- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBear
tag
válasz
Gabor970 #1565 üzenetére
Ugyanígy vagyok vele én is..., használat közben nem nagyon látom. Ami miatt mégis cserélném, hogy a gyerekeim is használnák néha és így nem nagyon merem a kezükbe adni, mert félek, hogy a kezeik között hullik darabokra, megvágja őket.
Nagyon köszönöm a linket! Ennyit simán áldoznék is rá. Én viszont nem merném szétkapni, láma vagyok ezekhez az elektronikai csodákhoz. Kihez lehet fordulni ilyenkor? Szakszerviz nyilván nem játszik... -
Kicsirics77
veterán
-
Totis
aktív tag
válasz
Gabor970 #1367 üzenetére
Van ASUS-ba 8"-os Windows 8-as tablet:
http://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_VivoTab_Note_8_M80TA
Itt a PH!-s teszt róla.
Csak sajnos nincs benne HDMI, 3G,... -
ATM_automata
őstag
-
lord.lakli
őstag
válasz
Gabor970 #1105 üzenetére
Nem neked írta, hanem az eredeti kérdezőnek. Ő kérdezte Fonepad 7-et. Szerintem még ide haza nem is lehet még kapni, de ha igen, akkor nem 65-70e Ft-ba kerülne.
Bocsi, hogy üzletedet rontom, de ugye tudod, hogy T akkor is letiltja, ha csak havi számla fizetés nem történik, kivéve ha dominoban van megvéve.
-
Casillero
tag
válasz
Gabor970 #481 üzenetére
Köszi, akkor veszek én is nagy zsebes nadrágot. Még valami tok kellene, hogy ne a teló csiszolódjon a zsebbe.
Más: valaki feltöltené a készüléken található demó videót egy ingyenes tárhelyre? Csináltam egy factory resetet és eltünt. Gondolom a belső tárat jól leformázta.Érdemes rootolni, nem eszi jobban az akkut? Mintha olvastam volna, hogy a media beragad és szívja a naftát elég szépen.
-
ATM_automata
őstag
válasz
Gabor970 #490 üzenetére
Ugyan nem értek hozzá, de esetleg azt tudom elképzelni, hogy a benne lévő flash úgy működik, mint mondjuk az SSD-k (logikára) és egy adott írási ciklus az élettartama. Ha a torrent miatt folyamatosan írja a Flash-t, akkor hamarabb éri el az életciklusának a végét. De ez most nem szentírás, csak gondolkodom. Ugyebár az SSD se nagyon javasolt adattárolásra, inkább rendszernek, a gyors sebessége miatt.
-
ooszi
senior tag
-
ooszi
senior tag
-
ATM_automata
őstag
válasz
Gabor970 #485 üzenetére
Jók ezek a visszajelzések. Nekem meggyőződésem, hogy NAGYON versenyképes ár/érték/tudás arányú a készülék. Végre nincs agyonb@szva rajta a gyári android egy 22. féle egyéni kezelő felülettel. Egy Samsung készülékhez képest alig van rajta kötelezően elviselendő applikáció és egyébként meg meglepően sok jól használható van ezek között.
-
ATM_automata
őstag
-
-
klz80
tag
válasz
Gabor970 #380 üzenetére
Ha 190 cm vagy és 130 kg, akkor Te bármivel telefonálhatsz, ugyse mernek kinevetni
Tegnap előtt én is megvettem, T-nél. Nyomkodtam, videoztam, neteztem, kepregenyeztem és 75%-ra ment le az akksi 10 ora alatt. Ennek fele tuti aktiv hasznalat volt. Szerintem nagyon jo gep, mar keresgelem a BT headseteket hozza -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest