- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
KamuMazsola
őstag
válasz
antivip #1270 üzenetére
Mi rendszeresen használjuk a fonepadet, viberre, a 4.0.0-s verzió van most rajta, nem engedtem frissíteni, pedig már több frissítés is jelent meg rá. Valahonnan vadászd le ezt a verziót, próbáld ki! Nekünk tökéletesen működik, nincs baj a hanggal és a minősége is jó, igaz itthon csak a wifit használja, nem a 3g-t.
-
Topi70
tag
válasz
antivip #1262 üzenetére
Szia! Nálam is előfordult, hogy nem éreztem a bekattanást és nehezebben tudtam kihúzni. Aztán utánna meg jó volt. A mechanikai problémát kizárnám, mert a beállítások/tárhely-nél látja a kártyát, de a filekezelő már nem. Egy-két órát látom aztán eltűnik csak a beállításokban látom, hogy ott van, de információt (adat, használt hely stb.) ott sem ír már róla. Már átmásoltam mindent egy másik kártyára, de sajnos azzal is ugyan így jártam. Most egy harmadik van benne ez csak 4 gigás... várom a fejleményeket róla...lekopogom eddig ez még jó. Leírom majd melyik kártyák nem váltak be!
-
gábor323
csendes tag
válasz
antivip #1252 üzenetére
Szia
Nexus7nek nem volt gondja a 32 gigással T-nél vettem idáig működött rendesen, a Fonepad 2 gigást felismeri eltávolítás is megvan csak semmit nem lát a pendrájvon lévő zenékből és képekből, néztem a saját fájlkezelőjével és ESfile explorerrel de semmi. Arra gondoltam esetleg kell valami külön program, de végigolvastam a fórumot és akinek működik annak nem kell külön program másoknak meg nem megy.Mekem felismeri, hogy tároló csak mintha üres lenne adatokat nem lát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest