- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
erre tudna valaki mondani valamit, vagy tényleg igaz az a dolog, hogy a telepítendő app mérete ha meghaladja a rendelkezésre álló hely 10%-át akkor error?
ugyanis van 750-800 MB szabad tárhelyem, elkezdi a letöltést, de a telepítés előtt ismét letölti és így megy 3-4x aztán vagy én akarom megállítani a letöltést és a letöltési sáv mellett az "X"-re nyomok vagy csak simán újraindul a tablet
ezt mi a fene okozza?
google play app cache ürítés megvolt, alkalmazás eltávolítása és restart megvolt
-
Debilon
addikt
üdv!
ASUS ME176CX tab, 650-700 MB szabad tárhelyem van, a probléma pedig az, hogy 50-60 MB-nál nagyobb app-ok nem frissülnek (pl.: officesuite)elkezdi a letöltést, de a telepítés előtt ismét letölti és így megy 3-4x aztán vagy én akarom megállítani a letöltést és a letöltési sáv mellett az "X"-re nyomok vagy csak simán újraindul a tablet
ezt mi a fene okozza?google play app cache ürítés megvolt, alkalmazás eltávolítása és restart megvolt
-
Debilon
addikt
válasz
Imike_80 #700 üzenetére
hát ja, a rendszerpartíción 500-700 MB közötti szabad hellyel küzdök (sygic a térképeket ide pakolja ami nálam 350 Mb körüli tárhelyet visz el).. mellette meg a rendszer számára fenntartott-on van 3,5GB szabad minimum, semmi nem használja látszólag
root-al gondolom lenne erre megoldás, de nem is kerestem, hogy lehetne..
-
Debilon
addikt
"Az egyetlen hátrány (?) a sok telepített gyári alkalmazás, amik nem törölhetők és kicsit lassítanak a rendszeren. Rootolással ezek is eltüntethetők, de lehet, hogy van, akinek szüksége is van rájuk - nekem nem volt."
csak erre, annyit hogy az utolsó update óta egy csomó app letiltható ami eddig nem
bár nem tökéletes, de sokat segített nekem így is -
Debilon
addikt
tegnap este visszakapcsoltam az intelligens energiatakarékosságot (eddig ki volt kapcsolva, mert az előző frissítés után gond volt miatta) a személyre szabott beállítással plusz a What's Next widgetet leszedtem a home screenről és ma kicsit tesztelgettem így, ami abból állt, hogy a Waze ment 60%-os fényerőn 1 órát (+/- 5 perc), és a mobil netet a telefonról kapta a tab wifi-n.
így esett le 67%-ra a töltöttség ennyi idő alatt
-
Debilon
addikt
így van..
más: ezzel az utolsó update-val tényleg nagyon brutális módon merül, az asus vackokat már letiltottam, még megpróbálom a "whats next.et" is kiszórni, hátha az tesz be neki ismét
de ilyen tempójú merüléssel kb. használhatatlan nekem navira sajnos
eddig navigációval is megvolt a 3,5-4 óra kijelzőidő, most meg alig 1,5-2 óra alatt vége, pedig semmi extra app nincs használva -
Debilon
addikt
válasz
karldergroße #445 üzenetére
Értem. És ha kiteszed, restart, leveszed és ismét restart? Veszteni valód nincs szerintem. De ha jól emlékszem ez a widget alapból kinn van
-
Debilon
addikt
válasz
karldergroße #440 üzenetére
töröld a what's next widgetet, restart és meg fog javulni az óra, utána vissza kiteheted
-
Debilon
addikt
válasz
manchester99 #436 üzenetére
adj rá hangerőt
-
Debilon
addikt
-
Debilon
addikt
válasz
karldergroße #358 üzenetére
az energiagazdálkodásos vackot ki kell kapcsolni (a mérleges ikon a legördülőben), és megtáltosodik, tapasztalat
amúgy azt suttogják 15-20 napon belül újabb update 5.1-re
-
Debilon
addikt
válasz
manchester99 #350 üzenetére
Nekem csak a beállítások alól ment, mert recovery - ből hibát dobott és elindult rendesen a tab
-
Debilon
addikt
válasz
manchester99 #348 üzenetére
factory reset után nekem már nincs vele gondom, amire kell arra nekem tökéletes
1-2x volt restart, de amúgy rendben megy
-
Debilon
addikt
közben megoldódott a tablet menüből indítva a visszaállítást megoldotta minden gondomat
igaz, nulláról kezdem megint, bár sok minden nem volt rajta mert jóformán csak navira használtamnekem csak GPS problémám volt, de olvastam kamera hibáról, lassulásokról, alacsonyabb órajeleken járásról újraindulásokról
-
Debilon
addikt
lollipop update után a recovery-ből szerettem volna factory reset-et csinálni, (mint lehetséges megoldás a GPS nem működik dologra) de kis idő után csak a hanyatt esett robot és "hiba!" felirat van, aztán kis idő után rendesen bebootol a tab
ez mitől lehet? találtam másnál is hasonló gondot, de workaround nem volt
elég elcs*szettnek tűnik ez az update, van akinek a kamera sem működik, van akinél update utáni restartnál került bootloop-ba
-
Debilon
addikt
válasz
karldergroße #314 üzenetére
mondjuk volt aki írta, hogy neki nem segített egyáltalán a factory reset
nekem sincs nagy kedvem belevágni pont emiatt, inkább most kivárok, kell lennie majd egy javításnak erre, mert ez nem normális + nincs rollback ha jól tudom JB-re -
Debilon
addikt
válasz
karldergroße #311 üzenetére
javasoltak factory reset-et, de volt akinél nem működött
azt megpróbálod? -
Debilon
addikt
válasz
karldergroße #309 üzenetére
találtam G+-on az ASUS Memopad owners csoportban erre mástól is panaszt (ME176C és CX-el is) úgyhogy most várás ASUS-ra
amúgy a lehúzható állapotsorból nekem a "néma" üzemmód is hiányzik ami eddig megvolt egy gombnyomásra
de a legfájóbb a GPS, mert ezt használom/nám navira az autóban a teló helyett
amúgy van aki kamera hibát is ír (camera not detected)
-
Debilon
addikt
most jelzett, hogy van új firmware, bár changelog még nincs az ASUS oldalon
-
Debilon
addikt
szilikon tok létezik a 176cx-hez?
akárhogy keresem nem találok -
Debilon
addikt
az időjárás cucc érdekes dátumot ír, vagyis a dátum jó, csak a napot nem találja el:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest