- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Az a baj azzal, ha letörölsz "sok felesleges appot" (OK, némelyik tényleg az), hogy a gyári szemét kiszórása után az OTA frissítések mind behalnak. Helyette inkább a freeze a megoldás, nem a kimondott törlés, mert azt utána még könnyen vissza tudod csinálni.
Másik szoftvert azért nem tudsz felrakni, mert az eszköz bootloader-e, ahogy páran már itt korábban is pedzegették, valóban zárt. Amíg ez így marad (sanszos), addig csak mindenféle kerülő módszer van a régebbi gyári ROM-ok visszaírására is. Kinyitni az Asus tudná, de nem fogja. Ráadásul itt van nekik egy teljesen új eszközsorozat, meg a Memopad vonalnak is vannak figyelemreméltóbb darabjai, így a ME176C/CX szép lassan háttérbe szorul minden tekintetben. Nagyon örülni kell az 5.0-ás frissítésnek is, azt gondolom.
Van egy "Temporary ClockWorkMod Recovery Session" beta,az XDA-developers fórumán, amit ADB driverekkel be lehet bootolni PC-re kötött, Inteles, zárt bootloaderes eszközön (itt a 4-es számú trigger kiválasztásával), és azzal lehet mókolni, illetve L alatt azzal szerezhető root. Néhányan ez alól telepítettek a gyári rendszerre SuperSU binárist, ami ahhoz kell. Pontos lépésről lépésre leírást ott találhatsz angolul, de egyelőre mindenki csak maszatol. Ha nem vagy tapasztalt, akkor elsőre nem javasolnám ezt a módszert.
Az "egykattintásos módszer" KitKat-ra(!) fenn van a YouTube-on, de ahogy olvasgattam, annál sem mindegy, hogy melyik verziójú ROM van fenn az eszközön. Ott az a veszély fenyeget, hogy DEMO módban ragad. -
kkdesign
senior tag
Okés, írok még, hát pluszban még annyi hogy 1 GB hely marad kb a 8ból 4gb a lollipop rendszer meg 2 és fl valahogy eltűnik az éterben, aztán olyan 1,1 marad ha az én 0 játékkal rendelkező igényeimnek felteszem a progikat. Alaphelyzetbe állítás után nem csináltam antutut, de mikor feltettem sok rosszalkodás után végre, akkor 36066 pont környékét kapott, hátha ez érdekel valakit
. egy kicsivel többet döccen meg a rendszer mint a kitkat, fb messenger nem jön elő háttérből hanem bezáródik, de ez a nexus 7emen is így volt tehát sztem ez globális hiba 5.0tól erre számítani kell. a whatsnextre nemjöttem rá hogy tudom átlátszóvá tenni, ha valakinek van ötlete azt szívesen fogadom mert felhúz hogy nem átlátszó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest