Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsar
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #543 üzenetére
Ha jól értem, akkor akkor a cégesed is T-s, és a fiadnak is T-s előfizetést akarsz? Mert akkor szerintem válaszd az első lehetőséget: online rendelés új előfizetéssel. Aztán ha megjön, akkor kártyacsere és mindenki használja a magáét. Persze így még a részletfizetés is működne.
-
bazsar
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #539 üzenetére
Egyre inkább nem értem, hogy mit szeretnél.
Most akkor akarsz egy Fonepad-et új előfizetéssel? Mert akkor a legegyszerűbb, ha online megrendeled, és van 10% kedvezmény. Ha meg a régi előfizudat akarod használni, akkor rendeld meg online prepaid kártyával. Online rendelésnél 8 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a szerződéstől, tehát ha SL készüléket kapsz, akkor visszaviszed. Umúgy szerintem kizárt, hogy SL legyen. -
klz80
tag
válasz
T0mBd1gg3R #537 üzenetére
Szerintem a kaucio kérése az központi dolog, szóval mehetsz akárhova, ha a gép kidobja, hogy Neked csak úgy adnak el bármit, ha befizetsz előtte, akkor az úgy van, nem fogja - nem is tudja - megkerülni az ügyfélszolgálatos.
-
ATM_automata
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #530 üzenetére
Hát, anno én is voltam flottás, jó nagy szop@s az ügyintézés, meg kérnek időnként munkáltatói igazolást is stb, szóval én inkább kiszálltam belőle, még akkor is, ha többe kerül...a lehetőséged, hogy megkérdezed milyen papírral tudsz ügyintézni (meghatalmazás stb), szerzel egyet és azzal mész be. Vagy bepróbálkozol még pár másik T-be, kicsit linkelsz nekik, aztán valamelyik tutira el fog tőle tekinteni (tapasztalatból mondom).
-
toxicdog21
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #524 üzenetére
Én kb. 2 éves SIM kártyával bementem t-mobile üzlet szervizébe:
- Jó napot! SIM kártyát szeretnék microSIM-re cserélni.
- Rendben, de nem cseréljük vágjuk, itt is a vágó. - Nyissz
- Köszönöm, esetleg az eredeti műanyagot visszakérhetem, adapternek?
- Persze, tessék.
- Viszlát
- Viszlát.Durván ennyi.
-
bazsar
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #522 üzenetére
microSIM: ahová én T boltba mentem, már vették is elő a vágót, hogy az egyszerűbb, mint SIMet cserélni, csak nekem még Westeles volt a kártya, és nagyobb volt rajta az érintkező, mint a microSIM mérete.
Szerintem más boltokban is előbb vágnak mint cserélnek.
-
ATM_automata
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #239 üzenetére
Nincs benne OTG kábel. Most rendelem egyet tesztre. Amúgy OTG KÁBEL nem szokott alap tartozék lenni csak ott, ahol a 3G-hez kell. Itt ugye ilyen gond nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- iPhone topik
- Hardcore café
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest