- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooszi
senior tag
Ha valakit érdekel, telora is cserelem a tabletat.
-
ooszi
senior tag
Sziasztok
Az enyém is eladó ha valakit érdekel, gari, függetlenül, 1hónapos, tok, 16gb sd cari.
Nem igazán használom, az árat mond te. -
ooszi
senior tag
Hát bocs, de azt kell írnom neked, hogy hülye voltál hogy ezt ennyibe hagytad. Még egyszer bocs.
Én felhívtam a fogyasztóvédelmet, és azt a választ kaptam hogy szervizbe 30 munkanapot tölthet a készülék, ezek után be mentem az első T-Fos-Geci üzletbe, és meg mondtam nekik hogy még a kurv.... anyuk.... is feljelentem ha azonnal nem kapok egy új készüléket, ez volt DE.10 órakor, DU 15:30 kor küldték az emailt, hogy fáradjak be az első üzletbe és át vehetem az új készüléket. -
ooszi
senior tag
Hát nem tudom hogy mit csináltam, de sikerült.
Meg van root-va. -
ooszi
senior tag
válasz
ATM_automata #941 üzenetére
És lám megvilágosodik az ember.
Sok hülye ember van a földön, és ezért tudják ezt meg tenni, mert nincs Kp, ők pedig kamat mentes részletre is oda adják, csak nem számolnak utána, hogy a végén mennyibe is fog ez neki fájni.
-
ooszi
senior tag
Hálló probléma megoldódott, a pc-n a jelszó kérést ki kellet kapcsolni a hááló beállításoknál.
Következő probléma, az előző tablet Otg kábellal felismerte a usb peni drivert 4GB, ez meg nem, tele van a fas...... -
ooszi
senior tag
Köszike uraim, Mx bevált, jó lesz.
-
ooszi
senior tag
Sziasztok
Tableten rengeteg felesleges program van számomra, amit soha nem fogok használni, de nem szeretném Rootolni.
Valami jó App-ok a tabletra filmnézéshez, zenehalgátashoz? -
ooszi
senior tag
Hurrá, 1,5 hónapos szervíz után meg kaptam az ujj készüléket.
-
ooszi
senior tag
válasz
ATM_automata #837 üzenetére
Ez pontosan így van, ettől szebben én se fogalmazhattam volna.
-
ooszi
senior tag
Sziasztok
Mint nem rég írtam az én FonePad-om is bedöglőt aksi hibával, 3 hete oda van szervizbe ezért gondoltam felhívom a szervizt, hogy mi van mááááár.
Válasz: több mint valószínű, hogy kártalanítás lesz a vége mert nem kapunk hozzá alkatrészt, vagyis alaplapot.
Hát ennyi, tele van a pöcccsö....,. -
ooszi
senior tag
Sziasztok
2013.09.19-én Du. 14.00 órakor elvitte a DHL es fickó a készüléket, vajon mikor kapom vissza?
-
ooszi
senior tag
Sziasztok.
Valaki segítsen rajtam, nem tudom bekapcsolni a tabletát, meg nyomom a bekapcs gombot és csak az aksijel fogad benne egy nagy kérdőjellel. Töltőre dugom de semmi, nem hagytam teljesen le merülni soha, mindig figyeltem a töltöttségre. -
ooszi
senior tag
Sziasztok tudna nekem valaki abba segíteni, hogy Ebay-ről rendeljek én is egy ilyen tokot:[link], ha esetleg valaki rendel akkor kettőt rendeljen már és én átutalom neki a lóvét, a számlaszámára.
-
ooszi
senior tag
Windows-t ki próbálnám rajta!?
-
ooszi
senior tag
Félelmetes a GPS-e, 10-15 másodperc alatt talált jelet, pedig most a világ végén vagyok, dimbes-dombos tájakon.
Játékok alatt 0%-os a melegedés, NFS-Most Wanted, és még a többi.
-
ooszi
senior tag
válasz
Giorgio1313 #526 üzenetére
Szerintem ne rendelj, hanem menj T-Pontkba, és mond a frankót, én is ezt tettem az Eur...Par... - ba, és függetlent kaptam, igaz még nem próbáltam más kártyával, de a dobozon nincs az SL felirat.
Egy fontos kérdés, az asszonynak van egy Digi-s Usb modem-ja, ezt rá dugtam de nem ismeri fel, de a lényeg hogy ebbe a modembe egy Sim kártya van, ki van jelölve a nagy Sim kártyán a MicroSim méret, ki lehet törni, szerintetek mennyi az esélye hogy így működni fog a teló ha bele rakom, mert nem nagyon akarnék hozzá nyúlni?
-
ooszi
senior tag
válasz
ATM_automata #518 üzenetére
Köszcsi, ráugrunk a témára.
-
ooszi
senior tag
Sziasztok.
Az 500ft os OTG kábelt Root nélkül felismerte, persze 4gb pendrive rá dugva, van biztonságos levàlasztàs is. -
ooszi
senior tag
válasz
ATM_automata #492 üzenetére
nagyon jo vagy, ha jol emlekszem errol volt szo.
-
ooszi
senior tag
-
ooszi
senior tag
-
ooszi
senior tag
Az enyémet nem találtam a SL feliratott sehol ezek szerint független?
-
ooszi
senior tag
válasz
toxicdog21 #474 üzenetére
te fel raktad
652mb -
ooszi
senior tag
válasz
toxicdog21 #470 üzenetére
szia és ezt valaki már fel is rakta, és mükxik, múlt héten vágtam haza egy tabletet, ezt nem szeretném.
-
ooszi
senior tag
Sziasztok harmadik napja nyúzom a tabit, wi-fi, net, film, játék, és az aksi felesbe áll, nagyon barò. Remélem gyorsan lesz Root, mert akkor TitaniumBakup-al le tudom fagyasztani a felesleges progikat, akkor lesz ez az én állom gèpem.
-
ooszi
senior tag
Eddig nagyon tetszik a cumó, egy negatívum tele van szemétel, csoda hogy elindul, ezt a sok szemetet kellene valahogy le takarítani róla, de hogy?
-
ooszi
senior tag
válasz
ATM_automata #452 üzenetére
Oké értem.
-
ooszi
senior tag
válasz
ATM_automata #448 üzenetére
Szia, és milyent raktál rá, és hol vetted?
-
ooszi
senior tag
Sziasztok sikerült egy ilyen típusú készüléket vennem, az lenne rögtön az első kérdésem, van a készülék kijelzőjén fólia? Két GSM es se tudta megmondani 100% ra.
-
ooszi
senior tag
válasz
ATM_automata #437 üzenetére
A teamviewert már próbáltam elég jónak tűnik. Na majd meg goglizom.
-
ooszi
senior tag
válasz
ATM_automata #435 üzenetére
Koszike a választ van otthon egy szerver gépem esetleg tabletrol szeretném elérni ez lehetséges win7 op.
-
ooszi
senior tag
válasz
ATM_automata #433 üzenetére
Koszike holnap próbálok venni egyet a T nél. Nagyon meg tetszett a dolog. Valakinek játékok terén van tapasztalata.
-
ooszi
senior tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy van usb csatlakozása amire peni drivet lehetne dugni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest