- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
sangean
csendes tag
HI!
Ha lenne ra egyszeru modszer (bonyolult/kozkazatos van) akkor visszaraknam a 4.4-et. A KitKat villamgyors volt nekem es nem voltak ujraindulasok.
5.0-val nekem is gyakran van ujraindulas es nem azert mert csak 1GB RAM van benne. Siman a beallitas menuben valo maszkalaskor vagy levelezeskor is dobott mar hatast. Ezekhez nem kell sok memoria. Egyszeruen az ASUS 5.0-ja sokkal nehezkesebb lett mint a 4.4 volt.
Akku ido 4.4-en es 5.0-n is rendben van nalam.Udv!
-
-
karldergroße
senior tag
Az Advance-s topicból nem egyszer ki is tiltottak, mert bírálni mertem a telefont, ami annak idején a jb-frissítés után minősíthetetlen lett, és a Topic bennfentesei oda-vissza mókolták, hogy menjen. A Samsung persze semmilyen támogatást nem adott utána. Akkor határoztam el, hogy soha többet nem veszek samsung-telefont. Sajnos most ugyanez az érzésem az asus-tablettel. A lollipop-frissítés egy határ szar, és az Asus nem igazán segít ezen. Emiatt vettem most Dell - számítógépet, pedig eddig mindig asusom volt.
-
gombasm
aktív tag
Jelenleg először az 5.0 -ás frissítés jön(ne) le, az több mint 500 MB, ha nem korlátlan a neted, akkor csak wifin indulj neki. Utána van egy javító frissítés is, kb. 48 MB, az már az 5.0 -hoz érkezik.
A frissítéseknél a menüben van egy olyan pont, ahol ki lehet választani mit csináljon, ha frissítést talál, három lehetőségnek kellene lennie, azok közül válaszd ki amelyik neked megfelel. (beállítások -> szoftverinformáció -> szoftverfrissítések - valahol itt találod. Nekem az újratelepítés után ez a menüpontom eltűnt
, úgyhogy csak emlékezetből írom, de ott kell lennie valaminek.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Óra topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest