- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
"Lehet", hogy gyorsabb
ME173X vs ME176C
Persze a sebesség nem minden.
(#4260) ds83join:
Ha Memo Pad HD 7 (ME173X) még mindig igen jó masina, a 16GB háttértár és az általános felhasználási sebesség is jó, de nincs telefonálási lehetőség, csak wifi.A ráncfellvart verzió a Memo Pad 7 (ME176C), HD nélkül, a 4magos Intellel. Igen erős motyó, csak drágább a 16 GB-os verziója jóval, a 8 GB az 40-45k körül van.
A Phone Pad az teljesen más hardver (2 magos Intel Atom Z2560), és általában 8 GB-tal adják (bár van nagyobb háttértárral is).
-
Doner
aktív tag
Hát igen, sajnos tudom miről beszélsz, épp ezért néztem ki magamnak ezt mert ennek legalább a szoftvere rendben van
Csak mindig ha egyik oldalról stimmel akkor van benne valami ami meg hiányzik..
Aztán lehet megelégelem a dolgot és veszek valamit 100k-ért amiből tuti nem hiányzik semmi -
Imike_80
aktív tag
Sajna nem láttam még eddig én sem. Figyelem az ebay-t - hetente kb - Nexushoz van, de MeMoPadhoz nincsen. Pedig nekem is olyan kellene. Ilyen kihajtós tokot nem akartam venni, mert nem akarom azzal használni. Rendes, hurcibálós tokom pedig van. A szilikon volna jó, hogy ha izzad az ember tenyere, akkor ne a készülék hátulja zsírosodjon, hanem pl. egy jó fogású, puha szilikon tok. Szóval végre nem vagyok egyedül a kérdéskörrel!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Vírusirtó topic
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Debian GNU/Linux
- PlayStation 5
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest