Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
"Lehet", hogy gyorsabb
ME173X vs ME176CPersze a sebesség nem minden.
(#4260) ds83join:
Ha Memo Pad HD 7 (ME173X) még mindig igen jó masina, a 16GB háttértár és az általános felhasználási sebesség is jó, de nincs telefonálási lehetőség, csak wifi.A ráncfellvart verzió a Memo Pad 7 (ME176C), HD nélkül, a 4magos Intellel. Igen erős motyó, csak drágább a 16 GB-os verziója jóval, a 8 GB az 40-45k körül van.
A Phone Pad az teljesen más hardver (2 magos Intel Atom Z2560), és általában 8 GB-tal adják (bár van nagyobb háttértárral is).
-
Doner
aktív tag
Hát igen, sajnos tudom miről beszélsz, épp ezért néztem ki magamnak ezt mert ennek legalább a szoftvere rendben van
Csak mindig ha egyik oldalról stimmel akkor van benne valami ami meg hiányzik..
Aztán lehet megelégelem a dolgot és veszek valamit 100k-ért amiből tuti nem hiányzik semmi
-
Imike_80
aktív tag
Sajna nem láttam még eddig én sem. Figyelem az ebay-t - hetente kb - Nexushoz van, de MeMoPadhoz nincsen. Pedig nekem is olyan kellene. Ilyen kihajtós tokot nem akartam venni, mert nem akarom azzal használni. Rendes, hurcibálós tokom pedig van. A szilikon volna jó, hogy ha izzad az ember tenyere, akkor ne a készülék hátulja zsírosodjon, hanem pl. egy jó fogású, puha szilikon tok. Szóval végre nem vagyok egyedül a kérdéskörrel!

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Call of Duty: Black Ops 7
- Steam Deck
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Csak mindig ha egyik oldalról stimmel akkor van benne valami ami meg hiányzik..

Akkor 4.2.1 van. Kíváncsi leszek, hogy nálad elő fog e jönni majd a hang halkulás, illetve az energia takarékos üzemmód működik? Mert nálam a frissítés után működött.