- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kkdesign
senior tag
válasz
honda130 #860 üzenetére
Igen, ennyire. Ha már ennyire tiltakoznak, oldották volna meg, hogy szoftverrel a saját romjukat otthon a halandó is visszategye saját felelősségre, ha elkontárkodja, akkor meg fizetősen visszateszik neki a szervizbe, de a gari élne... Miért nem lehet így megoldani ezt én se értem. Vagy ha már A4es oldalt teleírok mért volt jobb a kitkat, akkor 10 perc munkát hajtsanak már végre rajta...dehát nem... Így én már egy ideje gyűjtök ipad-re
-
kkdesign
senior tag
válasz
honda130 #858 üzenetére
Szia, sajnos rosszul gondolod.
Az inteles soc miatt annyira lezártak a lehetőségek, hogy csak és kizárólag szerviz tudja a kit-kat-et visszatenni, én direkt ezért küldtem vissza, kézzel írott A4es levés kíséretében leírtam mért lenne arra szükségem, majd 3 napra rá jött a futár, benne egy cetlivel, "az asus szerviz a legfrissebb szoftvert ajánlja". Szóval ennyit róluka legújabb a legjobb, sosem láttál ennél jobb verziót
-
kkdesign
senior tag
Tudom nem tőlem kérdezted
De nálami s ma is előfordult már, programfrissítés közben. Előtte Instagramon hírfolyam tekerés közben. Bárhol igazából. Enyém pl legújabb saját rommal használatos... semmit nem nyúltam bele, mégcsak nem is rootolt. Ezért nem értem, hogy mi a bánatért indul újra....
-
kkdesign
senior tag
válasz
szandi.mandi #824 üzenetére
Igen, nekem is ilyen. Fel akartam tenni kérdésnek, de már kár is foglalkozni vele... Ha tabletet akar az ember akkor ipad... ha nem kellene tv-t vennem, (nem kell, de életminőség fenntartásához szükségeltetik
) akkor rágyurtam volna egyik nagy akcióra az egyik meg nem nevezett híres apple üzletnél. ipad mini 3-ak voltak 70ért kezdődően. Annyiért az már nagyon jó vétel lett volna
valakinek nem kell ilyen tab óccón? ezeöccá
viccvót majd nyáron
-
kkdesign
senior tag
Tisztítóprogramokat nem kell szerintem feltenni, Clean masterben kapcsolj ki mindent, minden játékgyorsító élmény program töltésjavító humbukkot, állandó védelmet is, hagyd meg neki azt, hogy felesleges fájlokat törölhesse, meg max a ramot. De ramra meg ott a "redőnyön" a tisztító.
Szerintem több karbantartó dolog nem kell a droidnak. Van egy automatikusan induló alkalmazások app, ott is állogathatsz dolgokat, én egykét appot leállítottam, így csak akkor megy ha elindítom és nem tartja a ramban.
(így csak ritkán küld értesítést az adott alkalmazás, de nekem pl nem is kell azokból értesítés)
Launchernek vagy az alap asus launcher ami jó, vagy a nova launcher prime. én az utóbbi mellet voksoltam, mert nekem az jobban bejön. Ram használatban közel azonos a 2 launcher bár nova nekem folyamatosabb működést biztosít!
Letiltani root nélkül is letudod a legtöbb appot. Nekem a play ujságostól kezdve play filmeken át asus programok 90%án át minden ment a levesbe!root nélkül is elég sok hely lett így! És így az a veszély sem fenyeget, hogy ha jön frissítés elromlik a gép tőle. Így simán frissíthet!
de ez csak az én véleményem, olvasd el a többiekét is ha írnak!
-
kkdesign
senior tag
Másnál is kabarézik a facebook alkalmazás? Más mindig települ jól, de ha ehhez kijön egy frissítés, akkor lefekteti a tabot, újraindul, összeomlik stb. De csak ennél. APK-ból szintén.
-
kkdesign
senior tag
Akinek a legújabb rom van fent tőlük kérdezném. Ha a legutóbbi alkalmazásokat, azaz a kártyapaklis váltót előhozzátok, nektek sem tölti be a modult a tetején?
Nem mintha bármire is használtam volna azon a helyen a google sávot, de azért mégiscsak jobb a békesség -
kkdesign
senior tag
Rootolást Ő mutatta nekem is, ez ügyben nála kopogtass, szemelyes uzenetet nem adok ki, kerdezd tole, szerintem szivesen leirja/masolja neked is!
Jelenleg nekem nincs rootolva mert a 33as végű frissitessel enged sok progit torolni/jegelni, így most nekem nem kell root.
Tarhelyileg ha hanyag vagyok akkor 700mb hely marad, ha nem vagyok hanyag akkor 1,2-3 ugy, hogy a szamomra fontos appok fennvannak. Eddig sz@rabb volt a helyzet 5.0-n de ez elviselhető nekem. -
kkdesign
senior tag
Remélem nemgond ha én is válaszolok némelyik kérdésre
Manuális installt tudsz a honlapon lévő romoknál úgy csinálni, hogy SD kártya főkönyvtárába bemásolod, meghagyod érintetlenül a nevét, és amikor lehúzod a gépről pittyen hogy frissítés elérhető. Lehet több próbálkozás kell, de nekem így frissített! Nem ugyanez volt a konkrét eset ami nálad, de hasonló
remélem segítettem.
rootolt állapotban semmiképp se frissítsd, mert bootloopba kerül az eszköz, és azt kemény dió megoldani.
nekem volt a szervizbe a készülék, a Cordonban, rootoltam előtte, aztán unrootoltam is és úgy lett elküldve. Itt egy másik készülék fórumán olvastam olyant, hogy látják ha már rootolta az ember, de jogilag fárasztóbb szórakozni a garanciamegvonással mint figyelmenkívül hagyni az egészet, ezért általában figyelmenkívükl hagyják. Nekem sem szóltak érte. De elvileg garancia ideje alatt nem szabad rootolni! Dönts saját belátásod szerint.
-
kkdesign
senior tag
Azt kell mondjam, hogy rengeteget foglal
.
De nálam most a legújabb frisstéssel (.33as végű), olyan 900MB-és 1,3 GB között mozog a szabad helyem, eddig ez nálam jóval rosszabb volt, hogy úgymondjam, kikellett használjam a Clean Master adta lehetőségeket
(8GB-os verzióm van a táblagépből)
Most ezzel a frissítéssel, factory reset után egész korrekt lett újra a táblagép(vééééégre), bár én Launchert lecseréltem, mert jobban muzsikált a Nova Launcher az előző frissítéssel, és én annál ragadtam, igaz nincsenek Live ikonok, dehát valamit valamiért -
kkdesign
senior tag
nézd át a frissítések pontos neveit, és asszerint engedj frissíteni a táblagépnek, vagy manuálban keresd meg a romokat hozzá, amikről aztán frissítesz.
Nekem tetszett a 4.4es rom legutolsó állapota, csak annyi hogy pattogott a hangszóró, de ez lollipop alatt nem jelentkezik. Aztán az, hogy az utolsó az 4.4.4-e vagy csak 4.4.2, arra nem emlékszem, de ha 4.4.2, akkor ezen a táblagépen legálisan nem fogsz tudni 4.4.4re menni, mert a kövi frissítés az 5.0. -
kkdesign
senior tag
Amúgy egy Factory resetet nyomva a frissítés után azt kell mondjam, jócskán javult a tablet.
pro:
+ jó az óra
+ stabilabb
+ jobban bírja az akksi jelentősen
+ folyamatosabb a rendszer
+ mégtöbb mindent enged törölni
+ több helyem maradt az "első" használatbavételkor programok telepítése és ezekutáni cache törlés után (800mega helyett 1,6 giga) 8GB-os változatnra értvekontra:
- valamit csináltak a hanggal, és a hangjelzésről való értesítéssel, már nem használnak annyi ikont, így kicsit fura, ez szerintem jobb volt eddig, de ez csak kis szőrszálhasogatás.
- kontraként vetem fel, de hamarosan végetvetnek szerintem a tablet támogatásának, így remélem még hogy bele fog férni az 5.1es változat, vagy esetleg a 6.0 de ezt csak a lollipopos memóriaszivárgás miatt mondom -
-
kkdesign
senior tag
Én miután már irtam ide akkor esett le hogy akkor az nem elfogadott frissítés az asus által
de én sem mókolom tovább... megvárom míg végre felteszik az asus oldalára... Úgy se mjó a dolog egyébként, ha ugyanezt a romot ráteszi az asus oldaláról(mármint neked az előző rom az amit mondok nem a 33 végű), majd engedi telepíteni ugyanazt magára, kicsit javult attól is a táblagép egyébként, de a legújabb firmware-t nem látja ígyse... úgyhogy sakk matt-ot adtak ezzel nekem
Van még olyan aki nem kapta meg az új firmware-t a kb 110megásat(33as végű build)? Azért kérdezem mert jólenne tudni hogy egyéni problem, vagy esetleg másokat is érint.
-
kkdesign
senior tag
Én most próbálgatom a legális kereteken belül.... xda-s zip fájl az ugye van, de asus oldalán még nincs fent. szerintem a létező összes error előjött a sideload update közben, meg az olyan fajta közben, hogy sd főkönyvtárba teszem és feldobja az updatet. de ennél meg azonnal megszakad egy kipurcant droid kép kíséretében.... sideloadnál pedig -> footer is wrong signature verification failed nem értem már.... kezdem rohadtul unni ezt a táblagépet, Kár hogy nincs pénzem másikra..
-
kkdesign
senior tag
Kit-Katen jóval több helye maradt az embernek, és amilyen nagy a Lollipop olyan __ar is ...
Elég cikinek tartm hogy minden factory resetnél amikor újrakezdem a táblagép életét, mire mindent telepítek, kiírja hogy utsó 2 alkalmazásnak nincs hely.... clean master lemegy, felteszi a maradék appokat és van 1,1GB-800MB helyem mikor hogy... Ez olyan köszipuszi állapot hogy nem ezért vettem a gépet :/ Microsoft office esélytelen modulonként mikor 1-1 belőle 150MB...reggelre megint elállítódott az óra, szerencsére csak a napi tervem alakul emiatt máshogy kicsit és nem fontos dolgok... ezt javítja a frissítés amúgy? Nem lépett verziószámod a droid alatta ?
mondjuk 5.1re?
-
kkdesign
senior tag
Nekem nem akaródzik jönni az az update
fent sem látom, azthiszem várnom kell még azzal hogy újra normális legyen a táblagép.... Helyileg mennyit foglal a rendszer? továbbra is szegényes? 8GB/800Mega környéke közepes mennyiségű appal ? vagy azóta nőtt a tárhely mértéke? Mert rengeteget foglal a Lollipop
-
kkdesign
senior tag
Én meg nagy frissítés huszár vagyok, de tegnap már nekem megküldték. Aztán hibával leállt és visszatöltötte az eddigi rendszert ... most meg a nehéz nap után fórumozgatok, látom kiküldték javítottan élesbe erre a drágaságom nem észlel frissítést.... pedig factory reseteltem is a cél érdekében h végre használható táblagépem legyen :/
-
kkdesign
senior tag
utóbbi időben nem állítódott el az óra a tabon, szerver oldali javítás volt, vagy mi a szösz?
-
kkdesign
senior tag
de mégis hogy teszed vissza a 4.4-et ?
mert ha lehetne már megtettem volna szívesen, még a szerviz sem csinálja meg, mert az ASUS az 5.0-t ajánlja.... nyaljanak sót. 2 hónapja semmi update... mert nem költöttünk 100ezret a csilivili tabletre.... kicsit ciki, hogy csak akkor használható a tablet ha használat előtt újra van indítva... ha ráírják a dobozára, akkor elfogadom ilyennek, de ez így vásárlói megtévesztés.... vagy ha eladom majd teszek rá én egy papírt, hogy használat ellőtt kérjük indítsa újra
-
kkdesign
senior tag
Valaki nem tud esetleg róla, hogy mikor óhajt a kedves asusbácsinéni frissítést küldeni a tabra? mert már kivágom a táblagépet... rootjog nélkül használnám mostmár, de felhúz hogy lehetetlen... -_-
-
kkdesign
senior tag
Megjött atabletem a szervizből. Nem csináltak vele semmit, hanem ráírták, hogy az Asus a legújabb rendszerét ajánlja ezért nem áll módukban rátenni a régebbi rendszert.
Én meg erre azt mondtam hogy akkor a -
kkdesign
senior tag
a 2es metódussal unrootoltam a készüléket, mert a zenfone rootkit nem unrootolta vissza, ha ezzel egy root checher progi azt írja ,hogy status-NOT ROOTED, akkor mennyire biztos a siker? Tuti ami fix hogy már not rooted? értem ezt arra,hogy nem gubancolja össze majd ha Updatel a tablet, tehát a szűz unrooted állapotba került vissza?
-
kkdesign
senior tag
Hát ha nekem 1 hétnél tovább akarják bent tartani mert egy rutin 10 perces szoftver "frissítés"t kell rátenniük, akkor rájuk cuppanok mint denevér az áldozatra és addig szívom a vérüket míg normálisan meg nem csinálják
1 nap bemegy, akkor cvsak felveszik, 2. nap csinálják, 3. nap kész, 4. nap futár. Azaz ha hétfőn elmegy, utána hétfőn illene ittlennie.
-
kkdesign
senior tag
Azért mozgat ez a kérdés nagyon ,mert olyankor mivan ha egy rootot igénylő apptól egy unroot folyamattal megvonjuk a root jogot? pl link2sd ugye minden rátelepített appal kapcsolatban van. Ezért érdekelne a hosszú folyamat factory resettel való sima kiküszöbölése.
Meg még annyi, hogy factory reset után marad a root jog vagy elveszik? -
kkdesign
senior tag
értem, köszi a válaszod!
Még olyan kérdésem lenne, hogy Unrootolt állapotban akarom elküldeni, nehogyaztán valamit beszóljanak, factory resettel.Viszont most rootolt állapotban van, link2sd-vel. Azaz akkor hogy alapállapotba tegyem és unrootoljam, célszerű mindent letörölnöm ami plusz és ami az sd-n van, majd a freezelt alakalmazásokat defreezelni, majd ezután az unroot, és úgy a factory reset?
dehosszú volt leírnivagy a rootolt állapottól függetlenül simán mehet rá a factory reset majd, és akkor utána unroot?
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok, volt itt ebben a topikban egy kolléga, aki visszaküldette szervizbe a tabletet, hogy tegyék fel a KitKatet újra downgrade-del neki.
Ezzel kapcsolatban kérdezném. Lerendeztem a szervizzel, hogy kitöltés után jön nekem is a futár másnap. Viszont olyan kérdésem lenne, hogy mennyi idő alatt fordul meg a tablet kb?
Meg hogy ha kész lesz, és kézhez kapom, nem keres azonnal szoftver frissítést kikattinthatatlan módon?
mert akkor el sem küldöm, akkor értelmetlen.Mert azt szeretném hogyha visszaküldik, azonnal kirootolom a 4.4-et, és lejegelném az update-t titanium backuppal, aztán akkor amíg nem kapok jelzést itt fórumon hogy az android 23.78 egész stabil és nem csak fingani van hely a gépen, akkor feltenném rá május 40ben
Lehetséges ez a jegelés, vagy bitang nagy hibát idézne elő?
-
kkdesign
senior tag
válasz
karldergroße #445 üzenetére
nekem is ez volt a rálátásom az enyémen... amúgy a clock syncben néztem, az a probléma, hogy Asuséknál egy másodpercbe kb 11 tizedmásodperc fér bele, és amire ezt átváltja az ember mondjuk 1 óra hosszára addigra az óra a tableten késik fél órát az elkalibrálás végett.
Ben.95XD: gombasm-mel beszélgettem kicsit feljebb itt a fórumon, tekerj vissza hozzá, és lesz egy alap infód a programról amelyikkel lehet, a többiről írj egy levelet gombasmnek
Nekem teljes kifejtéssel leírta a menetét, de tiszteletben tartom a jogait így nem másolom át a levelet hanem írj rá szépen és szerintem neked is szívesen bemásolja
pöccre jól kirootoltam a leírásával
Deniz szavaival élve, Tisztelet, Gombasm dobom a peace-t neked
-
kkdesign
senior tag
válasz
karldergroße #440 üzenetére
[link] ha rootolt a készüléked akkor pl ez
-
kkdesign
senior tag
Hali, előző hszeim közül valamelyik tartalmazta hogy nem tudom hogy unrooted tab->root->unroot esetén a garancia megmarad?
-
-
kkdesign
senior tag
Nálam ma újraindulósdit játszik, de nekem minden szívbaj nélkül felment, nem a legfrankóbb de jobb lett mint volt. Nem jönnek vissza a letörölt felesleges programok, talán kicsit több a szabad hely, de minimálisan...
Lehet ettől független mondjuk de nekem az értesítési sávból indított facebook messenger buborékokat újra bezárogatja, pedig jóideje nem csinálta, nem értem miért.... normálisan kezelve a programokat figyelve a ram mennyiségére kb harmada szabadon volt, nem indokolná sztem h bezárogassa nekem -
kkdesign
senior tag
jött egy update
40akárhány mega, stabilitást növel elvileg!
-
kkdesign
senior tag
válasz
Ben.95XD #412 üzenetére
Itt találod visszaolvasva asszem, hogy új kernel jött, amivel már a régi rom nem oké, így nem menne fel. Sideloados telepítéssel adb-n az asus saját recoveryben hibát dob a honlapi rom, szóval várhatunk a mi jó ASUS istenségünkre hogy áldjanak meg downgrade vagy jó 5.1es rom lehetőséggel
-
kkdesign
senior tag
Most hogy mondod, tényleg KK rom lehet.... akkor legalább tennének annyit hogy feltesznek egy kit kat TELEPÍTHETŐ és nem halandzsával és egyébbel teli romot ami semmire nem jó mert elvileg az ota updatere hajazó rom. Mondjuk egy érthető leírással, továbbá egy olyan programmal amivel egy jobban hozzáértő megtudja csinálni magának a dolgot. maguknak is időt spórolnának és elejét vehetnék a sok elégedetlenkedésnek. Aztán meg egy kötelező frissítéssel a programhoz együtt a legújabb updattel, kinyirnák a lehetőséget és már kész is. Aki meg nem ért a romokhoz egy picit sem, az meg jogosan küldje vissza, vagy várjon egy megváltásra, de már micsit unalmas a 2hetente factory reset meg a napi 3x restart
-
kkdesign
senior tag
Azt tudja valaki hogy az 5.0.1es romot ami fentvan asus honlapján hogy lehet felbűvészkedni? olyan ürüggyel próbálnám meg, hátha van bent valami pozitívum a sima 5.0-hoz képest tán nem állítódik el az óra vagy hasonlók...
Csak mert kifogytam az ötletekből, hogy hogy kerülhetne fel a táblagépre garanciamegmaradással.... vagy nincs más lehetőség mint OTA-n megvárom az ASUStól a megváltást -
kkdesign
senior tag
Nincs újabb hír, mikor jön valami féle javítás a tabhoz?
-
kkdesign
senior tag
válasz
manchester99 #363 üzenetére
Lollipopon fentebb írták hogy hogy lehet root jogot szerezni, egyelőre még nem elég kiforrott szerintem (nicns ilyen one click root még) ->>>> (#306) khalox írt róla, írásában alul van!
-
kkdesign
senior tag
Üdv, olyan kérdésem lenne, hogy a tabletre valamely úton módon garancia megmaradással, nem lehetne visszasuvasztani a 4.4et? :/
-
kkdesign
senior tag
Aki már feltette az 5.0-t atól kérdezném, ha újraindítjátok a tabot, nektek is újra felteszi az összes appot? értem én a gameloft reklám appra, meg a trip advisor, meg azokra amiket lehet törölni a tabról... újraindítás után mindig visszakerül de nemtom miért
-
kkdesign
senior tag
-
kkdesign
senior tag
Okés, írok még, hát pluszban még annyi hogy 1 GB hely marad kb a 8ból 4gb a lollipop rendszer meg 2 és fl valahogy eltűnik az éterben, aztán olyan 1,1 marad ha az én 0 játékkal rendelkező igényeimnek felteszem a progikat. Alaphelyzetbe állítás után nem csináltam antutut, de mikor feltettem sok rosszalkodás után végre, akkor 36066 pont környékét kapott, hátha ez érdekel valakit
. egy kicsivel többet döccen meg a rendszer mint a kitkat, fb messenger nem jön elő háttérből hanem bezáródik, de ez a nexus 7emen is így volt tehát sztem ez globális hiba 5.0tól erre számítani kell. a whatsnextre nemjöttem rá hogy tudom átlátszóvá tenni, ha valakinek van ötlete azt szívesen fogadom mert felhúz hogy nem átlátszó
-
kkdesign
senior tag
Lehet, sőt tuti,hogy jobb legalább egy 2-3 hetes elnapoéás, vagy legalább annyi, hogy jöjjön rá egy frissítés ami javítja a bakikat. Előjött az is, hogy akárhányszor kikapcsolom, visszateszi a felesleges programjait például gameloft ami egy link igazából, valami turisztikai program, meg ilyenek. Semmire nem használnám mégis mindig ujratelepül kikapcsolás után. De egy factory reset lesz ma a menü neki és remélem pár hibát ez majd megoldm, hiszen az eddigiek legnagyobb droid frissítése ez, lehet jobb neki tiszta lappal indulni
-
kkdesign
senior tag
én igen, 8gb-os verzióra ment fel, rátett a rendszerre ilyen plusz appokat, nekem abszolut haszontalanok, és nagyobb helyet foglal maga a rendszer. Alap lett clean master is, meg antutu telepítésére újraindul a rendszer első blokkra ennyi, remélem javítják ezeket. Kinézetre amúgy nemlett rossz, egykét ikon live lett pluszban az eddigiekhez
-
kkdesign
senior tag
Ha az ASUS MeMO Pad ME7000C frissíthető 5.0-ra akkor ezzel a táblagéppel is reménykedhetünk a Lollipopban?
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy a táblagéppel kapcsolatban nálatok is olyan hogy néhol angol billentyűzetet dob be és néha magyart? azaz felhasználónevet emailt beírhatom magyar qwertz billentyűn, utána jelszónál bedob egy qwerty-t, továbbá nektek is pattog a hangszóró kicsit? néha vehető észre teljesen lehallkítva is, ezekre hivatkozva visszavittem egyet ugye 3 napon belül szó nélkül visszakell adják a pénzt elhoztam másikat, az is ilyen. Töltésnél az itt fórumon is írt pixelek megjelentek az elsőnél, de a másiodik elhozottnál már szerencsére nemvalaki ezekkel kapcsolatban infó? és a whats nextel is vannak bajok hogy nem igazán kezeli az ékezeteket, létezik rá megoldás? mert nagyon szép, eg nagyon jó lenne de így sántít
-
kkdesign
senior tag
Készül az office az intel alapú gépekre is, már preview állapotban van!
hamarosan kész lesz és lesz teljesen jó office a tabra!
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem ezt a tabletet magamnak és felmerült egykét kérdés.
A színei valóban fakók a képernyőnek? és olvastam a tesztben h lehet kalibrálni, ha ez így van, beállíthatók a színek kevésbé fakónak? Vagy valaki valami kézzel foghatóbb dolgot bővebben tudna írni?
a másik kérdésem az lenne, hogy előfordulnak akadások ahogyan a tesztben írták? vagy ha igen, kijavította már az asus frissítésben ?
Olvastam hogy office gondja volt itt valakinek. Microsoft office dolgait szeretném használni majd rajta, o365-fiókommal, az működik?
Rezgőmotor van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest