- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJosef
őstag
válasz
karldergroße #593 üzenetére
Cordon, Újpesten!? Ők a hivatalos szerviz.
-
Joe.36
addikt
válasz
karldergroße #532 üzenetére
Én nem tapasztaltam semmi ilyen változást, energia takarékos módban használom. Ugyanolyan mint eddig csak gyorsabb lett.
kkdesign
Rom 3.84 nálam elhasznál 2.24 et. Szabad 1.6
Ram 861 nálam elhasznál 538 at. Szabad 323
Hát sajnos nem sok...
-
gemini
aktív tag
válasz
karldergroße #482 üzenetére
Az utóbbi időben mindenki ezt írja, amikor használtam, akkor meg mindenki ódákat zengett itt MA-n, és nagy sértődések voltak, ha valaki vmi rosszat mert írni róla. Nekem a video szaggatásán és a végén a belassuláson kívül semmi bajom nem volt vele. A végén már hiába húztam újra nem változott a sebessége, de ezt én nem a telefonnak hanem inkább a droid számlájára írtam. Hasonlókat tapasztalok most ezzel a tablettel is. De meglátjuk mi lesz factory után.
-
Debilon
addikt
válasz
karldergroße #445 üzenetére
Értem. És ha kiteszed, restart, leveszed és ismét restart? Veszteni valód nincs szerintem. De ha jól emlékszem ez a widget alapból kinn van
-
gombasm
aktív tag
válasz
A rendszer alkalmazásokat (ha okoznak gondot valamiben) a Titanium Backup nevű alkalmazással lehet lefagyasztani, (akár le is törölni, de az felesleges) azaz inaktívvá tenni és utána már meg nem jelennek a listákban sem, nem indulnak, nem indíthatók, szóval mintha ott sem lennének. A "jegelés" (így szerepel a menüben) bármikor megszüntethető.
Természetesen rootolt készülék kell hozzá (Titanium csak avval működik) és a Titanium fizetős verziója sem árt. (Kb. egy átlag sör áráért megvehető, én azt hiszem 400 pénzt fizettem érte - de minden fillért megért! Olvass utána miket tud.)
-
kkdesign
senior tag
válasz
nekem is ez volt a rálátásom az enyémen... amúgy a clock syncben néztem, az a probléma, hogy Asuséknál egy másodpercbe kb 11 tizedmásodperc fér bele, és amire ezt átváltja az ember mondjuk 1 óra hosszára addigra az óra a tableten késik fél órát az elkalibrálás végett.
Ben.95XD: gombasm-mel beszélgettem kicsit feljebb itt a fórumon, tekerj vissza hozzá, és lesz egy alap infód a programról amelyikkel lehet, a többiről írj egy levelet gombasmnek
Nekem teljes kifejtéssel leírta a menetét, de tiszteletben tartom a jogait így nem másolom át a levelet hanem írj rá szépen és szerintem neked is szívesen bemásolja
pöccre jól kirootoltam a leírásával
Deniz szavaival élve, Tisztelet, Gombasm dobom a peace-t neked
-
Debilon
addikt
válasz
karldergroße #440 üzenetére
töröld a what's next widgetet, restart és meg fog javulni az óra, utána vissza kiteheted
-
kkdesign
senior tag
válasz
karldergroße #440 üzenetére
[link] ha rootolt a készüléked akkor pl ez
-
Tibcsi21
csendes tag
válasz
karldergroße #358 üzenetére
köszi mindenkinek az infókat! :-)
-
ot93
senior tag
válasz
karldergroße #361 üzenetére
hát előfordulhat, mivel sokaknak van ezzel a verzióval problémája...
amúgy ha ki van kapcsolva az energiatakarékos, akkor valóban gyorsabb de gyorsabban merül is... korábban energiatakarékosban is gyors volt... + nekem energiatakarékosan is merül egy éjszaka alatt kb. 12-15%-ot...
korábban ~4%-ot...
-
Debilon
addikt
válasz
karldergroße #358 üzenetére
az energiagazdálkodásos vackot ki kell kapcsolni (a mérleges ikon a legördülőben), és megtáltosodik, tapasztalat
amúgy azt suttogják 15-20 napon belül újabb update 5.1-re
-
1egaly
aktív tag
válasz
karldergroße #323 üzenetére
Némítás...
Ja most látom egy csillag van mellette,ha leveszed a hangot ,akkor is ilyet dob,csak várakozni tilos táblával..
A csillagból kiindulva vmi. Favorittal kapcsolatos tán? -
Debilon
addikt
válasz
karldergroße #314 üzenetére
mondjuk volt aki írta, hogy neki nem segített egyáltalán a factory reset
nekem sincs nagy kedvem belevágni pont emiatt, inkább most kivárok, kell lennie majd egy javításnak erre, mert ez nem normális + nincs rollback ha jól tudom JB-re -
Debilon
addikt
válasz
karldergroße #311 üzenetére
javasoltak factory reset-et, de volt akinél nem működött
azt megpróbálod? -
Debilon
addikt
válasz
karldergroße #309 üzenetére
találtam G+-on az ASUS Memopad owners csoportban erre mástól is panaszt (ME176C és CX-el is) úgyhogy most várás ASUS-ra
amúgy a lehúzható állapotsorból nekem a "néma" üzemmód is hiányzik ami eddig megvolt egy gombnyomásra
de a legfájóbb a GPS, mert ezt használom/nám navira az autóban a teló helyett
amúgy van aki kamera hibát is ír (camera not detected)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest