- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
Hali, új ME176CX tulajként ezennel bejelentkezem!
Első kérdésem, hogy a legfrissebb Androidot (WW_KO13) pontosan mivel lehet Root-olni?
Ahogy olvasom neked ez van fent és sikerrel rootoltad a saját tabletedet.
Próbáltam a következőket: RootZenFone 1.4.2, 1.4.6, 1.4.8 -at is mindegyik Failed... üzenettel áll le.
Az USB Hibakeresés engedélyezve van. -
kkdesign
senior tag
Tudom nem tőlem kérdezted
De nálami s ma is előfordult már, programfrissítés közben. Előtte Instagramon hírfolyam tekerés közben. Bárhol igazából. Enyém pl legújabb saját rommal használatos... semmit nem nyúltam bele, mégcsak nem is rootolt. Ezért nem értem, hogy mi a bánatért indul újra....
-
Noda10
tag
A javaslatodra kicsit visszaolvastam a fórumban. Megtaláltam a megfelelő útmutatókat a rootoláshoz, de - szintén megfogadva a tanácsokat - kezdőként nem próbálkoznék vele, nem éri meg a kockázatot. Így a Tatanium app előnyei is kilőve. Tegnap frissítettem 5.0-ra a rendszert és visszaállítottam a gyári beállításokat.
Tudnál tanácsot adni, hogy milyen launchert, tisztítóprogramot egyebet rakjak fel a gyorsaság érdekében? (Természetesen amellett, hogy tényleg csak a szükséges appokat rakom majd fel.) Illetve a bizonyos Asus alkalmazások letiltásának mi a módja, amit itt sokszor emlegettetek? Mire gondoltatok pontosan, mert gondolom nem csak az auto frissítések letiltására?
Előre is köszi a segítséget, addig nem nyúlok a géphez, míg nem olvasom a válaszod/válaszotokat.
-
Debilon
addikt
"Az egyetlen hátrány (?) a sok telepített gyári alkalmazás, amik nem törölhetők és kicsit lassítanak a rendszeren. Rootolással ezek is eltüntethetők, de lehet, hogy van, akinek szüksége is van rájuk - nekem nem volt."
csak erre, annyit hogy az utolsó update óta egy csomó app letiltható ami eddig nem
bár nem tökéletes, de sokat segített nekem így is -
ot93
senior tag
Hát ez elég veletlenül jött össze nekem ... azt már korabban is tudtam, hogy az android verziójára kattintgatva elő jön mindig a verzióhoz kapcsolódó animáció, de a játék tök véletlenül sikerült :-)
(Pl. Sony telefonomon is előjön a jégrém de tovább nem megy, nem úgy mint ez esetben -
gombasm
aktív tag
A tegnapi napon sikerült előidéznem egy bootloop -ot és jelentem kihoztam belőle, újratelepítettem mindent és működik, de a hardverek hiányosságai (GPS és BT) ugyanúgy megmaradtak - szóval ez színtiszta sw hiba, remélem javítják. (Remélem nem a vasam rossz...)
A telepítést a leghülyébb módon rootolt állapotban indítottam, így hibaüzenetet kaptam és nem telepített... Ekkor még elindult a vas, de akkor rájöttem, hogy a hiba root -tól van és nekiálltam az unroot -nak - na ezt nem kellett volna! Bootloop, idegesség, keresés, és meglett a megoldás, bár kicsit kacifántos, de működik!
http://forum.xda-developers.com/memo-pad-7/general/5-0-brick-solution-asus-memo-pad-7-t3134814
Ha valakinek ebben esetleg segítségre van szüksége - még friss az élmény, szívesen megosztom bővebben is.
Tanulság (ami egyébként le is van írva mindenhol, ahol kell - vedd komolyan): root alatt nem telepítünk frissítést, mert rossz vége lesz.
-
-
kkdesign
senior tag
Nálam ma újraindulósdit játszik, de nekem minden szívbaj nélkül felment, nem a legfrankóbb de jobb lett mint volt. Nem jönnek vissza a letörölt felesleges programok, talán kicsit több a szabad hely, de minimálisan...
Lehet ettől független mondjuk de nekem az értesítési sávból indított facebook messenger buborékokat újra bezárogatja, pedig jóideje nem csinálta, nem értem miért.... normálisan kezelve a programokat figyelve a ram mennyiségére kb harmada szabadon volt, nem indokolná sztem h bezárogassa nekem -
kkdesign
senior tag
Most hogy mondod, tényleg KK rom lehet.... akkor legalább tennének annyit hogy feltesznek egy kit kat TELEPÍTHETŐ és nem halandzsával és egyébbel teli romot ami semmire nem jó mert elvileg az ota updatere hajazó rom. Mondjuk egy érthető leírással, továbbá egy olyan programmal amivel egy jobban hozzáértő megtudja csinálni magának a dolgot. maguknak is időt spórolnának és elejét vehetnék a sok elégedetlenkedésnek. Aztán meg egy kötelező frissítéssel a programhoz együtt a legújabb updattel, kinyirnák a lehetőséget és már kész is. Aki meg nem ért a romokhoz egy picit sem, az meg jogosan küldje vissza, vagy várjon egy megváltásra, de már micsit unalmas a 2hetente factory reset meg a napi 3x restart
-
Sequadon
tag
Nekem 4.4-en és Lollin is működik, sőt a kapcsolódás gyorsabb és biztosabb most mióta frissítettem. Előtte volt h 3-4 alkalommal újra ki/be kellett kapcsolnom a BT-t és a hangszórót is, mire egymásra találtak. Most a csatlakozás mindig sikerül, csak kegyetlenül szaggat a hang. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Medence topik
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest