfordító meg egyebek igen hülyén fordítják le -
emerzee
aktív tag
válasz
DoItYourself #1173 üzenetére
Ne má! Ez már jó-b !
-
Tünci86
csendes tag
válasz
DoItYourself #339 üzenetére
Nekem samsung F6500as tv-m van, gond nélkül működött a tükrözés. Először a tvt váltottam screen mirroringra, aztán bekapcsoltam a memopadon is és rögtön egymásra találtak. Persze ugyanazon a wifin kell lenniük.
-
youngboy
senior tag
válasz
DoItYourself #339 üzenetére
Nekem pedig nem jött össze Samsung ES6100-s TV-vel, mert úgy tudom, Miracast kell hozzá, amit a TV-m nem tud.
A másik lehetőség, hogy szimplán csak béna voltam. -
Zsolto
őstag
válasz
DoItYourself #284 üzenetére
Annak, amit én vettem az MM-ben, a hangerő gombján volt fólia, eltekintve attól a nagy, színes, matricázott fóliától, amiből ki kellett csomagolni. De a kamerán nem volt semmi. Mondjuk nem is karcos.
-
FlekkeN
aktív tag
válasz
DoItYourself #284 üzenetére
Én az "azért hülye nem vagyok" boltban vettem. Ott bontotta ki az alkalmazott előttem és megnéztük minden meg van-e, mert ajándék. Lehet amíg nem figyeltem lehúzta róla?
-
kcsa
veterán
válasz
DoItYourself #50 üzenetére
Fantáziál a halál. De ha elolvasod az üzeneteket sorban, rájössz, hogy hogy jött ez szóba. Olvass.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest