- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Biztosan van, minden android rendszernek alapból a része már a 2.x.x-es verziók óta.
Beállítások->Hívásbeállítások alatt további beállítások->Mobilhálózati beállítások:
Ott be kell pipálni az Adatok engedélyezése és az Adatbarangolás menüket (logikusan). Hálózati módnál ki kell választani a legalsót: GSM/WCDMA a preferált. Ha külföldi SIM-et használsz, akkor meg a Hozzáférési pontok nevei menü alatt létre kell hozni az adott szolgáltató SIM-jének megfelelőt APN-t és be is kell "pipálni" a pöttyöt a létrehozás után a sor végén, nem elég létrehozni!Az, hogy milyen a SIM és hogy honnan hová mész át annyiból nem mindegy, hogy milyen APN van beállítva, illetve pl egy dominós/feltöltős sim, legyen az itthoni vagy külföldi az életbe nem fog szerintem roamingolni, mint ahogyan az osztrák BOB-os feltöltős 1GB-is internetes sim nem is roamingol, hiába van beállítva a készülékbe.
-
ATM_automata
őstag
Ha magyar kártyát akarsz külföldön használni, akkor engedélyezni kell a romaingot (barangolást) mind a hívások, mind az adatkapcsolat esetén. Ha veszel külföldi kártyát, akkor egyrészt be kell állítani a szolgáltatói APN-t, ugyan úgy, mint itthon is. Ha esetleg nem saját hálózatot használó szolgáltatást veszek külföldön igénybe, mint pl. Ausztriában a BOB, akkor ott is engedélyezni kell a nemzeti roamingot, mert országon belül is lépked a hálózatok között.
Azt nem írtad, hogy kilépéskor vagy belépéskor van gondod az átállással. Hely és távolság függő az, hogy mikor áll át amúgy...
-
ATM_automata
őstag
Hali!
Most jöttem haza Ausztriából. Bob MicroSIM-es 1GB-os mobilnettel használtam. Google Maps-t és iGo-t is használtam. A második jött be igazándiból tökéletesen. Szerencsére már az is tud keresni google alapján. A korábbi logout-is cikkemben bemutatott autós tartó kiválóra vizsgázott, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki ezzel akar kocsiba navigálni. A Bob-os net is jól muzsikált, bámelyik kinti Lidli vagy Posta árulja, 14euro és 1 évig lehet használni. A beüzemelése volt egy kicsit vicces, mert a csomagban leírtak nem teljesen fedik le az android APN beállításokban található mezőket, illetve a reklám szerint csak beteszed a kártyát és megy is, nekem kb fél nap volt, mire beaktiválódott a kártya, addig meg ment a para, hogy mi lehet a baj...
Én úgy tudom, hogy Custom (Cyanogen) romot nem csinálnak egyelőre. Valami olyasmi rémlik, hogy x86 procis készülékekre eddig sose készült, de ebben nem vagyok biztos és az okát se nagyon tudom, érdemes lenne megnézni a CM fórumát.
A részletese NAVI tesztre kíváncsi leszek, (a navikba nem vagyok annyira benne, így ennek megírásában nem is gondolkodtam) várom hogy megjelenjen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest