- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
Másnak is van olyan hogy néha, nem mindig, de össze vissza ugrál a gps jel igo esetén ?
-
Joe.36
addikt
válasz
bozsozso #911 üzenetére
Az oldalon keresd meg a típusodnak megfelelő firmwire.
1, firmware felmásolva a gyökérkönyvtárba
2, usb kábel eltávolítva, tablet egyből jelzi, hogy van frissítés
3, kicsomagolja-updateli
4, reboot és homokóra
5, optimizing apps
6, ha minden jól ment működikNálam valamiért nem jön be a rec, nem tudok wp csinálni. hiába nyomom a hangerő+ + powert.
-
Joe.36
addikt
válasz
bozsozso #909 üzenetére
Próbáld meg letölteni és felrakni az asus oldaláról az egész rendszert, ott le van írva minden.
Nekem végül OTA-n felment minden semmi gond
UL-K013-WW-12.10.1.36-user Nekem ez van fent.
ASUS MeMO Pad (ME176C_CX)Software Image Version: V 12.10.1.36(Android 5.0)For WW SKU only(Lollipop To Lollipop)*
-
Joe.36
addikt
Sziasztok van lett egy ilyen szép [tabletem] gyárilag 5.0 van rajta. Autóba vettem GPS-VLC használatra.
Most ez van rajta.
LRX21V.WW K013-12.10.1.17-20150505
044030456 201502160111Jött rá OTA-n 12.10.1.24 (41,78MB ) Fel szabad tenni ? Vagy ettől hal be a tab ?
Egyébként meglepően gyors és szép ezért az árért, újracsomagolás nem vehető észre, gyakorlatilag új.
Gyári szemeteket zinió és társait hogy lehet törölni ? Újra indítom és visszajön.
Köszönöm a válaszokat
Joe -
Joe.36
addikt
válasz
istyukiraly #757 üzenetére
5.0 alatt sokkal kevesebb hely marad szabadon. Minden ami nem kell törölni kell... Sajnos ez van.
-
Joe.36
addikt
Úgy tudom hogy így csak csere csak sajnos... Nem is értem miért árulják így...
Netes rendelés esetén van 14 nap indoklás nélküli elállás. Vagy garancia csere ha nem netes a rendelés.
De ha vissza kéred a pénzt csak 14 nap múlva kapod vissza, én az ipon-nál jártam így más termék volt ott a széria hibás. -
Joe.36
addikt
Vajon mennyiért lehet egy ilyet most eladni ? ( ez nem hirdetés hanem kérdés )
Fekete - Sárga 8/1 GB
Nagyon szép, újszerű, karcmentes, sérülés, kopás mentes.
AQUA lett véve, rendes garancia van rá még sok.
Doboz, minden gyári tartozék.
Nincsenek frissítési problémák.
+ TOK
+ 16 GB Micro SDVenném ennek a jobb verzióját ami 16/2 GB
-
Joe.36
addikt
Várható hogy javítás 5.0 ra ?
-
Joe.36
addikt
válasz
Imike_80 #700 üzenetére
Igen az sajnos, az első 5.0 amit kiadtak rá szó szerint használhatatlan volt !!!!... jött nagy nehezen egy javítás de ez sem az igazi sajnos, én mindent leszedtem amit csak lehetett, átraktam Sd-re stb... Nincs fent sok minden de alig van kb 1.3 Gb helyem...
ot93
Igen, de félek nem fogják, van egy Zenfone 2 is nekem, arra az 5.0 ra kijött vagy 6-7 nagy frissítés, javítás, azt az ágat nagyon nyomják...
Tudom nem lehet a kettőt össze hasonlítani, hát tényleg nem lehet... szó szerint... ha lehet már csak azt használom...
Ezt film nézésre szoktam... -
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
Én már örülnék ha az asus csinálna rá egy normális gyors rendszert ami optimalizálva van, mint a 4.4.2 vagy a zenfone 2 az 5.0.
Mert ez így max egy közepes...Nálam:
Csúszik az óra...
Gyorsabban merül...
VLC nem látja a filmeket Sd-n...
Apró váratlan akadások a rendszerben....
Kevés belső hely marad szabadon...
De ezeket ki lehetne javítani csak törődni kéne vele.
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
Ez így már nem igaz, már rég nem lagdroiddal nekem van ASUS Memo Pad 7 amin tényleg nem tökéletes sajnos, de van ASUS ZENFONE 2 is ZE551ML azon villámgyors a rendszer, egy teljesen új felhasználói élményt ad...
Egyébként a Win 7 felismeri...
A frissítések meg OTA-n automatikusan települnek nálam. Nem kell másolgatni semmit sem.
Egyébként az Edigitálos daraboknál van frissítési hiba.
-
Joe.36
addikt
5.0 alatt sokat segít a sebességen hogy ha kikapcsolunk minden energia takarékos módot, ez nagyon vissza veszi a rendszert, + persze ami nem kell mindent törölni, tiltani, hetente lefuttatom a CCleanert...
-
Joe.36
addikt
Most már nálam jó ideje jó az óra is
-
Joe.36
addikt
Megvan nálam a merülés oka, frissítés óta ment alvó állapotban a wifi, ezért ha nem is használtam akkor is majdnem a felére lemerült, most hogy ezt kikapcsoltam, olyan mint régen, csak gyorsabb
-
Joe.36
addikt
válasz
#29133568 #565 üzenetére
Más is vett ott ugyanez volt a baja!!! Olvass vissza picit.549
Ez érdekes én Honor 4X et vettem a Speed Shopban és folyton újra indult, kicserélték és az is. Vissza adták a pénzt. Ezek szerint már nem mindegy hol veszem ?
Én már csak az Aqua vagy az Ipon ban veszek, ott jó volt eddig minden. A Memo padot az Aqua ban vettem a Zenfone 2 est az Ipon ban. -
Joe.36
addikt
válasz
kkdesign #542 üzenetére
De az utolsó frissítés óta szerintem egész jó lett, gyors, nem akad, nem fagy, én csak munka, net, zene, film nézésre használom, erre is vettem, ebben az árban én nem bántam meg, a szűkös tárhely is elég nekem, mert nem rakok fel nagy dolgokat, amit lehet azt meg leszedtem. A nagy dolgok, zene, filmek, Sd vannak. Igaz gyorsabban merül, de még mindig simán kibír 1 napot, másik romot nem tennék fel a garancia miatt.
Red B
Vannak még csodák
-
Joe.36
addikt
válasz
kkdesign #540 üzenetére
Én ezzel még ezen nem csináltam ilyet, gyári a rendszerem.
osyka
Sajnos ez ilyen, hard reset, töröld tiltsd le amit nem használsz, csak az legyen fent ami tényleg kell,+ CCleaner használd a gyárit is tiltsd le. A nem használt és letiltott alkalmazások adatait és frissítéseit is töröld.
Vagy root és leszedsz mindent ami nem kell. Vagy felraksz rá egy vegytiszta rendszert.
Igen sajnos tényleg gyorsabban merül....
-
Joe.36
addikt
válasz
kkdesign #536 üzenetére
Igen a Lolli sajnos több helyet foglal, maradt az 5.0. Az óra valamiért már vagy egy hete jó, mások is írták, ez még a frissítés előtt történt, de frissítés után is jó maradt. Remélem így marad
Én ezt használom a munkámhoz: OfficeSuite 8 + PDF Converter
Jó és nem foglal sok helyet.
Igen ez egy szép és olcsó tablet aminek vannak hibái, bár én szeretem, az enyém sárga, nekem nagyon tetszik.
Munka
Net
Film
Zene
E-könyvNekem ezekre tökéletes
-
Joe.36
addikt
válasz
karldergroße #532 üzenetére
Én nem tapasztaltam semmi ilyen változást, energia takarékos módban használom. Ugyanolyan mint eddig csak gyorsabb lett.
kkdesign
Rom 3.84 nálam elhasznál 2.24 et. Szabad 1.6
Ram 861 nálam elhasznál 538 at. Szabad 323
Hát sajnos nem sok...
-
Joe.36
addikt
válasz
kkdesign #530 üzenetére
Nekem is 2 újra indítás kellett mire tényleg befejezte, de hiba üzenet nem volt.
Igen ez az új nálam is... Build LRX21V.WW_K013-12.10.1.33-20150917
Talán le lehet majd valahogy tölteni és felrakni, van egy Zenfone 2 is ott le lehet tölteni az asus honlapján ha nem megy a frissítés... Be kell másolni a és újra kell ott indítani... szerencsére nem volt ilyen gondom. Még nem kellet..
-
Joe.36
addikt
Elég nagy és komoly frissítés, igen gyorsabb lett, így már jó
Végre...
Mikor kész lett újra indítottam és akkor még megint frissített alkalmazásokat....
-
Joe.36
addikt
válasz
Lalikirály73 #526 üzenetére
Végre
Már rakom is föl...
-
Joe.36
addikt
[Nekem ez van] 2 év magyarországi garanciával, én 116 ért vettem, és tényleg nagyon nagyon nagyon gyors
Semmi álomkór mint a Memo Pad 7 nél, de az is kell a munkám miatt azon jobb az excel, jobb filmet nézni, meg azon jobban szeretek netezni.... De nem lehet a kettőt összehasonlítani
-
Joe.36
addikt
Üdv nekem [ez van ] a sárga
nekem nagyon tetszik, megvan egy ideje, 5.0 óta sajnos jóval lassabb lett, de nekem az nagy bajom van vele hogy pontatlan az óra, és ez elég nagy baj , van rá valami megoldás ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Formula-1
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest