- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamfzr
csendes tag
De, keveri.
-
Adamfzr
csendes tag
a legutóbbi frissítés óta néha nem hozza be a telefonkönyv és a híváslista neveit... Ez a két rész üres marad, ilyenkor az SMS-eknél is csak a számokat látom. Mi a csuda lehet? Random fordul elő. (általában mikor gyorsan hívni kéne valakit
)Egyszer-kétszer a telefonfunkciót láttam újraindulni (csak az állapotsávon.. olyan volt mintha eldobná a SIM-kártyát (virtuálisan, mintha repüzemmódot használnál) és újratölti azt.
fura. -
Adamfzr
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #1433 üzenetére
Én is hallom a kattogást, és a híváskezelő, vagy akárhogy is hívják, ahol a névjegyek, meg a híváslista van, néha elég lassan tér magához. Pár alap alkalmazást letiltottam, amit egyáltalán nem használok, az mintha sokat számítana sebességben.
zavar még, hogy más a billentyűzet, mint a régin, és az A-betű mellett a TAB túl közel van, néha megnyomom véletlenül.
-
Adamfzr
csendes tag
válasz
ATM_automata #1393 üzenetére
Nekem csak a régihez képesti rövidebb üzemidő, sokkal gyengébb kamera (az előd 3 megapixele még éppen elégséges volt vészhelyzetben, de ez a kettő mármár értékelhetetlen képeket csinál) a műanyag hátlap miatt (gondolom a régi is csinálta, csak a fém miatt nem volt érezhető) érezhető melegedés, és az összes ugyanekkora méretű asus tablettel ellentétben GYENGE betekintési szögek a tapasztalat.
Ellenben a szembehangszóró nagyon klassz dolog, sokkal jobb így videót/filmet nézni mint hátulról hallgatni a zörgést!
Sokkal jobb a fogása, sokkal kényelmesebben fogható!
Klassz a színválaszték.
És természetesen érezhetően gyorsabb. -
Adamfzr
csendes tag
no, ma elhoztam a Fonepad 7-et, az újabbik egy, felülhangszórós darabot. Eddig vegyesek az érzéseim. EGYÉRTELMŰEN gyorsabb minden helyzetben, a hangszóró bár nem zavarba ejtően jó minőségű, de sokkal hangosabb mint a régi, és ami fő, hogy nem a rossz irányba szól!
a kijelző ugyan fényesebbnek tűnik, de a betekintési szögek botrányosak, ez zavar a legjobban! a gyengébb kamera, és kevesebb belső tárhely gyakorlatilag nem hátráltat, mert a kamera a másikon is értelmezhetetlenül ROSSZ volt, a tárhely meg így is bőven elég. A fizikai méretben is egyértelmű a pozitív változás, sokkal jobb kézben tartani. A műanyag hátlapon viszont érezni ahogy melegszik, ezt a régebbin egyáltalán nem éreztem, SOHA nem melegedett. Nem tudom lesz-e annyival gyorsabb, mint amennyivel melegebb. A méretkülönbség miatt sajnos a klassz "bőr"tokot nem tudom használni a régiről...
Már csak jó áron el kéne adnom a régit.
-
Adamfzr
csendes tag
Na, nekem jól ellopták Tatán, motornézés közben a yamaha elől. Voltam olyan hülye, hogy rátettem egy percre egy robeszre, és mire visszafordultam már eltűnt... :/
-
Adamfzr
csendes tag
Mennyi idő, mire a gyárból a kezedbe kerül? És jellemzően akkor még meglehetősen magas a töltöttsége. Ha két hét alatt kikapcsolva pár %-nál többet veszít, megiszok két sört.
-
Adamfzr
csendes tag
aki nem ismerné a programot, egy rácspont egy óra.
-
Adamfzr
csendes tag
És az akkuidőtől még mindig el vagyok varázsolva... Rég volt olyan, hogy netezgetés, mailezés, telefonálás után egész nap, a végére nem kell centizgetni. Királyság.
-
Adamfzr
csendes tag
Én úgy vettem, hogy majd a telefon mellett használom tabletként csak, de kb. 3 nap után ebben landolt a simkártyám. Ez elég beszédes? Casualban pedig bármilyen nadrág hátsó zsebébe dugom. Hibátlan. Ha csak táskában cipelem, vettem egy neoprene tokot. Sajnos épp egy kicsit bő, ha lehet passzentosabbat válassz. Kézben csupaszon hordom nagyrészt. Még egy állvány (így hívják?) kéne, mikor ebéd közben asztalra teszem, ott nem adja ki fektetve. BTW, aki használ ilyet, ajánlhatna olcsó, kicsit, ami azért annyira megtartja, hogy kicsit nyomkodni lehessen...
-
Adamfzr
csendes tag
A gyorsulásmérő nálatok sem szabályosan áll? Gps-nél tűnt fel hogy nem úgy áll virtuálisan mint fizikailag, és tesztprogram is igazolta...
-
Adamfzr
csendes tag
srácok... Ami teljesen megdöbbent az a hangalapú szövegbevitel minősége! az ARC-on próbálgattam, de ott szinte használhatatlan volt. Rendkívül artikuláltan beszélve is sokat félreértett.
Azonban az új kicsikém nagyon érti a témát! Extraszuperül érti a beszédet, szinte hihetetlen.
Ami zavar, hogy még nem jöttem rá, miként lehet írásjeleket rakni vele így.
-
Adamfzr
csendes tag
hm, furi, most beszéltem több emberrel is kékfogas headset nélkül, és hibátlan volt a hangom náluk. Bejövő, és kimenő hívásnál is. Fene se érti
-
Adamfzr
csendes tag
hm, most megnézem aztat hogyan kő.. még nem csináltam, a sonynak egész jó saját programja volt ilyesmikhez.
-
Adamfzr
csendes tag
Hm, valami gond van a géppel, adjatok tanácsot légyszi: a mikrofon egyszerűen nem megy hívás közben. Letöltöttem tesztprogramot, ott sem történik semmi, de pl. a hangalapú szövegbevitelnél, vagy diktafon programoknál meg tökéletes. WTF??
-
Adamfzr
csendes tag
BTW: egész jól muzsikál, ami nagyon zavaró, hogy odakünn borzasztóan tükröződik. Amin elég jót javít a kültéri funkció a fényességállító gyorsmenüben, de mégis... Talán egy matt fólia? Mit gondoltok? (és még él a másik kérdésem régebbről szintén áll: ugye ezen nincs gyári fólia?
-
Adamfzr
csendes tag
válasz
BaCoNBazsó #639 üzenetére
szinte biztos, hogy független... Enyém is az lett!
-
Adamfzr
csendes tag
válasz
mcguyver #627 üzenetére
most vettem tokot a cseszkóban.. kettő között gondolkoztam (mindenképpen csak hordanivalót akartam, nem ilyen kinyitósat): az egyik feszesen állt, de a kapucni ráhúzása elég feszes volt, így a bővebbet választottam, mert könnyebb kibányászni a gépet belőle. ezt kevésbé jó érzés tartani, eléggé mozog a gépen. Lehet a kicsit kellett volna.
-
Adamfzr
csendes tag
Ma megléptem a kisgépet végre!
tetszik, egyelőre még nem tettem be a kártyát is, csak megosztom a wifit telóról. azt néztem, hogy a kijelzőn van ilyen kemény fólia, mint a SE ARC-on volt? ilyen gyorsbafelrakósat nem szeretnék nagyon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Parfüm topik
- OLED TV topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory: Nikke
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest