- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gemini
aktív tag
Köszönöm! Sajnos nehéz így a döntés. Akinek 5.0 van a gépén, annak milyen az akkuidő. Jelenleg ez a legnagyobb problémánk. Mint korábban írtam, miután valami frissült, rohamosan zabálja az aksit, és nem tudok rájönni melyik alkalmazás az. Viszont, ha lollipop alatt nincs ilyen, akkor lehet inkább bevállalom az újraindulásokat.
-
gemini
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje a lányom használja a tabletet. Azon gondolkozom, hogy újrahúzom hogy ne az én profilomat használja rajta. Jelenleg még kitkat van rajta. Érdemes 5.0-ra frissíteni a rendszert? Úgy rémlik korábban nem futott szépen ezen a tableten (ME176C). -
gemini
aktív tag
Nekem két napja ugyanezt csinálja. Akkor lefrissítettem néhány dolgot. Amit tudtam visszaállítottam, és várom a csodát. Kb. fél éve történt hasonló, akkor újrahúztam az egészet és megint tökéletes volt. Utána nem is mertem nagyon frissítgetni, mert nem tudtam mi okozta. Tegnapelőtt viszont hirtelen felindulásból frissítettem egy halom programot. Nem kellett volna.
-
gemini
aktív tag
nálam is hasonló volt nemrég, ráadásul ha reggel lehúztam a töltőről és egész nap nem nyúltam hozzá estére lemerült. Csináltam egy hard resetet, újrapakoltam mindent és azóta újra pörög mint új korában. Viszont én hiába jönnek frissítések, én most inkább azokat sem töltöm le az appokhoz, mert most legalább tökéletesen működik.
-
gemini
aktív tag
Ha idővel szeretnéd frissíteni, akkor kevés lehet a 8 Gb. Én is ezek között gondolkoztam, de ha jól rémlik a processzor is különböző a két modelben, a memopad javára. Én emellett döntöttem, és telefonról osztom meg a netet, így nem kell plusz kártya sem, és a nem fizetek olyan időszakra az internetért amikor nem használom.
-
gemini
aktív tag
válasz
karldergroße #482 üzenetére
Az utóbbi időben mindenki ezt írja, amikor használtam, akkor meg mindenki ódákat zengett itt MA-n, és nagy sértődések voltak, ha valaki vmi rosszat mert írni róla. Nekem a video szaggatásán és a végén a belassuláson kívül semmi bajom nem volt vele. A végén már hiába húztam újra nem változott a sebessége, de ezt én nem a telefonnak hanem inkább a droid számlájára írtam. Hasonlókat tapasztalok most ezzel a tablettel is. De meglátjuk mi lesz factory után.
-
gemini
aktív tag
-
gemini
aktív tag
Én nem frissítettem és valahol ki is kapcsoltam, hogy ne reklamáljon miatta. Azóta egyszer sem szólt. Viszont nálam már a KitKat is kezd eléggé belassulni. Ha jól emlékszem áprilisban vettem. Szerencsére nem használom minden nap, így elviselhető, de androidos készüléket biztosan nem vennék a mindennapokra. Mióta windows phone-t használok droid helyett, kisimultak a ráncaim. A következő tabletem is már windowsos lesz. Szerintem itt sem a hardverrel, hanem inkább az operációs rendszerrel van a gond. Viszont ami pozitívum, hogy nagyon jók az Asus saját szoftverei.
-
gemini
aktív tag
Én az itteni hozzászólások miat nem frissítettem eddig. Az elmúlt egy hét alatt kétsszer is megpróbált ltölteni vmi frissítést. Elsőre sikerült neki de nem telepítettem, másodjára megszakítottam. Ez kitkat frissítés, vagy az 5.0-át akarja feltenni. a legidegesítőbb, hogy most mobilnetról megy a tablet es nem akarom hogy magátol letoltson ilyeneket. hol lehet ezt letiltani?
-
gemini
aktív tag
Fóliát hol lehet kapni hozzá itthon?
-
gemini
aktív tag
Sziasztok!
Beszereztem én is egy ilyen gépet. Már elég jól összebarátkoztunk, de már kezdenek előjönni a droidos betegségek, pedig bíztam benne, hogy intel procival pörgősebb lesz a rendszer.A régen telefonon használt alkalmazások nagy része fut is rajta, de most fel szerettem volna tenni az office csomagot, és nem támogatja. Tudtok ajánlani használható alkalmazást? Elég ha csak a word és excel file-okkal megbírkozik rendesen.
Tegnap érkezett frissítés a launcherre. Elég jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest