- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raruh
tag
Sikeresen feltelepült az edigitalos gépemre az 5.0, köszönet a segítségért kkdesign kollégának.
Tényleg piszok egyszerű volt felrakni, nem tudom miért riogatják a népet, ahelyett, hogy elmagyaráznák nekik, mit is kell csinálni.
Csak le kell szedni az me176c-hez tartozó firmwaret/a megfelelő SKU nagyon fontos/, majd azt a telefon gyökérkönyvtárjába másolni USB-n keresztül. Ezek után a kábelt eltávolítva rögvest jelez is a készülék, hogy új frissítés érhető el, mégpedig amit feldobtunk a készülékre.
Kis várakozás után (kb negyed óra mire mindent lefrissít) megjelenik a várva-várt Nyalókánk.Tanács: Többen is írták már, és én is csak meg tudom erősíteni, hogy új rendszer telepítése után legalább 1 factory wipe-ot engedjünk rá a készülékünkre, hogy semmi ne zavarhassa meg az előző rendszerből. (Bár három a magyar igazság, talán elég egyet is vérehajtani
)
Tapaszalatok: A háttértárból valóban több helyet foglal el a lolli, lévén kifejlettebb rendszerről beszélünk mint a kk, így ne is csodálkozunk, ugyanakkor rengeteg újítást is hoz (nem ideértve a sok felesleges alkalmazást, amit ajánlott letiltani/eltávolítani), ezek közül személyes kedvencem a gyorselérési sávba épített memória pucoló. Így felesleges külön programot fenntartani a tisztításra (Igényesebbeknek egy 1 tap cache cleaner elég mellé). Az akkuidő is helyrejött a factory reset után, így arra sem panaszkodhatunk. Később szolgálok még bővebb adatokkal erről.
Teljesítmény tekintetében mindenképpen növekedett a tablet, sokkal simábban fut, zökkenőmentesek az animációk, és a pár másodperces gondolkodási idők is eltűntnek látszanak számomra. Bár antutuval nem tudom letesztelni, mindenképpen érezhető a teljesítményjavulás. A memóriából is több használható ki,talán ennek is köszönhetjük a pörgős működést.
Üdv.
-
Raruh
tag
Igazából még ki sem tudtam próbálni a tabletet. Wifi be, új frissítés elérhető, reboot, aztán ennyi.
Későn olvastam a fórumot .viszont hivatkozva arra, hogy 3 napon belül vagyok, kötelesek kicserélni ugye? Nem szeretnék akár 1 hetet várni a szervízre, vagy bármi. Nem azért vásároltam a készüléket, hogy ők babráljanak vele, egyszerűen nem értem, miért adnak ki így egy frissítést, vagy miért teszik egyáltalán elérhetővé ezen az eszközön?...
-
Debilon
addikt
így van..
más: ezzel az utolsó update-val tényleg nagyon brutális módon merül, az asus vackokat már letiltottam, még megpróbálom a "whats next.et" is kiszórni, hátha az tesz be neki ismét
de ilyen tempójú merüléssel kb. használhatatlan nekem navira sajnos
eddig navigációval is megvolt a 3,5-4 óra kijelzőidő, most meg alig 1,5-2 óra alatt vége, pedig semmi extra app nincs használva -
kkdesign
senior tag
Én miután már irtam ide akkor esett le hogy akkor az nem elfogadott frissítés az asus által
de én sem mókolom tovább... megvárom míg végre felteszik az asus oldalára... Úgy se mjó a dolog egyébként, ha ugyanezt a romot ráteszi az asus oldaláról(mármint neked az előző rom az amit mondok nem a 33 végű), majd engedi telepíteni ugyanazt magára, kicsit javult attól is a táblagép egyébként, de a legújabb firmware-t nem látja ígyse... úgyhogy sakk matt-ot adtak ezzel nekem
Van még olyan aki nem kapta meg az új firmware-t a kb 110megásat(33as végű build)? Azért kérdezem mert jólenne tudni hogy egyéni problem, vagy esetleg másokat is érint.
-
kkdesign
senior tag
Én most próbálgatom a legális kereteken belül.... xda-s zip fájl az ugye van, de asus oldalán még nincs fent. szerintem a létező összes error előjött a sideload update közben, meg az olyan fajta közben, hogy sd főkönyvtárba teszem és feldobja az updatet. de ennél meg azonnal megszakad egy kipurcant droid kép kíséretében.... sideloadnál pedig -> footer is wrong signature verification failed nem értem már.... kezdem rohadtul unni ezt a táblagépet, Kár hogy nincs pénzem másikra..
-
kkdesign
senior tag
Kit-Katen jóval több helye maradt az embernek, és amilyen nagy a Lollipop olyan __ar is ...
Elég cikinek tartm hogy minden factory resetnél amikor újrakezdem a táblagép életét, mire mindent telepítek, kiírja hogy utsó 2 alkalmazásnak nincs hely.... clean master lemegy, felteszi a maradék appokat és van 1,1GB-800MB helyem mikor hogy... Ez olyan köszipuszi állapot hogy nem ezért vettem a gépet :/ Microsoft office esélytelen modulonként mikor 1-1 belőle 150MB...reggelre megint elállítódott az óra, szerencsére csak a napi tervem alakul emiatt máshogy kicsit és nem fontos dolgok... ezt javítja a frissítés amúgy? Nem lépett verziószámod a droid alatta ?
mondjuk 5.1re?
-
kkdesign
senior tag
Nekem nem akaródzik jönni az az update
fent sem látom, azthiszem várnom kell még azzal hogy újra normális legyen a táblagép.... Helyileg mennyit foglal a rendszer? továbbra is szegényes? 8GB/800Mega környéke közepes mennyiségű appal ? vagy azóta nőtt a tárhely mértéke? Mert rengeteget foglal a Lollipop
-
kkdesign
senior tag
Én meg nagy frissítés huszár vagyok, de tegnap már nekem megküldték. Aztán hibával leállt és visszatöltötte az eddigi rendszert ... most meg a nehéz nap után fórumozgatok, látom kiküldték javítottan élesbe erre a drágaságom nem észlel frissítést.... pedig factory reseteltem is a cél érdekében h végre használható táblagépem legyen :/
-
kkdesign
senior tag
de mégis hogy teszed vissza a 4.4-et ?
mert ha lehetne már megtettem volna szívesen, még a szerviz sem csinálja meg, mert az ASUS az 5.0-t ajánlja.... nyaljanak sót. 2 hónapja semmi update... mert nem költöttünk 100ezret a csilivili tabletre.... kicsit ciki, hogy csak akkor használható a tablet ha használat előtt újra van indítva... ha ráírják a dobozára, akkor elfogadom ilyennek, de ez így vásárlói megtévesztés.... vagy ha eladom majd teszek rá én egy papírt, hogy használat ellőtt kérjük indítsa újra
-
D013
aktív tag
Nekem is volt ilyen. Az 5.0 óta pocsék az egész, na mondjuk addig se volt valami túl fürge. Az óra nálam magától megjavult, de néha még most is elcsesződik. Nem értem hogy lehet valamit szoftveres szempontból ennyire elszúrni, mert a vas nem lenne használhatatlan alatta. Ha legalább főzött romot lehetna alá tolni, de semmi. ÁH.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest