- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Kicsirics77 #1644 üzenetére
Az a baj, hogy amennyiért árulják őket, annyit nekem nem ér.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Kicsirics77 #1642 üzenetére
Minden bizonnyal az alaplapon van valami bibi. A töltést nem veszi, az otg sem működik és készenlétben is gyorsan merül. Nem tudom, hogy ilyen alaplapot egyáltalán javítanak-e, pláne értelmes áron.
-
sirkan13
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #1618 üzenetére
Akkor egy szerény próbát megér.Köszönöm a segítséged.
-
sirkan13
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #1616 üzenetére
A root nálam megszokás😃Ennyire szar lenne a Loli?
-
sirkan13
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #1614 üzenetére
Köszönöm.Még nem rootolt tegnap vettem.De fogom.
-
sirkan13
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #1612 üzenetére
Melyik mappába teszi bele.Mert most töltött le egy frissítést halsztottam de most nem találom.Köszönöm.Nem kitkat hanem valamilyen 386mb méretű frissítés volt
-
Gabor970
addikt
válasz
Kicsirics77 #1570 üzenetére
köszi, láttam az olcsóbb ajánlatokat is, de nekem jól jön a hozzá adott szerszám, bár nem sok időm volt áttanulmányozni, hogy azok idehazai dolgaimmal helyettesíthetőek-e. Amúgy nem félek belevágni a cserének magam.
-
Gabor970
addikt
válasz
Kicsirics77 #1568 üzenetére
K004, legelején vettem. dejó, hogy ránéztem, ennyit azért megérne lecserélni.
-
Gabor970
addikt
válasz
Kicsirics77 #1566 üzenetére
sajna az enyimhez ez nem jó, nekem hátul van a hangszóró, nem elöl fent, mint ahogy ezen ki van hagyva. De köszi a tippet, rákeresek, hátha az is olcsóbb már, ami nekem kell.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77 #1553 üzenetére
.zip fàjl még .zip fàjlba tömöríteni,komolyan nem értem ez mire jó.
-
Zsolto
őstag
válasz
Kicsirics77 #1547 üzenetére
Rohadt lassú, pedig eleve is az volt. Az előző Memopad 7-es gyönyörűen pörög ma is, csak törött a kijelzője, ez a Fonepad egy lajhár hozzá képest. És halk a hangszórója. És sötétebb a kijelzője... Nagy visszalépés.
-
Beren
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #1543 üzenetére
Kösz. Én eleve hanyagolom az OTA frissítéseket, egyrészt kevésbé bízom bennük (bár nem tudom megmagyarázni, miért, de úgy tűnik, lehet valami benne), másrészt az OTA frissítések mindig később jönnek, mint ahogy a friss firmware-k megjelennek az ASUS oldalán.
-
Beren
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #1541 üzenetére
Leírnád bővebben, hogy mi volt a gond? Csak közszolgálatilag érdekel, hogy más ne fusson bele ugyanabba a hibába.
-
válasz
Kicsirics77 #1502 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Kicsirics77 #1500 üzenetére
Köszi az infót!
Igazából az android tabletes MS Word / Excel / Powerpoint miatt kérdeztem, KitKat kellene hozzájuk. Gondolom újabb frissítés nem várható.Telefonként is használod egyébként?
-
Krystal_s
addikt
válasz
Kicsirics77 #1468 üzenetére
A hardveres különbségeket tudom, csak a széria számát nem annak a sorozatnak, amivel gondok voltak.
GaranciaRemélem soha nem lesz szükségem rá...(van egy Dell notebook-om, ami 1 év alatt 6x volt szervizben, gondolhatod min mentem keresztül idegileg, anyagilag stb)
Igen megvettem az FE-t, de tegnap megnéztem élőben az IPS kijelzős ASUS-t és nem akartam elhinni a különbséget. A sima kijelző nagyon rossz a szememnek, (már megértem, amit itt írtak páran korábban, hogy IPS után a simától szinte kifolyik a szem) a kamera is használhatatlan, a halott pixel is zavaró. Kénytelen vagyok elállni a vásárlástól. Megrendeltem az ME372cg-t. -
Krystal_s
addikt
válasz
Kicsirics77 #1433 üzenetére
Szia. Az a katoggás nem olyan, mint egy kis recsegő hang a hangszóróban? Nálam a SIM1-ben hallani egy kis rencsegést, mintha a hangszóró nem lenne jó. Viszont a SIM2-ben már nem olyan, abban tisztább a beszédhang.
Találtam egy apró fekete pixelhibát. Nem tudom mit csinálják, lehet egy másik gép is ilyen lenne, vagy rosszabb. -
Krystal_s
addikt
válasz
Kicsirics77 #1454 üzenetére
Belement! Igaz nem egy körömkímélő módszer de működik, fel is ismerte.
Köszi még egyszer. -
Krystal_s
addikt
válasz
Kicsirics77 #1452 üzenetére
Most néztem meg az általad linkelt Manualt és máshogy értelmezi a felfelé nézetet.
Egyik leírás szerint a felfelé nézet az, ahol a kijelző van felül, a másik szerint pedig a hátlap.
Amit én olvastam külsőre egyezik az FE-vel és ezért tévesztett meg.
Amit te is linkeltél és a kis füzet ír, ott a hátlap jelenti a felülnézetet.
Egy másik kártyát kell majd próbálnom, mert amivel próbáltam azt a Nokia üzletben vágták méretre és állítólag belement apu mobiljába, de mégis gyárit kért a szolgáltatótól. Nekem csak sima méret van, ő pedig nem adja oda a "rendes" kártyáját most ezek után, hogy látta milyen nehezen tudtam kiszedni. -
Krystal_s
addikt
válasz
Kicsirics77 #1452 üzenetére
Igen K012, gyártási idő 2014.10 hó, rendszer 4.4.2.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Kicsirics77 #1450 üzenetére
Már mindkét irányban próbáltam...de nem volt jó. A pdf útmutató szerint felfelé kell néznie, de amit èn kaptam leírást, abban ellenkezőleg írja. Az SD kàrtya is lefelé nézve ment bele.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Kicsirics77 #1444 üzenetére
Köszönöm, most próbálgatom.
Az SD kártya működik, rugós, könnyen ki- behelyezhető, de a micro SIM kártyát nem tudom betenni. Bármeddig nyomom egy picikét kilóg a vége kb annyira, mint az SD, de mégsem kattan a helyére és a kis takaró műanyagot sem lehet a helyére nyomni. Mindkét foglalatban próbáltam, majd megnézetem valakivel mi lehet a gond.ATM_automata :
Köszönöm szépen, hogy megnézted.
Ez kicsit megnyugtat, mert azon kattogok, hogy mégis a másik gépet kellett volna választanom, de csak ezért. Egyik mobiltelefonban 5 mpx-es a kamera és azzal villanyfénynél is szép (nekem megfelelő) képet tudok csinálni, de a másik mobillal, amiben 2,5 mpx a kamera, az már sötét és szemcsés, ezek alapján gondoltam, hogy az 5-ös már jó minőségű lenne. Ennek ellenére azt írták, hogy sokszor nem a megapixel mérete számít, hanem annak a minősége. Lehetséges, hogy a tablet kamerák nem olyan minőségűek, mint amik a mobiltelefonokban vannak? -
Adamfzr
csendes tag
válasz
Én is hallom a kattogást, és a híváskezelő, vagy akárhogy is hívják, ahol a névjegyek, meg a híváslista van, néha elég lassan tér magához. Pár alap alkalmazást letiltottam, amit egyáltalán nem használok, az mintha sokat számítana sebességben.
zavar még, hogy más a billentyűzet, mint a régin, és az A-betű mellett a TAB túl közel van, néha megnyomom véletlenül.
-
lord.lakli
őstag
válasz
A kattogás természetes, az csak az NSA, vagy a NVH lehet
-
dehecked
tag
válasz
Kicsirics77 #1430 üzenetére
Mindjárt meg is rendelem én is tőlük, csak meg kell várjam, míg felkel öcsém Mo-n
Asus webshopban elintéztem volna neten keresztül a fizetést, de emagnál nem kapok csak utánvétes opciót
-
dehecked
tag
válasz
Kicsirics77 #1428 üzenetére
Akkor még jobban meg vagyok lepve. Nyár közepén elhagytam az országot, nem volt lehetőségem követni az árakat, és ha jól rémlik, akkoriban 60ezer környékén vehettem volna.
-
ATM_automata
őstag
válasz
Kicsirics77 #1418 üzenetére
Ezek szerint az
Kár, hogy nem a miénkre jött....
-
Totis
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #1416 üzenetére
Bocsi, csak magamból indultam ki. Néha képes vagyok benézni a dolgot.
-
Totis
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #1414 üzenetére
Lehet, hogy hülye kérdés de nem véletlenül a Google billentyűzet az aktív, nem az ASUS billentyűzet?
-
Totis
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #1412 üzenetére
Szia!
Azt hiszem itt lehet:
Beállítások --> Nyelv és bevitel --> ASUS billentyűzet --> Új szóválasztás -nál pipa ki.Bocsi, de Swiftkey-t használok. Azért nem tudom.
Üdv.:
Totis -
lord.lakli
őstag
válasz
Kicsirics77 #1406 üzenetére
Nem azért írtam, mert rossz helyen vagy csak utaltam az első fonepad-ra. Magam részéről csak örülök a beszámolódnak. Ha lesz 4.4, akkor jó.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Kicsirics77 #1404 üzenetére
A címben szereplő fonepad-ra sajna nem érkezett egy főverzió sem, csak apróbb foltozások. Bevallom nem követtem milyen ROM-ok vannak.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Kicsirics77 #1402 üzenetére
Gondolom 4.4 miatt írja. Tényleg nem rossz 4.4, hát még az utód L
-
ATM_automata
őstag
válasz
Kicsirics77 #1400 üzenetére
De kár érte...
-
lord.lakli
őstag
válasz
Kicsirics77 #1398 üzenetére
Köszi a beszámolót. Akkor az utód sem lett rossz, sőt. Melyik android van rajta?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77 #1397 üzenetére
ROOT megoldva.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77 #1395 üzenetére
Folytatva az irományt:
sikerült kipróbálni a telefon részét is,örömmel tapasztaltam,hogy az iPhone gyári fülese tökéletesen működik
autóban még nem próbáltam bluetooth kihangosítóval de gondolom az sem okoz gondot neki.
a hangminőség telefonálás közben meglepően jó,illetve a 2 sim kártyánál külön lehet állítani,hogy adat vagy hang kapcsolatra legyen használva.
A komolyabb igénybevétel novembertől várható majd. -
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77 #1394 üzenetére
ASUS Fonepad 7 (FE170CG):Így fél nap használat után.
Az első bekapcsolástól számítva kb 2-3 perc és használható a mobilnet és a wifi is.
Hangminőségben egyelőre csak zene hallgatás volt,gyári lejátszóval és egy seinheiser fülessel meglepően jól szól.
Telefonálásra még nem használtam mivel még nincs sim adapterem a nano simhez.
Adatátvitel mobilnettel: 15Mbps stabilan,gondolom meglenne a HSPA ha nem bent mértem volna.
Az Asus felhasználói felülete egész jó,mondjuk MeMoPad HD7 után kissé érdekes,de nem olyan nagy probléma.
Youtebe 720px videók akadásmentesen mennek.
Hálózati lejátszás 1080px akadásmentes.
Egyetlen negatívum számomra,hogy a beépített asus billentyűzeten a szó javaslatokat nem lehet kikapcsolni
Szerencsére van másik alternatíva a Play áruházban ami teszi a dolgát ahogyan kell.
Egyelőre röviden ennyi,majd ha lesz több időm majd írok még.
Gondolok itt a telefonálásra és sms funkcióra. -
ATM_automata
őstag
válasz
Kicsirics77 #1392 üzenetére
Azért ha megjött egy villám tesztet írj róla nekünk. Lassan aktuális már a váltás.
-
ATM_automata
őstag
válasz
Kicsirics77 #1390 üzenetére
Szia,
Amit rendeltél az nem az a készülék, amiről itt szó van, hanem egy újabb generáció. Szerintem itt senki sem ismeri. XDA-n olvass olvass utána. Jobbat nem tudok most tanácsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest