- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
Sajnos az enyémen nem segített az FR sem.
Valami nagyon sw hiba lehet: a GPS Test -nél nem dobja fel a kereshető műholdakat sem, hiába kérem újra az AGPS adatokat...
Egymás mellé téve a telefonommal: a telefonnál 23 műhold kereshető, ebből 9 megvan 23 másodperc alatt fixen van, itt üres minden...Másik tesztprogrammal tegnap odáig jutottam, hogy koordinátákat mutatott (és működött az iránytű is), de azokat az adatokat is lehet, netről szedte, mert műholdakat nem látott az sem.
-
khalox
őstag
Valóban az. Nem mindenki panaszkodott erre, de jónéhányan igen, volt akinek segített a reset, volt akinek nem - de az is lehet, hogy nem jól csinált valamit.
Akinek meg nincs gondja vele, az nem mászik el fórumra, hogy megoldást keressen, szóval ki tudja, hány készüléket érint ez a probléma. Én is csak azért olvasom, mert érdekel, nem azért, mert bajom van vele. :-) -
karldergroße
senior tag
Jó kis ötlet, kikapcsoltam, ahogy mondtad, egy éjszaka 40%-ot merült az akksi anélkül, hogy hozzányúltam volna. Az pedig, hogy heteken belül lesz 5.1,nem túl valószínű. Van egy HTC M8-am, az 5.0 január óta megvan és állítólag augusztusban lesz 5.1, ha lesz. Nem hiszem, hogy egy májusi 5.0 után az Asus kiad egy frissítést néhány hét alatt. Ez túl szép álom.
-
ot93
senior tag
Én meg azóta kitaláltam, hogyan kell recovery menübe belépni majd resetelni:
Tehát kikapcs, majd power & "hangerő le" → majd asus logonál a power gombot el kell engedni aztán ha eltűnik → hangerőt is el lehet engedni...
Pár mp múlva bejön egy menü ahol a hangerő gombokkal léptetve kiválasztjuk, hogy "Recovery mod" aztán power gombbal leokézzuk...
Pár másodperc és bejön egy zöld droid alatta, hogy "Hiba" → ekkor power gomb majd egyszer "hangerő fel" aztán egyből bejön a menü... írtak korábban olyat is valaki, hogy a két hangerő gombot kell váltogatva, de tény, hogy most így lehet elő hozni... ezután ugye értelemszerűen kiválasztjuk, hogy resetelni akarjuk, majd ha végzett akkor reboot system vagy valami ilyesmi de innen már egyszerű :-)Mondjuk ettől sem lett nekem sokkal jobb :-/
-
ot93
senior tag
Hát halljátok nekem először update után majdnem jó volt csak a galériát nem töltötte be (erre mondjuk találtam olyan megoldást, hogy fájlkezelőből nyitom meg a képet) meg annyi, hogy állásában jobban merült (eddig fél nap alatt kb. -4% volt, míg most ennyi idő alatt -12%... na mondom csinálok egy gyári visszaállítást beállítások menüből... azóta ezek szintúgy előfordulnak de most bazi lassú is lett :-/... még jó, hogy csak most jött ez az 5.0 mivel most jobban tudom nélkülözni, így tudok az akkuval spórolni, mert nem járok napi szinten egyetemre :-)
Ja és jelenleg nyomtatni sem tudok már, nem találja a nyomtatót, viszont pl. kamera működik, csak olyan mintha kicsit be lenne zoomolva és nem lehet távolítani, bár ez lehet eddig is ilyen volt...
Ja és jelenleg nyomtatni sem tudok már, nem találja a nyomtatót.Viszont recovery-ből nem tudom resetelni, pedig más állítólag tudta... nekem is azt írja a zöld droid alatt, hogy "Hiba"... valaki megoldást? :-)
És esetleg valaki megerősíthetne, hogy úgy kéne belépni, hogy "power" + "hangerő fel" aztán mikor bejön az asus logo, akkor power elenged... ??? :-DElőre is köszi!
Ja és jelenleg nyomtatni sem tudok már, nem találja a nyomtatót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Deeepdaaark
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Diablo IV
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest