Új hozzászólás Aktív témák
-
cris78
őstag
válasz
ATM_automata #1560 üzenetére
Köszi!
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ATM_automata #1560 üzenetére
Nekem még megvan, teszi a dolgát, fiaim legnagyobb örömére.
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
ATM_automata #1497 üzenetére
Érdekes a helyzet mert kezd megjavulni.
Előzmények:
OTA frissítéssel csináltam, tehát a tablet letöltötte wifin keresztül a fájlt, kikapcsolt, frissített és elindult. Már az első indulás után nem tudtam feloldani a képernyőzárat. Közben még egy érdekes dolog történt: a gyári naptár alkalmazás kínai lett.Lehet, hogy nem jól töltődött le? De nem ellenőrzi magának? Ilyen alapon simán téglásíthatta volna a tabot.
Azóta csináltam még egy factory reset-et, utána már minden második ébresztésre sikerült feloldani.
A korrábbi kínai naptár már magyar.Egy 10 perce csináltam még egy factory reset-et, most egyenlőre minden rendben, 10-15 ébresztésből eddig működik a feloldás csont nélkül.
Valószínűleg valamiért rosszul települ a rom, de ilyen jellegű hibával már találkoztam mobiltelefon esetében, ott is többször kellett telepítenem a romot (egymás után 2-3 szor) hogy hibátlanul működjön.
De nem gondoltam volna, hogy az ASUS-nál is fennáll ez a hibalehetőség.
Csak azért írtam le részletesen, hogy mások is tanuljanak az esetből.
Majd még írok a fejleményekről.
További jó tabozást mindenkinek!
-
Buster17
addikt
válasz
ATM_automata #1480 üzenetére
Telefonon nincs kamera?
-
Krystal_s
addikt
válasz
ATM_automata #1439 üzenetére
Köszönöm, hogy írtál. Megpróbálom az újat, talán nem lesz vele gond és megfelelő lesz.
Úgy hallottam, hogy egy korábbi szériával voltak gondok (típushiba). Itt írtak róla és ma az egyik eladó is mondta.
Ő is inkább az FE170CG-t ajánlotta. -
Kicsirics77
veterán
válasz
ATM_automata #1419 üzenetére
Sok időm még nem volt megnézni csak frissítettem.
-
Adamfzr
csendes tag
válasz
ATM_automata #1393 üzenetére
Nekem csak a régihez képesti rövidebb üzemidő, sokkal gyengébb kamera (az előd 3 megapixele még éppen elégséges volt vészhelyzetben, de ez a kettő mármár értékelhetetlen képeket csinál) a műanyag hátlap miatt (gondolom a régi is csinálta, csak a fém miatt nem volt érezhető) érezhető melegedés, és az összes ugyanekkora méretű asus tablettel ellentétben GYENGE betekintési szögek a tapasztalat.
Ellenben a szembehangszóró nagyon klassz dolog, sokkal jobb így videót/filmet nézni mint hátulról hallgatni a zörgést!
Sokkal jobb a fogása, sokkal kényelmesebben fogható!
Klassz a színválaszték.
És természetesen érezhetően gyorsabb. -
Kicsirics77
veterán
válasz
ATM_automata #1401 üzenetére
miért kár?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
ATM_automata #1393 üzenetére
hát ha a héten lesz időm akkor összeszedem a gondolataim,mivel villanyszerelés,disznóvágás és autó műszaki vizsga is lesz
de szerintem valamelyik este pár sort majd összedobok. -
Kicsirics77
veterán
válasz
ATM_automata #1391 üzenetére
rendben,köszönöm a válaszod,akkor majd szétnézek a neten
-
Micuir_M
tag
válasz
ATM_automata #1366 üzenetére
Erről mit gondoltok? Máshol (pl. eMag.hu) is láttam 40e körül.
Azt leszámítva, hogy nem 16G a tárhely, mint a 70.000.-resnél, hanem csak 8G, más különbséget nagyon nem látok.
Lehet még valami más? Játszani nem akarok vele, szóval tök mindegy, hogy futnak-e rajta komoly játékok vagy nem.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ATM_automata #1368 üzenetére
Ezt a véleményedet osztom!
-
Gabor970
addikt
válasz
ATM_automata #1366 üzenetére
szuper! De ha már egy ilyen jó kis x86-os proci van benn, miért nem csinálják Win8-cal??? Annyira tuti lehetne!
2G RAM, egy HDMI kimenet, és mindent visz. Persze akkor meg a T100-nak csinálna saját konkurenciát?
Ehh... nekem nagyon bejönne 70e-ért. -
Lin3Lord
tag
válasz
ATM_automata #1351 üzenetére
en csak remelni tudtam, hogy ha eddig nem jott ez elo, akkor mar nem is fog.
-
Lin3Lord
tag
válasz
ATM_automata #1349 üzenetére
Igen, ez is T-s, meg amikor beakcioztak tavaly nyar vegen...
-
dinnje
aktív tag
válasz
ATM_automata #1322 üzenetére
Az a szerencsénk, h nincs szolg. által megbuherálva a rendszer, így a frissítés direktbe jön. Az viszont bosszant, h fennt van az asus support oldalán a kernel forráskódja és senki nem kezd vele semmit, mert kicsi a közösség. A bootloader nyitására gyűjtött petíció meg egy nagy vicc volt, mert a eleve az x86-os architektura alatt nincs ilyen, pontosabban droidboot a neve:-)
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ATM_automata #1322 üzenetére
Úgy látom, hogy a gyártók csak a csúcs, vagyhúzómodellekhez adák ki az új/újabb oprendszereket és frissítéseket. Mostmár az olcsó, vagy rétegmodellek szinte azzal a rendszerszoftverrel kerülnek a süllyesztőbe amivel megvettük őket. Sajna a fonepadünk is egy rétegmodell, kaptunk pár frissítést, amik nem voltak egetrengetők és maradt a remény, ami egyre halványabb, hogy kapunk még frissítést. Kit-kat-ről szerintem ne is álmodjunk, romolni meg én nem akarok, amire nekem kell így is megfelel.
-
csabi+
csendes tag
válasz
ATM_automata #1304 üzenetére
Köszi! Pont most csinálom ...bár nem tudom hogy mennyire használ ...mert ez elvileg nem egy tiszta újratelepítés, mint pl. sonyk esetében egy SUS programmal; géphez csatlakoztatva...
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ATM_automata #1239 üzenetére
Engem is érdekel mekkora adatátviteli sebességet tudsz elérni otthoni wifivel? Nekem Telekomos cisco routerem van, amit ők adtak (EPC3925).
-
ben11
őstag
válasz
ATM_automata #1239 üzenetére
És ezzel milyen gyorsan tudsz másolni?
Azért dugom rá általában, mert ahol lakom nincs wifi hálózat. -
dandy91
tag
válasz
ATM_automata #1234 üzenetére
csak azért nem írtam le mert nem láttam túl nagy érdeklődést iránta de egyébként a sim foglalat felett van egy reset nyílás oda kell bepiszkálni (manuális resetet csináltam)
-
mcguyver
csendes tag
válasz
ATM_automata #1224 üzenetére
Android 4.1.2
Build: JZ054K.WW_epad-v3.2.7 - 20131129Szóval semmi különös
-
lord.lakli
őstag
válasz
ATM_automata #1195 üzenetére
Az egyik ha eladó, akkor érdekelne.
-
antivip
csendes tag
válasz
ATM_automata #1193 üzenetére
szimpi a cucc de nálunk elég húzós az ára. a b.buy meg nem szállít ide :-( pedig ahogy olvastam a cikket frankó holmi lenne :-)
-
lordwolf88
csendes tag
válasz
ATM_automata #1190 üzenetére
köszönöm a segítséget, akkor a jövő héten leszedem róla az adatokat és resetelem. Majd jelentkezek, h sikerűlt-e!
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ATM_automata #1176 üzenetére
Én nem látom hol kell ezt beállítani, mindíg itt olvasom, hogy van frissítés.
-
ben11
őstag
válasz
ATM_automata #1171 üzenetére
Csak 3.2.7..
Igazából nincs miért sírnom, teljesen elégedett vagyok vele.. -
dandy91
tag
válasz
ATM_automata #1163 üzenetére
értem köszi
-
lord.lakli
őstag
válasz
ATM_automata #1094 üzenetére
Nekem is T-s van, de eddig csak telenor sim volt benne.
-
ben11
őstag
válasz
ATM_automata #1091 üzenetére
50-55 ezer körül látok több helyen hírdetve, majd két éves garanciával, ami szerintem elég jó ár. Szerinted?
Tényleg igaz, hogy a T-mobile-os valójában független? -
Drachoo
senior tag
válasz
ATM_automata #1087 üzenetére
Már azt hittem megjött a 4.2...
-
Lin3Lord
tag
válasz
ATM_automata #1087 üzenetére
igen, nekem is csak az tunt fel
-
szagnes69
aktív tag
válasz
ATM_automata #970 üzenetére
Köszönöm, ez azt jelenti, hogy az egyik szoftvert így felülírjuk?
-
dehecked
tag
válasz
ATM_automata #949 üzenetére
Hát árban sokkal előrébb nincs, 170 GBP (~60e HUF), de én tényleg erre a sztereó hangszórópárra lennék kíváncsi, illetve a pletykára, hogy a nagyobb Atom proci még akksikímélőbb lenne ha nem pörgetjük 100 %-on.
Bár azt mondom a Nexus 7 hangszórója is megfelel az igényeimnek a sima kis fekvefilmezős időtöltésemhez. -
dehecked
tag
válasz
ATM_automata #945 üzenetére
És ha azt mondom, hogy van UK területén ismerős aki minden hónapban azt szerez nekem amit akarok?
persze az én pénzemen, de ott nem olyan vészesek az árak se, meg akkor valószínűleg hamarabb is lenne friss Fonepadem
-
berek21
őstag
válasz
ATM_automata #945 üzenetére
Teljesen igazad van. De ami igaz az igaz, az N7 naviban elöbb teljesít, azután melegszik, végül rohamtempóban merül
Bár van olyan kollégám aki esküszik rá, én neked adok igazat.
-
ooszi
senior tag
válasz
ATM_automata #941 üzenetére
És lám megvilágosodik az ember.
Sok hülye ember van a földön, és ezért tudják ezt meg tenni, mert nincs Kp, ők pedig kamat mentes részletre is oda adják, csak nem számolnak utána, hogy a végén mennyibe is fog ez neki fájni.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ATM_automata #837 üzenetére
Én pont a te írásaid hatására választottam végül ezt a kínai ... helyett. A t-nél 9,9k + 24x1,5k aranykártyás akcióban t-s internet mellé 2 év hűséggel, de mivel nálunk bővítették a hálózatot egy nagyobb csomagot ajánlottak 2k-val olcsóbban, szóval nekem még így is olcsó volt. A minőség és support meg magáért beszél!
-
dinnje
aktív tag
válasz
Na én is occó kínai sz@rt akartam venni, de mikor rátaláltam a Ténél erre, hát nem sokáig haboztam:-)
Miután megvettem, az öcsémnek annyira megtetszett, h vett egyet ő is. Pedig nem volt a kezében pár percnél többet. -
berek21
őstag
válasz
Dettó!
-
Drachoo
senior tag
válasz
Egyetértek!
-
ooszi
senior tag
válasz
Ez pontosan így van, ettől szebben én se fogalmazhattam volna.
-
insido
tag
válasz
ATM_automata #806 üzenetére
Érdekes egyébként, hogy ki van pipálva mintha a Pro verzió lenne telepítve de amúgy nem. Mindegy nem akarok ezzel tovább foglalkozni... (de úgyis rájövök a turpisságra...)
-
insido
tag
válasz
ATM_automata #804 üzenetére
Verjetek pofán de ez nem az Asus saját progija lenne? Ezért nem értem...
-
old rocker
veterán
válasz
ATM_automata #793 üzenetére
... ööö izé... és telefonálni ezzel is úgy lehet, hogy van rajta tárcsázó és azon kell bebillentyűzni a számokat? Akkor is úgy van, ha nekem futárral küldt ék a tr[émobil netes szolg0áltatásből?
/OFF]
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Ne tedd, nem ellened irányuló merényletek ezek, csak a t-s ügyfélszolgálaton igen félre tudják vezetni az embert. Nem véletlenül értetlenkedtem én sem. Most már tudom, hogy láma kérdés volt! Amúgy ma a fiaim csontra lemerítették, de veszi a töltést
-
insido
tag
válasz
Gondolom egyeseknek az nem egyértelmű, hogy független-e, pláne ha t m.-tól szerzi be. Én már veterán t-h. os vagyok két éve ugyanezt már végig csináltam a kérdésekkel, válaszokkal együtt egy másik tablettel. Tényleg unalmassá tud válni a történet. A magam részéről befejeztem ezt a témát.
-
T.Peter
őstag
válasz
ATM_automata #782 üzenetére
Köszi neked is. Én is ezen az állásponton voltam, hogy esélyes, hogy a sim miatt mondta ezt, csak aztán nem lett bővebben kifejtve, és így alakulhatott ki a félreértés.
-
Drachoo
senior tag
válasz
ATM_automata #764 üzenetére
Köszönöm!
-
Lin3Lord
tag
válasz
ATM_automata #760 üzenetére
Nem emiatt reseteltem, amúgy is reseteltem volna. Ahogy és amilyen módon tesztelem a vasakat időnként rájuk fér
-
dinnje
aktív tag
válasz
ATM_automata #747 üzenetére
Naná, már olvasom is
És egy kis nyalánkság: XDA -
Topi70
tag
válasz
ATM_automata #738 üzenetére
Ha közös hálozaton van a tv akkor simán megy minden akár Hd-ben is (imediasharehd playstore) Pl. nézem a galériában a képeket, videókat és egy kattintás és már a tv-n nézem tovább. Sam666-nak irtam inkább afentieket
-
sam666
csendes tag
válasz
ATM_automata #735 üzenetére
Köszönöm a választ, ettől tartottam. Van egyébként megoldás helyileg tárolt film TV-n való megnézésére?
-
sam666
csendes tag
válasz
ATM_automata #713 üzenetére
Szia!
Amikor megláttam a kütyüt (Chromecast), megörültem. Azt hittem, hogy az ASUS-on tárolt tartalom (pl. film) átnyomható a TV-re. De ahogy utánaolvastam, úgy tűnik csak a "felhőből" olvas és a tablettel vezérelhetemJól értem?
-
mmsz
csendes tag
válasz
ATM_automata #718 üzenetére
Köszönöm a tippeket! Töltőt már rendeltem is.
Azért van ajánlott vagy kerülendő márka bluetooth headsetből? Eddig még csak gyári vezetékeset használtam...
-
dinnje
aktív tag
válasz
ATM_automata #713 üzenetére
Sirály, már várom a cikket:-)
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ATM_automata #657 üzenetére
A kiváló cikknek és a pozitív hozzászólásoknak köszönhetően megrendeltem.
-
mcguyver
csendes tag
válasz
ATM_automata #631 üzenetére
Köszönöm a segítségedet.
Az ötlet jó volt.
Azonban egy factory reset megoldotta a problémát.
A Real Racing 3 nagyon tetszik... -
dinnje
aktív tag
válasz
ATM_automata #621 üzenetére
Köszi a tanácsot, levakartam a netről egy korábbi verziót és azzal tolom:-)
-
dinnje
aktív tag
válasz
ATM_automata #611 üzenetére
Szerdán megérkezett a tábla, nagyon frankó ketyere
Bekapcsoláskor jött fw frissítés fel is pakoltam. Tegnap kipróbáltam kollégám pannonos sim kártyájával és hát ez is független
Ezeket már nem fogják simlockolni a ténél.Viszont a Real Racing 3 fc-vel bezár. Arra gondoltam, h visszateszek egy korábbi fw-t és gy próbálom elindítani.
-
dinnje
aktív tag
válasz
ATM_automata #611 üzenetére
Már azokat is elolvastam
-
dinnje
aktív tag
válasz
ATM_automata #604 üzenetére
Köszönöm a választ. Ahogy olvasom a teszteket, elég jól sikerült 4.1 optimalizálása a hardverre.
-
Topi70
tag
válasz
ATM_automata #569 üzenetére
Ez a bajom. Nekem csak villám egy üres elem közepén és nem indulnak el a kis vonalak felfelé. A biztató, hogy nincs ? jel mint szerviz előtt.Na mindegy este rajt lesz a töltő, reggel meglátjuk.
-
Topi70
tag
válasz
ATM_automata #566 üzenetére
Töltő jó. Másik telóval kipróbálva. De még mindig nem tom mit kéne lássak töltéskor? Futár hozta.
-
válasz
ATM_automata #534 üzenetére
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e kifejezetten "lazán" működő T-mobilokat, ahol nem p*csölnének a microSIM-mel, talán a kaucióval sem annyira, esetleg lehetne nem SL készüléket kérni?
-
válasz
ATM_automata #534 üzenetére
Havi 3000-ért minden irányba 5+áfa, azaz van 8 óra lebeszélhetőségem. Net további 1500, ez 2GB. Ennyiért megéri maradni, asszonynak is van, ingyen beszélünk. Egyedül a küldött sms-ekért kell 15 forintot leszurkolni, az nem "lebeszélhető". Mivel már nem dolgozom a cégnél, ha bemennék meghatalmazásért valószínűleg inkább megkérnének, hogy váltsak publikus díjcsomagra, és írassam át saját névre.
Kaució várható összegéről tudtok valamit mondani?
-
old rocker
veterán
válasz
ATM_automata #533 üzenetére
én a bekapcs-kikapcs gombot kérdezem: nekem olyan nehezen műküzik, hogy az ujjam majd eltörik...
Más: kikapcsolt állapotban ébreszt ez a szerkezet? (Mint a Nokia szimbiánnál megszoktuk..) -
bostone
addikt
válasz
ATM_automata #528 üzenetére
Neked ingyen kellett volna, hogy cseréljék a kártyát, ha saját előfizetésre vásároltad a készüléket.
-
válasz
Hat én ma bementem az Arkadban a fenti T-mobilba, és közölték, hogy csak a szamlatulajdonosnak, vagy meghatalmazassal cserélik. Előfizetést akartam kötni, részletre kihozni, aztan kiderült, hogy egy kb 1 éve rendezett korabbi T-mobil tartozas miatt előleget/kauciót kellene fizetnem, de hogy mennyit, azt nem tudtak megmondani, mert azt csak a behajtasi csoport tudja, ők meg csak 4-ig dolgoznak. Kérdeztem, nem lehetne-e előfizetést vasarolni önmagaban telefon és hűség nélkül, és utólag rendelni telefont, hogy ne kelljen kauciót fizetni, mondta, hogy nem, azt az előfizu miatt kell.
-
old rocker
veterán
válasz
Nekem is megjött a bluetooth-os tartó. A bekapcsolás, kikapcsolás... ehhh. Te mit csináltál azzal a pöcökkel?
-
ooszi
senior tag
válasz
ATM_automata #518 üzenetére
Köszcsi, ráugrunk a témára.
-
old rocker
veterán
válasz
ATM_automata #508 üzenetére
Amikor felrakod a frissítést, itt megmaradnak a beállítások stb? (Symbiánnál vagy-vagy)
-
ooszi
senior tag
válasz
ATM_automata #492 üzenetére
nagyon jo vagy, ha jol emlekszem errol volt szo.
-
Gabor970
addikt
válasz
ATM_automata #486 üzenetére
hogy versenyképes-e az nem is kérdés. Ha valakinek ilyen nagy készülékhez van kedve, akkor ez kitűnő lehetőség. Persze van akinek nem könnyű elfogadni az állandó derültséget, ha telefonálásra kerül a sor. Ez kikerülhetetlen headset nélkül. Szerencsémre én az a fajta vagyok, akit vajmi kevéssé érdekel mások "hozzámállása"
Eddig bárki megkérdezte, hogy mennyi volt az ára, nagyon elkerekedett a szeme, hogy :"csak enni???" Mindenki azt hitte bőven 100e felett.
Mondjuk aki tabletekben jártas, annak nem fura az ár, csak ha valaki a prémium telefonok 150e körüli árát ismeri, de a tableteket nem, annak meglepő. Tulképp egy Nexus 7 szintű készülék amivel még telefonálni is lehet.
Feltettem navigon navigációt (nem vagyok még elég ügyes iGo-hoz, ha jól olvasom annak bonyolultabb a telepitése) ma reggel kipróbáltam, hamar találja a műholdakat a készülék, klasszul használható ilyen célra is.
Már látom szomorú sorsom, mivel megfelel zenehallgatásra, én meg nem vagyok hajlandó MP3-al kinozni magam, kell egy memkártya a telefonba, hamar el fog fogyni a belső tárhely, bármi nagynak is tűnt első blikkre. -
Gabor970
addikt
válasz
ATM_automata #479 üzenetére
a lumia 800-am kis "odafigyeléssel" délre le tud merülni.
Casillero: Azoknak a nadrágoknak, amiknek oldalt térd körül van zsebe, az elég nagy. Legalábbis nekem most olyan rövidgatyáim vannak, és abba bele tudom tenni. Őszre veszek majd ilyen zsebes hosszú nadrágokat is.
Telefonnak kényelmetlenül nagy, de amúgy nagyon jó ketyere, imádom, hogy ekkora, teljesen jól használható bármire! Pokerstars pókerre különösképp
-
Topi70
tag
válasz
ATM_automata #450 üzenetére
Ja azt nem mondtam, hogy ennek ellenére nagyon tetszik a cucc! Remélem minden ok lesz!:-)
-
ooszi
senior tag
válasz
ATM_automata #452 üzenetére
Oké értem.
-
ooszi
senior tag
válasz
ATM_automata #448 üzenetére
Szia, és milyent raktál rá, és hol vetted?
-
Topi70
tag
válasz
ATM_automata #447 üzenetére
Minden tiszteletem a pozitív gondolkodásért, de számomra akkor is meglepő, hogy egy ilyen kaliberű gyártó elköveti ezeket a hibákat. Nem lehet bekapcsolni a készüléke!!! "Mentsek mindent és küldjem szervizbe" hogyan? nem lehet bekapcsolni!!! Felesleges emailezgetés vicces problémamegoldóktól: " power gomb hangle és társai" hogyan? nem lehet bekapcsolni!!! Nem vígasz, hogy a többi gyártó is gáz. Tudom kifogtam...
-
bostone
addikt
válasz
ATM_automata #440 üzenetére
Eszem ágában sincs, hogy bántsam a játékot, egyébként is függő vagyok
de sajnos az android megfekszi a gyomrát.
-
bostone
addikt
válasz
ATM_automata #435 üzenetére
A Real Racing 3 mindenen szaggat.
-
ooszi
senior tag
válasz
ATM_automata #437 üzenetére
A teamviewert már próbáltam elég jónak tűnik. Na majd meg goglizom.
-
ooszi
senior tag
válasz
ATM_automata #435 üzenetére
Koszike a választ van otthon egy szerver gépem esetleg tabletrol szeretném elérni ez lehetséges win7 op.
-
ooszi
senior tag
válasz
ATM_automata #433 üzenetére
Koszike holnap próbálok venni egyet a T nél. Nagyon meg tetszett a dolog. Valakinek játékok terén van tapasztalata.
-
INTELligent
senior tag
válasz
ATM_automata #429 üzenetére
Köszi, már ott is kommenteltem...
-
tybsen
addikt
válasz
ATM_automata #426 üzenetére
Koszi az infot, varjuk
-
old rocker
veterán
válasz
ATM_automata #419 üzenetére
van már cikked?
-
INTELligent
senior tag
válasz
ATM_automata #419 üzenetére
Pedig érdekelt volna...
-
Gabor970
addikt
válasz
ATM_automata #415 üzenetére
köszönöm a választ!
ez jól hangzik
-
sam666
csendes tag
válasz
ATM_automata #404 üzenetére
Szia!
Ebayről megjött az általad javasolt tok, toll, képernyővédőfólia. Azt szeretném megkérdezni, hogy a készüléken alapból van-e fólia? (Myaudiós készüléken fenn volt, észre se lehetett venni, csak kapargatás után). Ezt meg nem akarnám kapargatni
Másik téma: azt tesztelem, hogy napi 10-15 perc nyomkodással (egyébként kikapcsolt képernyővel) mennyit bír. Most 6 nap 18 óra 51-et mutat 49%-on(hogy kell képernyőt menteni?)
-
INTELligent
senior tag
válasz
Várjuk.
-
old rocker
veterán
válasz
ATM_automata #406 üzenetére
ha megjelenik, dobjál már lécci be egy linket... köszi.
-
old rocker
veterán
válasz
hogyne érdekelne...
-
Drachoo
senior tag
válasz
ATM_automata #402 üzenetére
-
Tamás34
senior tag
válasz
ATM_automata #393 üzenetére
Nem akartam cseréltetni mert volt régebben egy LG Aréna típusú telefonom amin ugyanez a hiba volt: vibrált a kijelző, és soha nem tudták megcsinálni rendesen, és volt is belőle balhém, hogy nem akarták cserélni, pedig vagy ötször volt szervizben! Ez a történet jutott eszembe egyből az Asusnál, nem akartam ezt a kalamajkát megint végig csinálni!
-
Tamás34
senior tag
válasz
ATM_automata #390 üzenetére
Nem igazán egyedi, mert itt is írta valaki, hogy vibrál a kijelzője! Europarkba vittem vissza! 30 napon belül vissza küldik a pénzt postán!
-
Topi70
tag
válasz
ATM_automata #389 üzenetére
Valaki azt javasolta hagyjam fél napot töltőn, mert átálította magát csepptöltésre, mert nagyon lemerítettem, majd visszaáll... 4órája megy, de még mindig csak kérdőjel van, kezdek aggódni.
-
Gabor970
addikt
válasz
ATM_automata #385 üzenetére
vagy kitalálok valamit, vagy nem veszek ilyen telót. Kizárt, hogy egy külön válltáskát hordjak miatta. Max varr egyet az Asszonyom, ami övtáska szerű.
-
old rocker
veterán
válasz
ATM_automata #342 üzenetére
Én panaszkodtam... 4 gigás helyett beletettem egy 8 gigást; de releváns összefüggést nem látok. Mindössze 10 óra alatt 100%-ról 0-ra ment le a töltöttség. Újra formáztam a kártyát, frissítettem a szoftvert, azóta visszaállt a rendes kerékvágásba, de nem bízom benne... Most 1 nap 9 óra mérsékelt használat (23-tól 6.00-ig offline) után 65%-on van. Két éves, minden esetre vettem egy új gyári akksit.
-
Topi70
tag
válasz
ATM_automata #349 üzenetére
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest